<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

buarada gençler oyuna çok sık giremeyeceğim olurda kadime filan giderseniz şifremi ibrahim ile reis'e vereceğim bütün madenler hazır sadece 2 tane kadim pençe eksik 2 pençeyi çantaya koyup eceli üretebilirseniz ne mutlu bana :)
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
megastop
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen megastop »

Sa KurTLaR LOncasI ( Kurtlarxölümsüz , aRdA ) Bu sene biRaz ayrI kalIcgm sizlerden sInav senesi malum bi cok arkadasImda bu yüzden oyuna ara vermek zorunda kaldI ama ins. Bu yIlIn sonunda tekrar aranIzda sizlerle olacgIm oyuna giRemesemde forumda sizinle olabilirim , boL itemleR diliyoRum sizlere saglIcakla kalIn dostLarIm :) :)
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

kasaphasan06 yazdı:ARKADAŞLAR KRONİCX LERİ GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE İNDİRİN ATATÜRK VE TÜRK DÜŞMANLARININ BU OYUNDA YERİ YOK !
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

S.a arkadaşlar ...

Taşkın şu Kronik loncası hakkında ki iddianda bir kanıt filan varsa foto olarak bunu istiyorum ...

Kadim Hidra görevini Görev Destek Organizasyonu dorultusunda yapmakyı planlıyordum ama sizlerin bu hevesini kursağında bırakamıycam sanırım yarın müsait olursak akşam bi Kadim Hidra seferi yaparız bu akşamda olabilir ...

İbrahim ve Yağız Ws turnuvası etkinliğiğmizin takibini sizin yapmanızı istiyorum arkadaşlar görev sizin :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

kanıta ne hacet reisim :) adam arap zaten facete videolarına baktım adamın araplığı öven türk olmaktan da utanan bir profil çiziyor...

tabiki lonca olarak bir şey yapalım demiyorum fakat ( adamlar kurtlara diş biler gibi zaten gördüğü yerde indiriyor ) aynı şekilde bizde onları indirelim bakalım kimlerle rakip olduklarını anlasınlar...

Dipnot: Ben Milletimi ve Türkleri her şeyden çok seven birisi olarak biraz milli duygularla hareket ettim bunuda belirteyim ;)
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

bu arkadaşın facebook profilini araştırdım genelde araplığı öven türkleri yeren paylaşımları var bende vatanını milletini seven bir TÜRK milliyetçisiyim bu adamlara benden bu oyunda rahat yok

Ayrıca bu tutumları bir kenara koyuyorum adamlar zaten kurtlara diş biliyor bunu çok net algılayabiliyorum her gördüğü yerde bir hırsla saldırmalar vs her şey açıklyıor sizleri bilemem ( fakat desteğe çağırıyorum ) ben kronicx olsun başka birisi olsun saldırdığında bile dokunmazdım fakat bu oyunda benden onlara rahat yok ! ...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Sa çok şükür eve ulaştım 2 dk nefeslenem dedim :D yeni testler verdiler vallaha rahat bırakmıyorlar :D zaten daha 2. günden evi arayıp sormuşlar ders yapıomu die :D :D manyahmıdırlar nedirler :D :D
kasaphasan06 yazdı:Allah kolaylık versin Abbas :D hiç sanma sınav bitince dersler bitiyor biz bak hala deli gibi okumaya çalışıyoruz :S :S
Taşkın'ım hele kazanakta sınavı gerisini hallederiz bak liseyi nasıl hallettik o hesap :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

Sariyerli yazdı:Sa çok şükür eve ulaştım 2 dk nefeslenem dedim :D yeni testler verdiler vallaha rahat bırakmıyorlar :D zaten daha 2. günden evi arayıp sormuşlar ders yapıomu die :D :D manyahmıdırlar nedirler :D :D
kasaphasan06 yazdı:Allah kolaylık versin Abbas :D hiç sanma sınav bitince dersler bitiyor biz bak hala deli gibi okumaya çalışıyoruz :S :S
Taşkın'ım hele kazanakta sınavı gerisini hallederiz bak liseyi nasıl hallettik o hesap :D :D
Sen de inandın mı buna asıl macere şimdi başlıyo :D
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ycezik95 »

kasaphasan06 yazdı:bu arkadaşın facebook profilini araştırdım genelde araplığı öven türkleri yeren paylaşımları var bende vatanını milletini seven bir TÜRK milliyetçisiyim bu adamlara benden bu oyunda rahat yok

Ayrıca bu tutumları bir kenara koyuyorum adamlar zaten kurtlara diş biliyor bunu çok net algılayabiliyorum her gördüğü yerde bir hırsla saldırmalar vs her şey açıklyıor sizleri bilemem ( fakat desteğe çağırıyorum ) ben kronicx olsun başka birisi olsun saldırdığında bile dokunmazdım fakat bu oyunda benden onlara rahat yok ! ...

o arkadas dedigin kim bi soylermisin? onceki mesajşarı okumaya usendimde :D
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

reis kadim için çok güzel bir akşam yıldızlara karşı keselim :D
Resim
Resim
Resim