Hidra ' nın Gelişi...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Hidra ' nın Gelişi...

Mesaj gönderen BaLamiR »

Rüzgârsız Gecedeki Denizdeki şiddetli Dalgalar Şu ana kadar görülmüş En büyük Tehlike tekrar Eminönü kapısında…
Bu Haberleri okuyan Halk korku içinde bekliyorlardı.

İsmet Bey Baş muhafızını Yanına Çağırır. Muhafız ve askerlerden hazır olmasını ister. Hidraya Karşı siperlerde Savaşacaklarını Söyler. Muhafız büyük bir şaşkınlıkla emirleri yerine getirir.
Muhafız bile Bunun savaşa gitmek değil ölüme gitmek olduğunu anladığı halde İsmet Neden böyle bir karar verdi. Eminönü Büyük bir yarayı daha kaldıracak güçtü değil. Lodoslar Düşerse Eminönü Arzların eline geçmiş olacak. İsmet Acaba Neler düşündü…
Ordu Hazırlanır…
İsmet Bey ve Ordusu Eminönü sahilinden geleceğini düşündüklerinden Oradaki siperlere konuşlanırlar. Artık Tek Beklenen Hidranın karaya çıkmasıdır…
Bu sırada Handan Hanım Eminönü’nde İsmet Bey’in Konuşlanmış olduğu haberini alınca.
Kendiside Harekete Geçer.
Yanındaki Muhafızına Hazırlanmalarını emreder.

2 saat sonra…

Muhafızlar hazır bir şekilde Meteor Bölgesinden Gizlice Eminönü’ne geçerler. Antrepo arkasında konuşlanan arzlarda Olayların gelişmesini beklemekte. Arz Gözcüleri ise Siperleri gizlice gözetlemekteler.

Geceye doğru saatler ilerlerken Lodos muhafızları siperde dinlenirler. Bir kısmı da nöbettedir.
İsmet Bey Çaresizlik içinde beklerken. Düşüncelere Dalıp durmakta…
İşte O sırada Eminönü için İstanbul İçin Kıyametin Koptuğu gündü… 3 Başlı mitolojik yaratık Hidra Eminönü Sahiline Ayak Bastı Denizden çıkarak…
Tüm Muhafızlar ve askerler Şaşkınlık içinde o 3 başlı yaratığa bakıyorlar. Arz gözcüleri… Şaşkınlık içerisinde Haberi Handan Hanım’a iletmek için Hızlıca yola koyulurlar… Hidra 3 kafasından da çok korkutucu sesler çıkartıyordu.
İsmet Bey Şaşkınlık ifadesini Sertleştirerek Kılıcını çeker. Muhafız ve Askerlerine Hizaya Girmelerini ve savaş pozisyonu almalarını söyler.
Ama Gerçek Şu ki Bu yaratıkla savaşmayı bırak yanına yaklaşmak ölümü göze almak demektir.
İsmet Bey Büyücülerin Muhafızların ve savaşçıların arkalarında konuşlandırmayı emreder.
Şifacılarda En arkada yaralananları tedavi etmek için hazırda bekler.
Hidra Yavaş Yavaş Siperlere doğru ilerler
Ve İşte O an geldi. İsmet Bey muhafızlarına ve savaşçılarına Savunma pozisyonu almalarını ister. Büyücülerde İlk büyülerini atıyor… Eminönü sahilinde İnanılmaz büyüler Hidraya yapılıyor. Ama hidranın Keskin Derisinden dolayı büyüler fazla hasar veremiyor…
Hidra Hızını hiç kesmeden Siperlere doğru geliyor…
İsmet Bey, Muhafızlarına ve Savaşçılarına Saldırmayı Emreder. Savaş tam olarak başlamış durumda… Hidra korkunç sesler çıkarıyor Askerler bundan etkileniyorlar… Her Birini korku sarmış bulunmakta…
Hidra korkunç saldırılarını gerçekleştiriyor. Askerler muhafızlar bir bir ölüyor Eminönü sahili Bir mezar alanına dönüyor. İsmet Bey’in Acil bir çözüm geliştirmesi gerekir. Böyle giderse Lodos Ordusu kalmayacak… Şifacılar Şifalarını veriyorlar ama ölü ve yaralıların sayısı gittikçe artıyor. Herkese yetişemiyorlar. Eminönü sahili Resmen Kan Gölü Oldu.
İsmet Bey şaşkınlık içerisinde Bu durumu izlerken Kendinden Geçmiş bir halde iken Yaralı bir Muhafız İsmet Bey’in yanına gelir.
Yaralı Muhafız: Efendim Geri Çekilmeliyiz Yoksa Nefes Alan Bir Lodos Bile Kalmayacak…
İsmet Bey: Geri Çekilirsek. Eminönü Düşer Ve yaşamamızın anlamı kalmaz diyip Kılıcıyla Savaşa oda girer Hidranın İsmet Bey ‘e büyük yarar verir 5 şifacı İsmet Bey’le ilgilenir. Ama oluşan yaranın ölüm tehlikesi olmadığı tespit edilir. İsmet Bey Artık Sona Geldiğinin farkına varır.
Geri Çekilme Komutunu Verir.
Evet, O da ne o sırada Arzlar antrepo tarafından koşarak gelirler. Büyük Bir Arz Ordusu Handan Hanım, Muhafızları Ve Askerlerinden Hidranın Etrafını Sarmasını Emreder.
Lodoslar çekilirken Savaşın kontrolü artık Arzlarda Handan Hanım ile İsmet Bey Göz göze gelirler… Sonra Handan Hanım muhafız ve askerlerine saldırmayı emreder.
İsmet Bey Hem aralarındaki düşmanlık için yardım edemez. Etse bile yardım edecek sağlam birkaç askerden başka kimse yok… Ama nitekim Arzlarında sonu Lodoslar gibi oldu.
Arzlarda Geri Çekilmek Zorunda kaldı…
Eminönü’nün Askeri yönden kolu düştü. İki liderinde çabaları boşa gitti.

Çıkarmamız gereken sonuç ise hidraların düşündügümüzden de fazla güçlü olacakları...
Resim
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Hidra ' nın Gelişi...

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Hikayenin birkaç yerinde anlatım bozukluğu tespit ettim ama yinede emeğe saygı :) hidra sondada yazdığın gibi baya güçlü bir canavar Beta zamanında şimdiki kuklacının bulunduğu yerde duruyordu ... Hikayeye göre normalde 3 başı olan hidra Selim Bey ile çarpışmasında 1 kafasını kaybetmiş fakat Selim Bey hayatını kaybetmiştir ... :geek:
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

Alıntıdır yazmayı unuttum arkadaşlar bir forumdan aldım. Evet sadece gelişi bu tamamını almadım sadece eminönüne çıktığı anı yazdım..
Resim
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Herhalde 3. gelişini yazmışsın sen hikayede he ? :)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

Dedigim gibi '' ALINTIDIR '' bir forumdan... Kaçıncı oldugu yazmıyor :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön