15 can we bilgisi
15 element direnc
15 kaldırma
15 meditasyon
15 ck
5 buyu bozma
1 asit
1haywan
1 can basma alanı
hem klan hem grup bolgeleri için migrata girerken g.b ye girip direnci fizikseş yapabilirim
bu yetenekler nasıl olur
bu yetenekler nasıl olur
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Re: bu yetenekler nasıl olur
Böyle pek te iyi değil sanırsam.Sxtoluene yazdı:15 can we bilgisi
15 element direnc
15 kaldırma
15 meditasyon
15 ck
5 buyu bozma
1 asit
1haywan
1 can basma alanı
hem klan hem grup bolgeleri için migrata girerken g.b ye girip direnci fizikseş yapabilirim
1 hayvan 1 asite vereceğine Zehire 15 puan ver(vs.ci olmak için zehir)(kasılmak için hayvan)
1 puanda ast çok kudret yiyiyor.Asitçi olcaksan bilgisi 15 asit 1
Ama daha çok grup bölgelernde tercih edilen şifacı olmak istersen

şifa 15
bilgisi 15
kaldırma 15
element 15
fiziksel 15
ck 15
kalan puanları da meditasyona verırsen iyi olur sanırım.
Daha iyi bir yetenek sistemı olan varsa beklerim. Kesinlikle bu en iyisidir demıyorum elbet daha iyisi vardır..
İyi oyunlar...

Şimdi Eminönü'nde...
asite wememin nedeni klanda 1 canlı birini gordugumde fırsatı kaçırmamak asit e 1 puan wemekte kararlıyım ama zehir hayır şimdi ben bu sistemde hem klan hem grub bolgeleri için gerekenleri birleştirmaye çalıstım klanda ruh kalkanından taviz wererek meditasyonu aldım g.b lerinde çok işe yarıyor zaten hazır bire ibni setim war çar şuan 35 lwl we kasmaya dewam ediyorum AMA ŞUANDA KARAR WERDİM meditasyon yerine ruh kalkanına wericem gerisi boyle bence gusel oluruluenis3 yazdı:Böyle pek te iyi değil sanırsam.Sxtoluene yazdı:15 can we bilgisi
15 element direnc
15 kaldırma
15 meditasyon
15 ck
5 buyu bozma
1 asit
1haywan
1 can basma alanı
1 hayvan 1 asite vereceğine Zehire 15 puan ver(vs.ci olmak için zehir)(kasılmak için hayvan)
1 puanda ast çok kudret yiyiyor.Asitçi olcaksan bilgisi 15 asit 1
Ama daha çok grup bölgelernde tercih edilen şifacı olmak istersen
şifa 15
bilgisi 15
kaldırma 15
element 15
fiziksel 15
ck 15
kalan puanları da meditasyona verırsen iyi olur sanırım.
Daha iyi bir yetenek sistemı olan varsa beklerim. Kesinlikle bu en iyisidir demıyorum elbet daha iyisi vardır..
İyi oyunlar...
can 15 15
ruh 15
element direnc 15 ( nasıl olsa fiziksel direnc bi işe yaramıyor)
ck 15
kaldırma 15
med 1
can basma alanı 1
buyu bozma 5
asit 1
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bence GB'ler için en iyi dağılım şu:
Eğer elinizde Ashab varsa (olmasa da olur ama Ashab olursa daha çok kudretiniz kalır):
15 Element direnç
15 Fiziksel direnç
15 Şifa
15 Bilgi
15 Can verme
15 Can Kurtaran
5 Büyü Bozma
2 Meditasyon
1 Asit saldırısı
Eğer elinizde Ashab yoksa (bu dağılım Junon'da kullanılamaz çünkü öbür şifa zindana giderse öldüğünüzün belirtisidir, diğer şifa düşerse de aynı son yaşanabilir...
)
15 Fiziksel Direnç (Element de olabilir, yerine göre değişir ama çoğu tek direnççi şifa element verir karar sizin=
15 Şifa
15 Bilgi
15 Can Verme
15 Can Kurtaran
15 Meditasyon (Ayakta 2,5; otururken 23 kudret veriyor yaklaşık)
5 Büyü Bozma
1 Asit saldırısı
Artan 2 puanı da kafanıza göre dağıtın...
Çember diyenler olabilir ama çok risklidir çünkü zihinli hayvanların veya kesilmeyi bekleyen hayvanların ilk ilgi odağı siz olacaksınız...
Eğer elinizde Ashab varsa (olmasa da olur ama Ashab olursa daha çok kudretiniz kalır):
15 Element direnç
15 Fiziksel direnç
15 Şifa
15 Bilgi
15 Can verme
15 Can Kurtaran
5 Büyü Bozma
2 Meditasyon
1 Asit saldırısı
Eğer elinizde Ashab yoksa (bu dağılım Junon'da kullanılamaz çünkü öbür şifa zindana giderse öldüğünüzün belirtisidir, diğer şifa düşerse de aynı son yaşanabilir...
15 Fiziksel Direnç (Element de olabilir, yerine göre değişir ama çoğu tek direnççi şifa element verir karar sizin=
15 Şifa
15 Bilgi
15 Can Verme
15 Can Kurtaran
5 Büyü Bozma
1 Asit saldırısı
Çember diyenler olabilir ama çok risklidir çünkü zihinli hayvanların veya kesilmeyi bekleyen hayvanların ilk ilgi odağı siz olacaksınız...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
_____________________________________________________^^^^^^______EmirBerkKorkmaz yazdı:Bence GB'ler için en iyi dağılım şu:
15 Element direnç
15 Fiziksel direnç
15 Şifa
15 Bilgi
15 Can verme
15 Can Kurtaran
5 Büyü Bozma
2 Meditasyon
1 Asit saldırısı
Eğer elinizde Ashab yoksa (bu dağılım Junon'da kullanılamaz çünkü öbür şifa zindana giderse öldüğünüzün belirtisidir, diğer şifa düşerse de aynı son yaşanabilir...)
15 Şifa
15 Bilgi
15 Can Verme
15 Can Kurtaran
5 Büyü Bozma
1 Asit saldırısı
Çember diyenler olabilir ama çok risklidir çünkü zihinli hayvanların veya kesilmeyi bekleyen hayvanların ilk ilgi odağı siz olacaksınız...![]()
Bu daha iyi bence xD

Şimdi Eminönü'nde...
ben de bunu soyluyorum işte bolgelere girerken en ideal dağılım bu şahsan gb parasını rahatlıkla karşılayabilirim o yuzden migrata girerken direci fiziksel yapmayı dusunuyorum ya da yandaki şifada fiziksel warsa zaten prob yok bunu denicemEmirBerkKorkmaz yazdı:Bence GB'ler için en iyi dağılım şu:
15 Şifa
15 Bilgi
15 Can Verme
15 Can Kurtaran
5 Büyü Bozma
1 Asit saldırısı
Çember diyenler olabilir ama çok risklidir çünkü zihinli hayvanların veya kesilmeyi bekleyen hayvanların ilk ilgi odağı siz olacaksınız...![]()
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Migratta bunu dene de gör Konya'yı...Sxtoluene yazdı:ben de bunu soyluyorum işte bolgelere girerken en ideal dağılım bu şahsan gb parasını rahatlıkla karşılayabilirim o yuzden migrata girerken direci fiziksel yapmayı dusunuyorum ya da yandaki şifada fiziksel warsa zaten prob yok bunu denicemEmirBerkKorkmaz yazdı:Bence GB'ler için en iyi dağılım şu:
15 Şifa
15 Bilgi
15 Can Verme
15 Can Kurtaran
5 Büyü Bozma
1 Asit saldırısı
ama 2 puanı neye wersem bilemiyorum bi de o konuda yardım etsen :d
Öbür şifayı atarsa ve o anda dirençler biterse ne olacak?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı