Byefsane yazdı:kankiokann yazdı:Başarılar... :!:
DOSTLAR LONCASI BAŞKAN, YÖNETİCİ VE ÜYELERİMİZ
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: DOSTLAR LONCASI BAŞKAN, YÖNETİCİ VE ÜYELERİMİZ
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- gtaberlinn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
loncanız h.o ayrıca yunus (Dostlarxlider) beni oyunda bul senle bişi konuşcam
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
[color=#0000BFne konuşcak san soyle kurt lara gırmıs ve çıkmışlarla ,işim olmaz ve sen barış bana dediklerine bir şey demiyorum ismail abi ve sinem ablaya ve dostlar lonca ismine etiğin kü für ve hakaretlerden dolayı senle ayrı işim olmaz u,ana si,nem abla ve ismail abı den özür dilemedin sürecce [/color]gtaberlinn yazdı:loncanız h.o ayrıca yunus (Dostlarxlider) beni oyunda bul senle bişi konuşcam
Loncanız hayırlı olsun ...
Yalnız bu sayfada Kurtreiss (murat) ile ilgili anlamsız ve ileri geri konuşulmasını tasvip etmiyorum.. herkes kendi oyununa baksın kurtreiss ile davası olan veya diyeceği olan gitsin tılsıma konuşsun...
Yunus belki kendini , kendi açından haklı hissediyor olabilirsin ama oyun içerisinde kullandığın 10 cümleden 7 sinde küfür var .. hakaret var.. bu da seni haksız yapmaya yetiyor.. lütfen daha dikkatli olursan sevinirim..en azından loncandaki diğer arkadaşlarına olan saygın ve sevgin için küfür etmemeni temenni ederim..
tekrar hayırlı uğurlu olsun...
Vuvuzela
Yalnız bu sayfada Kurtreiss (murat) ile ilgili anlamsız ve ileri geri konuşulmasını tasvip etmiyorum.. herkes kendi oyununa baksın kurtreiss ile davası olan veya diyeceği olan gitsin tılsıma konuşsun...
Yunus belki kendini , kendi açından haklı hissediyor olabilirsin ama oyun içerisinde kullandığın 10 cümleden 7 sinde küfür var .. hakaret var.. bu da seni haksız yapmaya yetiyor.. lütfen daha dikkatli olursan sevinirim..en azından loncandaki diğer arkadaşlarına olan saygın ve sevgin için küfür etmemeni temenni ederim..
Vuvuzela
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
saol mustafa abidemurat benmid arkim ona laf soylemem ama kufur hak edenler oluyo abi dayanamıyom ben sinir hastasıyım kardesin sukru abiyede slm larımı solersn abSfenks yazdı:Loncanız hayırlı olsun ...
Yalnız bu sayfada Kurtreiss (murat) ile ilgili anlamsız ve ileri geri konuşulmasını tasvip etmiyorum.. herkes oyununa baksın kurtreiss ile davası olan veya diyeceği olan gitsin tılsıma konuşsun...
Vuvuzela
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Loncanız inşllah sancak sunucusuna yakışır bir lonca olur.Başarılar,hayırlı olsun loncanız..
Yaw beni yine unutmussun yunus 2 oldu ::::((((((
byReaL...Dostlarxbulent
sehabe09 yazdı:Loncanız inşllah sancak sunucusuna yakışır bir lonca olur.Başarılar,hayırlı olsun loncanız..
tşkler inş oluruz kardeş