Biz de en kısa zamanda 2 kişiyle olan kesimlere başlayacağız...
Tek grupla kesen bizdik siz 3 kişiyle kestiniz ünvanımızı elimizden aldınız...
Önemli olan yarışmaktı.EmirBerkKorkmaz yazdı:Bayağı oldu konu açılalı da bu serverda da sizleri tebrik edeyim...![]()
Biz de en kısa zamanda 2 kişiyle olan kesimlere başlayacağız...![]()
Tek grupla kesen bizdik siz 3 kişiyle kestiniz ünvanımızı elimizden aldınız...![]()
değmez. her gün birbirine söven ve kavga eden insanları dinlemektense itemimizin olmadığı sakin ve terbiyeli insanlarla dolu bir sunucuyu tercih ederiz.xFirelifex yazdı:Niye uğramıyorsunuz teşkilataMKAKoMuTaN yazdı:ayneeeenRapid yazdı:işte bizim farkımız. artık teşkilata pek uğramasakta, ara versekte ruhumuz hep o sunucuda.
Hangi sunucu o anka mıRapid yazdı:değmez. her gün birbirine söven ve kavga eden insanları dinlemektense itemimizin olmadığı sakin ve terbiyeli insanlarla dolu bir sunucuyu tercih ederiz.xFirelifex yazdı:Niye uğramıyorsunuz teşkilataMKAKoMuTaN yazdı:ayneeeenRapid yazdı:işte bizim farkımız. artık teşkilata pek uğramasakta, ara versekte ruhumuz hep o sunucuda.
Karabela yazdı:Patasana kardeşim iyi hoş gerçekten kestiyseniz tebrik ederim ama bana biraz saçma geldi kadım 6-7 saniyede bi 150 bin le 200 bin arası can basmıyomu ? Eğer öyleyse 3 büyücü adam başı 50-60 bin vurmanız gerekiyo ki bastığı canı karşılaya bilesin eğer gerçekten 50-60 bin vuruyasanız tebrikler...!He bide şifa yok sanrım asit etkisini nasıl alıyosunuz üstünüzden verdiği ateş hasarını 3 büyü 15 puan olsa bile kutup yetişmez
gerçekten saçma geldi bana yani
genede tebrikler
...Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble...
gerçekten kadim ile bilgin " 0" vurduğu zaman asit hasarı ateş ve can basar zaten sana vurduğunda ölmemen mümkün değil burdaki amaç zaten kadimin sana vurmasını engelleyerek kesmekKarabela yazdı:Patasana kardeşim iyi hoş gerçekten kestiyseniz tebrik ederim ama bana biraz saçma geldi kadım 6-7 saniyede bi 150 bin le 200 bin arası can basmıyomu ? Eğer öyleyse 3 büyücü adam başı 50-60 bin vurmanız gerekiyo ki bastığı canı karşılaya bilesin eğer gerçekten 50-60 bin vuruyasanız tebrikler...!He bide şifa yok sanrım asit etkisini nasıl alıyosunuz üstünüzden verdiği ateş hasarını 3 büyü 15 puan olsa bile kutup yetişmez
gerçekten saçma geldi bana yani
genede tebrikler
...Karabela-Karabüyücü-Karaşifa-Blacktrouble...