Choosensxteam & Amorgasxirfan __Yönetciler__

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Choosensxteam & Amorgasxirfan __Yönetciler__

Mesaj gönderen amorgas »

Merhabalar ;

İlk Önce Choosensxteam ' e Geçmiş Olsun Demekten Başka Hiç bi Şey Elimden Gelmiyor...Aynı OLay aynı şekilde Bnmde Başıma Geldiği İçin Bu Konuyu Açmış bulunmaktaym..

Aynı şekilde bi akşam saatinde [{YÖNETİCİ}] ile başlayan bi [{GM}] den pm aldım.(Lafı fazla uzatmak istemiorum Çünki herşey ortada).Bnde Volkan abigil gibi ilk önce yasaklıya eklemeye çalıştım OLmadı ve Dikkatlice Yazı harflerine bakınca İnanmak zorunda kaldım.En sonunda bnden Id ve şifremi istedi.Bnde verdim... :? .Ve burdaki 1 seneye yakın emeğim 1 saatin İçinde hepsi bi emeek Hırsızının, Bi hain in,bi şeref.....in eline geçti..Bn yeni olduğum için Oyunda bütün emeğim çabalarım hepsi Amorgasxirfan karakterine bağlı idi ama ,Kurmayxnejdet(aslan kardeşim öz kuzenim),Striker (Ercan abim)Bronzxnejdet büyü Bronzxugur gibi çok sevdikerim kardeşlerin tarafından oyuna geri döndüm.

Burdaki Suçlu kim?
Ama burdaki tek suçlu biz deiliz.Bnm 2 karakterim silindi ama Choosensxteam dan 10 karakter Ne diyeceğimi bilmiorum ama sadece şunu sizlere sölüm.
^^Siz siz Olun Oyundan bana şifreni ver bn GM yim Bana ID ni ver Bn Yöneticiyim^^gibilerinden pm alsanız bile yasaklıyada ekeleyemiosanız bile hiçbi şekilde ama hiçbi şekilde Önemsemeyin..Ya bazı emek hırsızları İstanbul Kıyamey Vakti adlı oynadığımz bu oyunda bi açık bularak bizi Kandırıyolar yada gerisini siz zaten biliosunuz.........

~~Saygılarımla Theron ~~
[Striker] (49) [(^)Ecel Getiren] & [(^)Latif]

[BeoWulfxSiMoK] (49) [(^)Ashab-ı Kehf]

[BeoWulfxDeStİnY] (49)[(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
Striker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Choosensxteam & Amorgasxirfan __Yönetciler__

Mesaj gönderen Striker »

Merhabalar,

Başka söze gerek yok. İrfan kardeşim durumu süper özetlemiş. Siz siz olun kimseye şifrenizi vermeyin. Hiçbir yönetici sizlerden şifre kullanıcı adı v.s istemez. Şayet böyle bir olaya tanıklık ederseniz hemen şikayet et butonunu kullanın. Oyunda böyle açıkların olması ilginç olduğu kadar üzücü de. Yöneticilerimiz konu kilitleyip kendilerini haklı çıkarmak için çalıştıkları kadar önlem almak içinde çalışsalardı da, bizde yönetimimizi ayakta alkışlasaydık keşke. İyi forumlar.
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...

[Striker] (49)

[Xsimok] (49)

[GeBeRTeN] (49)
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aKeSinTi »

Striker yazdı:Merhabalar,

Başka söze gerek yok. İrfan kardeşim durumu süper özetlemiş. Siz siz olun kimseye şifrenizi vermeyin. Hiçbir yönetici sizlerden şifre kullanıcı adı v.s istemez. Şayet böyle bir olaya tanıklık ederseniz hemen şikayet et butonunu kullanın. Oyunda böyle açıkların olması ilginç olduğu kadar üzücü de. Yöneticilerimiz konu kilitleyip kendilerini haklı çıkarmak için çalıştıkları kadar önlem almak içinde çalışsalardı da, bizde yönetimimizi ayakta alkışlasaydık keşke. İyi forumlar.
Sonuna Kadar KatıLıyorum /aYakta ALkış....!!!
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen zeydan »

BENDE KATILIYORE ŞİFRENİZİ VERMEYİN :mrgreen:
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen amorgas »

Zeydan sen adam olsan zaten böle bi konuya katılmazsın ama :? senin gbi bi haysiyetsizden bunu istemeke çok zor.

Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen amorgas »

Ha Zeydan Kendini adam zannedipte cevap gönderme çünki senin gibi Hırsızlarla ne muhattap olurum nede tartışırım.sadece Allhından bul o yeter..

Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

viewtopic.php?f=28&t=38086
viewtopic.php?f=28&t=37990

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön