alıntı yazıyor qördük. tamam da neden 2. defa paylaşıyorsun arkadaşım? forumda war zaten bunlarseagle yazdı:Reymond sana hiç bişi demicem kardeş orada alıntı yazıo o yazıyı görmosan ........ anladın sen onu... :twisted:Reymond yazdı:seagle sen tam bi şerefsizsin başkalarının emeğini calıyorsun derdin ne len senin
HANDANIN KESİMİ iyi seyirler
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HANDANIN KESİMİ iyi seyirler
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Beğendiğim bir video kendi iletileirmdede olsun istedim sorun varmı ...mitmet yazdı:alıntı yazıyor qördük. tamam da neden 2. defa paylaşıyorsun arkadaşım? forumda war zaten bunlarseagle yazdı:Reymond sana hiç bişi demicem kardeş orada alıntı yazıo o yazıyı görmosan ........ anladın sen onu... :twisted:Reymond yazdı:seagle sen tam bi şerefsizsin başkalarının emeğini calıyorsun derdin ne len senin
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
buna biz kısaca forum dilinde "post kasma" diyoruz. we bu da bi sorun teşkil ediyor.seagle yazdı:Beğendiğim bir video kendi iletileirmdede olsun istedim sorun varmı ...mitmet yazdı:alıntı yazıyor qördük. tamam da neden 2. defa paylaşıyorsun arkadaşım? forumda war zaten bunlarseagle yazdı:Reymond sana hiç bişi demicem kardeş orada alıntı yazıo o yazıyı görmosan ........ anladın sen onu... :twisted:Reymond yazdı:seagle sen tam bi şerefsizsin başkalarının emeğini calıyorsun derdin ne len senin
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
eyrt ben snn dediğin gibi Post kasmaya çalışsaydım Emin ol şuan postum şuankinden çok daha fazla olurdumitmet yazdı:buna biz kısaca forum dilinde "post kasma" diyoruz. we bu da bi sorun teşkil ediyor.seagle yazdı:Beğendiğim bir video kendi iletileirmdede olsun istedim sorun varmı ...mitmet yazdı:alıntı yazıyor qördük. tamam da neden 2. defa paylaşıyorsun arkadaşım? forumda war zaten bunlarseagle yazdı:Reymond sana hiç bişi demicem kardeş orada alıntı yazıo o yazıyı görmosan ........ anladın sen onu... :twisted:Reymond yazdı:seagle sen tam bi şerefsizsin başkalarının emeğini calıyorsun derdin ne len senin
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Hatırlıyorsam orada çiftem ile sizin şifacınızı indiren bendim
Çok zayıfmış
Lonca kanalından bağırmaktan premiumum beddua okudu bana
Sonra sizi güzelce temize çektik. Malesef Handan'ı kesemediniz :twisted:
Lonca kanalından bağırmaktan premiumum beddua okudu bana
Sonra sizi güzelce temize çektik. Malesef Handan'ı kesemediniz :twisted: