Fazladan Düşen Şaheserler
Fazladan Düşen Şaheserler
Aynı şaheserler düşüyor farklı bir şey düşmüyor acaba buna bir çözüm gelicekmi aynısından olan şaheseri biz napabiliriz ?Destekten yanıt alamadık.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Fazladan Düşen Şaheserler
Şu Anda bunu kimse bilmiyor fakat Önerin varsa destek den öneri at ben attım gerekn öneriyi ..
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Şifacımda 3 kere kenana gittim 2 tane fundi kolye düştü büyücümde 30 oldu 0 şaheser item :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
7 Tane balyozum var ne olacak bilmiyorum 
alışveriş penceresine konmalı bence :arrow:
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı

Bence Bu Nadide Ve Şaheserlerin Gelmesi Çok İyi Oldu.Şöyle Düşünün Biri Çarınıza Girdi Tüm Paranızı Kasanızdaki Madenleri Boşalttı Diyelim Sizin Üstünüz Nadide ve Şaheser Olursa Bunların Hiç Birine Dokunamıcak Aktaramıcak Bence Böyle Devam Etmeli.Bi Önerim Daha Var İnşallah Yakında Gerçekleşir Çara Girdiler Tüm Kasayı Boşallatılar Ama Adam Hiçbi İteminizi Alamadı Çarınızı Silmek İstiyor Şifre İsticek Çarı Silmek İçin Böylece Karakterimiz Elimizde Kalmış Olucak.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı

Post Kasıyor Gibi Olmasın Ama İlk Yanıtımda Konuyla İlgili Cevap Vermemişim . Bencede Yönetim Aynı Şaheserden 2 Kere Düşme Olasılığını Kaldırmalı 1 Tane Kolyemiz Varken Aynısını Ne Yapalım Onun Yerine Yüzüğü Düşsün.

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Şaheser ve nadideleri de çöpe atıyorlar ama.Tonyukukxx yazdı:Bence Bu Nadide Ve Şaheserlerin Gelmesi Çok İyi Oldu.Şöyle Düşünün Biri Çarınıza Girdi Tüm Paranızı Kasanızdaki Madenleri Boşalttı Diyelim Sizin Üstünüz Nadide ve Şaheser Olursa Bunların Hiç Birine Dokunamıcak Aktaramıcak Bence Böyle Devam Etmeli.Bi Önerim Daha Var İnşallah Yakında Gerçekleşir Çara Girdiler Tüm Kasayı Boşallatılar Ama Adam Hiçbi İteminizi Alamadı Çarınızı Silmek İstiyor Şifre İsticek Çarı Silmek İçin Böylece Karakterimiz Elimizde Kalmış Olucak.
İyi Forumlar.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
senın kafan hıc calısmıyo demı.adam para ıtem alamazsa sınırını çardan cıkarır.gıder çarını sıler.sende oyle kalırsın ortada.yada nadıdeleri çöpe atarTonyukukxx yazdı:Bence Bu Nadide Ve Şaheserlerin Gelmesi Çok İyi Oldu.Şöyle Düşünün Biri Çarınıza Girdi Tüm Paranızı Kasanızdaki Madenleri Boşalttı Diyelim Sizin Üstünüz Nadide ve Şaheser Olursa Bunların Hiç Birine Dokunamıcak Aktaramıcak Bence Böyle Devam Etmeli.Bi Önerim Daha Var İnşallah Yakında Gerçekleşir Çara Girdiler Tüm Kasayı Boşallatılar Ama Adam Hiçbi İteminizi Alamadı Çarınızı Silmek İstiyor Şifre İsticek Çarı Silmek İçin Böylece Karakterimiz Elimizde Kalmış Olucak.
İyi Forumlar.
+her sey ıcın sıfre de getırılmez
+o zaman kasa ıcınde sıfre olsun onun ıcınde bunun ıcınde sıfre olsun.
+uyelık adresını kımseye vermezsen.yada ıkv den bırılerıyle msn den konusmassan adam senın uyelıgını nasıl calacak
Merhabalar
Demirci Rüstem, Terzi'deki reçetelerin zırhçı özelliği değişecek mi, şaheserler alışverişe tekrardan konulabilecek mi gibi konuların çözümü/değişmesi söz konusu olursa bildirilecektir.
Bu tür konuların alemi yok :roll:
Demirci Rüstem, Terzi'deki reçetelerin zırhçı özelliği değişecek mi, şaheserler alışverişe tekrardan konulabilecek mi gibi konuların çözümü/değişmesi söz konusu olursa bildirilecektir.
Bu tür konuların alemi yok :roll: