Selam,
Belki 2-5. veda oldu ama, her defasında belli bi mazeretimle döndüm, bende saklı olan..
Bilinsin ki, arada bir girmek şartı ile gelicek yaza kadar oyuna ara vermiş bulunmaktayım .. Malumunuz, Öss , ygs her neyse .) Bilinmeli ki, bir YD (Yabancı Dil) öğrencisinin, dier (TM,TS,FM) bölümlerinden daha ağırlıklı çalışması lazım. Çünkü, öncelikle baraj olarak, coğrafya, tarih, matematik, türkçe yapmamız lazım.. Bunu geçip, Yabancı dil de başarı saglamak lazım .) Allah'ın izni ile başarıcaz inşallah..
Oyun ile ilgili aklıma takılan üzücü bir olay ise : Bir çok hırsız dadandı. Bu bana eski zamanları daha çok özletti. Fakat elimizden hiç bir şey gelmiyor. İnsan maskesi takmış evrimleşmemiş yaratıklar, bu oyunda oldugu sürece, bu sunucuda oldugu sürece, düzelmiyecek bu durum .. Malesef ki, öyle..
Esen kalın.. bu da benı daima farklı biri olarak hatırlamanız maksadıyla ;
ÖSS'nin üzerimdeki etkisi sonucu . . . .)
İyi oyunlar dilerim.
İf I say to happen different myself even it will be simple.. ~
Yeter yha bende 3. sınıfa geçtim daha okullar açılmadan 1 ay önce dershane başladı arkadaş bide okul başlayınca notbooku kaldıracan diolar tatil yapamadım arkadaşlar bugun itibariyle oyuna giriş çıkışların çok seylekleşecek belki 2 haftada bir oda haftasonları kendinize iyi bakın SçS allaha emanetsiniz :evil: :evil:
Geçen yaz bu hallerde olduğumu anımsayarak sözlerime başlamak istiorum..
başarılar dilerim sana burak volkitosta gircek bu sene sınava şuan size çok acıyo olsamda bugünlerin geçiceğini ve rahata erceğinizi belirtmek isterim Allah zihin açıklığı versin inş herşey gönlünüzce olur..
Maçakızı - Kupakızıı
Ben kukla olmak istemem, kuklacı da.Senin iplerin var mı? Uçları başkasının elinde olan..