Bilgi *
Bilgi *
Arkadaşlar ; 2 Gb dd 2 Ram NVIDIA 512 Ekran kartım var fakat oyun Sıgınaklarda ve Oyunun Kalabalık oldugu kısımlarda Kasıyor , Sistem gereksinimlerinde ise 512 Ram ve 265 ekran kartı üstü uyumludur diyor Neredeyse 2 katı var fakat kasma yapıyor Oynadıgım cozünürlükte en düşük ve pc ye yeni format attım Diger oyunlarda kasma yapmazken (Pes 2010,Call of duty 6 yüksek sistem gereksinimi istiyen oyunlar bunlar ) İKV de kasıyor
Bilgisi olan var mi ?
Saygılarımla..
Tikky / / Fiesta / / Soulshot
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bilgi *
bak arkadaşı benim sistemime bendede takılma oluyor ekranım 22 '' son ayarlarda oynuyorum ama cod6 vb oyunları full + full ayarlarla oynuyan insanım
1920x1080 çözünürlüğü img içine kabul etmediği için link koyucam
http://img203.imageshack.us/img203/2370/32020121.jpg
1920x1080 çözünürlüğü img içine kabul etmediği için link koyucam
http://img203.imageshack.us/img203/2370/32020121.jpg
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Benim bilgisayarda kötü degil 4gb ram 1 gb paylaşımsız nvidia ekran kartı var intel core 2 duo işlemci. bende de kalabalık olan yerlerde kasıyor sanırım oyundaki lag sorunuyla ilgili bizle alakası yok, yada o an ki oyundaki yogunluktanda olabilir

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşlar sunucu seçerken açılan pencerede en üst köşede ayarlar butonu var onu tıklayın görüntü ayarlarını biraz düşürün bi sorun kalmıcaktır...Ya da interdent hızını Örneğin;512 Mgbit ise 1024 Mgbit'e yükseltmek için başvuru yapın
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
İnternet hızıyla pek alakalı değil fakat anlamadım bende 4 mgbit net var Sorun oyunda :?Stromm yazdı:Arkadaşlar sunucu seçerken açılan pencerede en üst köşede ayarlar butonu var onu tıklayın görüntü ayarlarını biraz düşürün bi sorun kalmıcaktır...Ya da interdent hızını Örneğin;512 Mgbit ise 1024 Mgbit'e yükseltmek için başvuru yapın
Saygılarımla..
Bnm Pc diqer oyunlarda Kapanmıo Bu İkv de Fazla ısınıo galiba Fanlar kendi kendine kapanıo , Bambaska bi Oyun .) Fan ı Degişicez Mecburi..
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
o bendede oluodu bu sistemden önce
bilgisayarı açma tuşuna basıodum pcnin ışıkları falan yanmıodu istop eden araba gibi fanlar bir an dönüp duruyordu en sonunda kızdım aldım balkondan aşaı fırlattım
para bulabilirsen benim sistemden almanı öneririm canavar gibi 
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
aynen atasım geliyobrkcm yazdı:o bendede oluodu bu sistemden öncebilgisayarı açma tuşuna basıodum pcnin ışıkları falan yanmıodu istop eden araba gibi fanlar bir an dönüp duruyordu en sonunda kızdım aldım balkondan aşaı fırlattım
para bulabilirsen benim sistemden almanı öneririm canavar gibi
Saygılarımla..