Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)
Re: Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)
Bak Kardesım senı ıyı Tanımasamda Bak Ws dıorsun Ws coqu zaman Şans ve tecrube ısıdır ama artık ws Şans ısı oLdu bence bıLmıorum ama ters yoldasın ws ler ters tepcek.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bence oyunu bırakma nedeni ise iyisin diyemicem süper ötesisin bir zırh düşmüyo veya ejder üretemedin diye başkalarının hava atmasına katlanamıyacaksan asıl emeğinin o zaman anlamı kalmaz unutma Büyücünün zırhı beynidir sendede maşallah baya kuvvetlisokan28 yazdı:Konu tamamen benim istediğim boyuttan çıkmış.Hikmet sen benim işime karışma kardeşm yenilirsem zaten oynamayacak olduğum charım gidicek yani hiç üzülmem.Yani bırakırken böyle bişey yapmak istedim.Evet Cihadxblackdeweil ve Hercüles oyuna girdğimde hazır oln
bu arada serd fatihe oyunu bıraktırmak o kadar kolay değil bunu bir tehdit değil KARDEŞ tavsiyesi olarak algıla arkasında tek başımada olsa dururum hiçde çekinmem savaşırım
En son brkcm tarafından 17 Eyl 2010 22:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
KraTos nickli arkadaşım.Ben Bu oyundaki 3 sınıfıda çok iyi bildiğimi çevremdekilere kanıtlamş olduğum gibi kendimde biliorm.Savaşçı karakteri konusunda bişey diyemem ama.Şifacı ve büyücüye gelince iş şansdan çıkar beceriye tecrübeye girer.Çünkü ben bu zamana kadar vs yaptığım bütün büyücüleri yendim.Saydığım kadarıylada 12 tane zırhlı büyücüyle vs yaptım ve hepsini yendim.Bunların içinde Cihadxblackdewil ve Hercüles de dahil
ama arkadaşlarım değiştiklerini ve dahada geliştiklerini iddia edior.Öyledirde.Deneyip görmek lazım...
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Okan cım Fazla Uzamadı mı Bu Konu Kardesim.. :?
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Bilmiorm kardeşm belki öyle oldu ama ben hala bu oyunda vs yapabilen büyücü bulamıyorm.Garip ama neyse bulduklarımla yapacam taa ki yenilene kadar...
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Madem Hic üzLmiceksın..Sanaa basaaRıLa..R
ben aRtk ykum..!
ben aRtk ykum..!
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*
| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Face gel hikmet 
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Evet arkadaşlar artık benimde bu oyunda yapacak hiç bişeyim kalmadı.Chefatalzn adlı charla vs yaptım ve 5-0 yenildim.Aslında biraz hediye gibi oldu ama kendisini tebrik ederim iyi mücadele etti.Ancak charda kendi sahibi yoktu ve charıma karşılık vs yapmamıştık.4-0 a kadar vs leri kendimi büyük görüp 1 büyü bozma puanı ve junon yeteneğiyle vs yapmamla hediye etmiş blunmaktayım daha sonra makineye girdiğimde ise berabere kalıp sonrasındaki vs yide kazanmış bulunmaktadır.Baştan büyü bozmamı düzeltseydim belki kesebilrdim her neyse.Charımı Kikimokoxtwo yani volkana bıraktım herkese oyunda başarılar dilerim.Hakkı olan varsa helal etsin benimkiler herkese helal olsun.Bu konununda fazla uzamasını istemiorm 
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- ChefataLzn
- Acemi Savaşçı
gorusmek uzere okan.. en iyilerin de iyisi varmıs.. hayatta basarılar
Chefatalzn
Stylewars

Stylewars

- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Ozan yorumlarına dikkat et kaç kere uyardım seni unutma ki bizim çarlarımız çalındıgında arkamızda kendı loncamız degıl dusmanımız olan sarılar vardı .
Ayrıca okan savaşçıda yenıldın dıye bıraktın oynamayı buyucu oynıcam dedın buyucu vsvs .. sana yakısan seyler degıl bunlar sende bılırsın beni çok yenıldım ama cok da yendım bunlar hepsi amaçsız olaylar eglenıyoruz surada .
Eğer oyunu bırakıp gıdersen kı en ufak hakkım varsa helal etmem .
Ayrıca okan savaşçıda yenıldın dıye bıraktın oynamayı buyucu oynıcam dedın buyucu vsvs .. sana yakısan seyler degıl bunlar sende bılırsın beni çok yenıldım ama cok da yendım bunlar hepsi amaçsız olaylar eglenıyoruz surada .
Eğer oyunu bırakıp gıdersen kı en ufak hakkım varsa helal etmem .
Lilreb