MegaxMc Ws BetaxMessi

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
McErdem
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

MegaxMc Ws BetaxMessi

Mesaj gönderen McErdem »

Selamlar ... Bölgeden ve klandan cok güclüyüz , biz kralız gibi böbürlenen , Ws sonuclarımı aşağılayan
ve gece zırhı düşürdükten sonra burnu tavan yapan BetaxMessi nin attığımız ws sonucunda nasıl önümde diz cöktüğünü
kanıtlayacağım sizlere... Ayrıca bundan sonra asla bir Betax bana ws demesin . 3 el diye anlastığımız ws 2*0 Benim
lehime döndüğünde Messi 5 te biter gibisinden cümleler sarfetti . Bende , ws mi atar sonucuma bakarım dercesine son
elide kazanarak 3*0 lık skoru elde ettim .Bölgeden korktu , kaçtı gibi hitaplar kullandın arkamdan cevap vermedim
sana... Tek cümle ile '' Yenilen pehlivan güreşe doymazmış...''

Mc 1 * 0 Messi

Resim

Mc 2 * 0 Messi

Resim

Mc 3 * 0 Messi

Resim
Resim *M And C* Resim
Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
miroslav
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: MegaxMc Ws BetaxMessi

Mesaj gönderen miroslav »

Tebrikler kardeşim...
Kullanıcı avatarı
messi58
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Lonca Rıhtım

Mesaj gönderen messi58 »

McErdem yazdı:Selamlar ... Bölgeden ve klandan cok güclüyüz , biz kralız gibi böbürlenen , Ws sonuclarımı aşağılayan
ve gece zırhı düşürdükten sonra burnu tavan yapan BetaxMessi nin attığımız ws sonucunda nasıl önümde diz cöktüğünü
kanıtlayacağım sizlere... Ayrıca bundan sonra asla bir Betax bana ws demesin . 3 el diye anlastığımız ws 2*0 Benim
lehime döndüğünde Messi 5 te biter gibisinden cümleler sarfetti . Bende , ws mi atar sonucuma bakarım dercesine son
elide kazanarak 3*0 lık skoru elde ettim .Bölgeden korktu , kaçtı gibi hitaplar kullandın arkamdan cevap vermedim
sana... Tek cümle ile '' Yenilen pehlivan güreşe doymazmış...''

Kardeşim çirkinleşmene gerek yok yendiysen yendin
Yenmekte var yenilmekte SNN HEMEN COCUK GİBİ HEVESLİ Bİ ŞEKİLDE FORMA FOTO KOYMAN HEYECANLANDIRDI BENİ :)
VE BEN 1_0* İKEN 5 EL DEDİM 2 _0 KEN DEĞİL ERKEK OLSAN ZATEN ORDA YALAN SÖYLEMESSİN VE SON OLARAK..KESİNLİKLE BÖLGEDEN KAÇTI VS GİBİ CÜMLELER SARF ETMEDİM SADECE İLK DEFA 3 EL ATAN BİRİSİ Nİ GÖRÜYOUM DEDİM ORASIDA SNN NERENDEN ANLADIĞINA BAĞLI :=)
BEN BÖLGEDEN VE BAŞKA Bİ YERDEN KRALIM ,COK GÜÇLÜYÜZ GİBİ KELİMELER SARF ETTMEDİM ,,
SNNDE GEÇMİŞİNİ BİLİYORUZ... AMA BEN İNSAN OLDUĞUN İÇİN SANA İNSANCA DAVRANIYORUM GERİSİ SNN BİLECEĞİN İŞ KARDEŞİM....
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^

Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Kullanıcı avatarı
Anheztezhi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Anheztezhi »

Koçum Emin Ol O 2 Eli sana keyfi vermiştir .Canlar hep 5 ,7 forma konu açarak neyi ispatlamaya çalışıosun onuda anlamış değilm ama emin ol messi istesin kafana kafana atar senn emin ol böle kalleşlik yapıp formlara düşeceğini bilsydi emin ol o ws nin sonucu değişk olurdu.
**Cümleler de Doğruluk Bulunur Sen Doğru İsen**
**Cümleler de Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen**
Kullanıcı avatarı
Kskxmage
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kskxmage »

bu Megaxmc bana 50m ine ws dedi 2-0 oldu ws den kaçtı bu kadar ezik birisi
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Resimler gayet açık tebrik ederim Megaxmc hakedenlerin başını eziceksin ! sende öyle yapıyorsun tebrikler tekrardan.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
KaRASiS
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaRASiS »

Excellence yazdı:Resimler gayet açık tebrik ederim Megaxmc hakedenlerin başını eziceksin ! sende öyle yapıyorsun tebrikler tekrardan.
buda mega yalakası yav
Kullanıcı avatarı
Anheztezhi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Anheztezhi »

Excellence yazdı:Resimler gayet açık tebrik ederim Megaxmc hakedenlerin başını eziceksin ! sende öyle yapıyorsun tebrikler tekrardan.

Harbiden felaket derecede mega yalakalığı var sendeD:D neyse bu arada messi doru sölemiş mc evvleiyatınıda bilioz la senn D:D herkes yazdı forumlara:D[/color]
**Cümleler de Doğruluk Bulunur Sen Doğru İsen**
**Cümleler de Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen**
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Kskxmage yazdı:bu Megaxmc bana 50m ine ws dedi 2-0 oldu ws den kaçtı bu kadar ezik birisi

Konuş konuş konuşmak bedava kanıt nerde nanıt al o zaman sende beni 100m davet ettin kaçtın gittin :D
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen adania01 »

KaRASiS yazdı:
buda mega yalakası yav
en azından senin gibi zeydanın yalakası değil ... vede birisini tebrik etmek yalakalığa girmez
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön