Artık her lider canavar kesiminde item düşsün.
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Artık her lider canavar kesiminde item düşsün.
sınırsız ex istiyoruz 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- Ayazkalpli
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Bölgelerde item düşme olasılığını araştırdık ve sonuçlar ;
Savaşçılar ; %90 item savaşçılara düşüyor.Çünkü grupta farklı bir sınıfı paylaşıyor ve bu sayede item düşme oranıda artıyor.
Şifacı ; Grupta %30-%60 arası şifacılara düşüyor.%60 tek şifacı gidildiğinde %30 ise çift şifacı gidildiğinde ve genelde tek şifacı gidildiği için şifacıya oranla daha yüksek item düşüyor.
Büyücüler ; %20-%10 arası büyücülere item düşüyor.Tek şifacı gidildiğinde %20 oran ve çift şifacı gidildiğinde %10 oranla büyücülere düşüyor yani anlayacağınız gibi imkansız gibi birşey.Nedeni grupta ya 5 yada 4 büyücü oluyor düşecek droplar bölündüğünde her büyücüye item düşemeyebiliyor.
Bunlar sizi yanıltmasın hiç biri resmi değiller fakat hergün en az 3-4 kere grup bölgelerine girdiğimizden dolayı arkadaşlarla böyle bir çıkarım yaptık umarım sizin umudunuzu kesmezler.
))(Büyücü arkadaşlar için.)
Savaşçılar ; %90 item savaşçılara düşüyor.Çünkü grupta farklı bir sınıfı paylaşıyor ve bu sayede item düşme oranıda artıyor.
Şifacı ; Grupta %30-%60 arası şifacılara düşüyor.%60 tek şifacı gidildiğinde %30 ise çift şifacı gidildiğinde ve genelde tek şifacı gidildiği için şifacıya oranla daha yüksek item düşüyor.
Büyücüler ; %20-%10 arası büyücülere item düşüyor.Tek şifacı gidildiğinde %20 oran ve çift şifacı gidildiğinde %10 oranla büyücülere düşüyor yani anlayacağınız gibi imkansız gibi birşey.Nedeni grupta ya 5 yada 4 büyücü oluyor düşecek droplar bölündüğünde her büyücüye item düşemeyebiliyor.
Bunlar sizi yanıltmasın hiç biri resmi değiller fakat hergün en az 3-4 kere grup bölgelerine girdiğimizden dolayı arkadaşlarla böyle bir çıkarım yaptık umarım sizin umudunuzu kesmezler.
İnanmak başarmanın yarısıdır.

Düşünen Adam ın Prof. olmasını
Agah ın yeniden görmesini
Şarapçı nın artık sadece şarap değil bira da içmesini istiyoruz
Agah ın yeniden görmesini
Şarapçı nın artık sadece şarap değil bira da içmesini istiyoruz
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
O nu istiyorum,Bu nu istiyorum,Şu nu istiyorum istiyorum oğlu istiyorum
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- Ayazkalpli
- İskele Babası
1 lwl kenan istiyoruz,junonu eminönünde istiyoruz,bitmeyen kudret istiyoruz 
İnanmak başarmanın yarısıdır.

- Pendiklixx
- İskele Babası
Full Alternatör set istiyoruzzzzzzz
* * * EJDER HER YERDE KENDİNİ BELLİ EDER * * *