Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)

Mesaj gönderen KraToSs »

Bak Kardesım senı ıyı Tanımasamda Bak Ws dıorsun Ws coqu zaman Şans ve tecrube ısıdır ama artık ws Şans ısı oLdu bence bıLmıorum ama ters yoldasın ws ler ters tepcek.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

sokan28 yazdı:Konu tamamen benim istediğim boyuttan çıkmış.Hikmet sen benim işime karışma kardeşm yenilirsem zaten oynamayacak olduğum charım gidicek yani hiç üzülmem.Yani bırakırken böyle bişey yapmak istedim.Evet Cihadxblackdeweil ve Hercüles oyuna girdğimde hazır oln ;)
bence oyunu bırakma nedeni ise iyisin diyemicem süper ötesisin bir zırh düşmüyo veya ejder üretemedin diye başkalarının hava atmasına katlanamıyacaksan asıl emeğinin o zaman anlamı kalmaz unutma Büyücünün zırhı beynidir sendede maşallah baya kuvvetli :) ben ejder ilk üretildiği zamanlarda büyücüleri tek tek indiriyordum şimdi zırhla takıyla zor benim için ama kafa tutupda indirdiklerim yine çok ve ben senin gibi hiçbir zaman kullanamıyacağım büyücüyü bundan eminim bence bırakma sunucuda senin gibi birisini kaybetmesin ne demişler azimle işeyen duvarı delermiş :D
bu arada serd fatihe oyunu bıraktırmak o kadar kolay değil bunu bir tehdit değil KARDEŞ tavsiyesi olarak algıla arkasında tek başımada olsa dururum hiçde çekinmem savaşırım
En son brkcm tarafından 17 Eyl 2010 22:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen sokan28 »

KraTos nickli arkadaşım.Ben Bu oyundaki 3 sınıfıda çok iyi bildiğimi çevremdekilere kanıtlamş olduğum gibi kendimde biliorm.Savaşçı karakteri konusunda bişey diyemem ama.Şifacı ve büyücüye gelince iş şansdan çıkar beceriye tecrübeye girer.Çünkü ben bu zamana kadar vs yaptığım bütün büyücüleri yendim.Saydığım kadarıylada 12 tane zırhlı büyücüyle vs yaptım ve hepsini yendim.Bunların içinde Cihadxblackdewil ve Hercüles de dahil ;) ama arkadaşlarım değiştiklerini ve dahada geliştiklerini iddia edior.Öyledirde.Deneyip görmek lazım...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

Okan cım Fazla Uzamadı mı Bu Konu Kardesim.. :?
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Bilmiorm kardeşm belki öyle oldu ama ben hala bu oyunda vs yapabilen büyücü bulamıyorm.Garip ama neyse bulduklarımla yapacam taa ki yenilene kadar...

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
cunyiri
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen cunyiri »

Madem Hic üzLmiceksın..Sanaa basaaRıLa..R
ben aRtk ykum..!
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Face gel hikmet ;)

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Evet arkadaşlar artık benimde bu oyunda yapacak hiç bişeyim kalmadı.Chefatalzn adlı charla vs yaptım ve 5-0 yenildim.Aslında biraz hediye gibi oldu ama kendisini tebrik ederim iyi mücadele etti.Ancak charda kendi sahibi yoktu ve charıma karşılık vs yapmamıştık.4-0 a kadar vs leri kendimi büyük görüp 1 büyü bozma puanı ve junon yeteneğiyle vs yapmamla hediye etmiş blunmaktayım daha sonra makineye girdiğimde ise berabere kalıp sonrasındaki vs yide kazanmış bulunmaktadır.Baştan büyü bozmamı düzeltseydim belki kesebilrdim her neyse.Charımı Kikimokoxtwo yani volkana bıraktım herkese oyunda başarılar dilerim.Hakkı olan varsa helal etsin benimkiler herkese helal olsun.Bu konununda fazla uzamasını istemiorm ;)

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
ChefataLzn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ChefataLzn »

gorusmek uzere okan.. en iyilerin de iyisi varmıs.. hayatta basarılar :)
Chefatalzn

Stylewars

Resim
Kullanıcı avatarı
HorribLestyLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HorribLestyLe »

Ozan yorumlarına dikkat et kaç kere uyardım seni unutma ki bizim çarlarımız çalındıgında arkamızda kendı loncamız degıl dusmanımız olan sarılar vardı .

Ayrıca okan savaşçıda yenıldın dıye bıraktın oynamayı buyucu oynıcam dedın buyucu vsvs .. sana yakısan seyler degıl bunlar sende bılırsın beni çok yenıldım ama cok da yendım bunlar hepsi amaçsız olaylar eglenıyoruz surada .

Eğer oyunu bırakıp gıdersen kı en ufak hakkım varsa helal etmem .
Lilreb

“Genel Sohbet” sayfasına dön