Oyuna Veda ( Fordehseat - Wahseat - Dehseat )
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Oyuna Veda ( Fordehseat - Wahseat - Dehseat )
Evet Arkadaş Oyuna Burda Son Veriyorum. Eminönü Halkı Arada Ufak Tefek Kavgalar Olmuştur. Kusura Bakmayın Sinirli Halime Gelmiştir. Oyun Benim Üstünüzde Hakkım Varsa Helal Olsun. Sizde Hakkınızı Helal Edin. Oyunumu Oynayalı 2.5 Veya 3 Sene Oldu. Oyundan Zevk Aldım. Buradan E.ö Oynayan Hayatmezunux, Sheker, Gazmanyacanavarı, Pederinxkankası, Doors, Çokmikemmel ve Gazveren ' e ve Diğer Beni Tanıyan Kişilere Sevgilerimi Yolluyorum. Sizi Hiç Unutmayacam. Sizi Seviyorum.
Sağlıcakla Kalın Eminönü Halkı. İyi Oyunlar.
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

Re: Oyuna Veda ( Fordehseat - Wahseat - Dehseat )
reelde basarılar kendıne iyi bak...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

kardeşım senın ıcın en hayırlısı ne ıse o olsun bız de senı sevıyoruz sık sık goruscez yıne bızı unutmak yok 
XXCEZAXX
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Wan Te D
emre realde başarılarını dilerim 1nebze üzüldüm senin gibileri atamızdan yitirdigimize. 1nebzede sevindim bu illetten kurtulduguna sana her zaman kapımız açık bilesin. (Serhat AKSOY)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tşk Ederim Mustafa Unutmam ARDA'ya Slm Söle
Tşk Ederim Serhat Abi Sizi Hiç Unutmıcam. Muhammet Abiye Slm Söle Benden.
Tşk Ederim Serhat Abi Sizi Hiç Unutmıcam. Muhammet Abiye Slm Söle Benden.
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

Şaka yapıyorsun değil mi Emre..duymamış olayım bilesin 
Benmi Yanlıs Okuyorum Yoksa Biri Sana Saka Yapmak İçinmi Açmş Bu Konuyu.Ciddi Degilsin Demı Ben Oyle UMuyorum.
Ama Suna Emın Ol Su Oyunda Çok insanlar Tanıdım 3 Kurus Etmeyecek Adamlarla Kanka Muhabbeti Yapmısm. Seni Geç Tanıdım Erken Kaybediyorum.. Eger Konuyu Açan Gerçekten Sensen Inan Çok Uzuldum.Hakkım Varsa Helal Olsun Allaha Emanet Ol Senınde Bende Hakkın Var Sende Helal Et . Reel Hayatta Daima Başarılar. Sana
Ama Suna Emın Ol Su Oyunda Çok insanlar Tanıdım 3 Kurus Etmeyecek Adamlarla Kanka Muhabbeti Yapmısm. Seni Geç Tanıdım Erken Kaybediyorum.. Eger Konuyu Açan Gerçekten Sensen Inan Çok Uzuldum.Hakkım Varsa Helal Olsun Allaha Emanet Ol Senınde Bende Hakkın Var Sende Helal Et . Reel Hayatta Daima Başarılar. Sana
Göster

Bir Saniyesine Bile Hakim Olamadıgımız , Hükmedemediginiz Bir Hayat İçin Bir Dünya İçin Bu Kadar Fırıldak Olmanıza Gerek Yok..
-
- İskele Babası
Öncelikle Selamlar Herkese
Arkadaşım Oyunu bırakıyorsun Diye Biraz üzülüyorum birazda seviniyorum senin adına sevinmemin sebebi Artık öyle bilgisayar başında 8 saat veya daha fazla oturmayacaksın belki hayatını bi oyunla geçirmeyeceksin gitmene üzülüyorum çünki senin gibi bir dostumu daha kaybediyorum . Diyecek pek fazla bişey yok aslında bağımlı olmayacaksın ki keşke senin gibi bırakabilsem. Reelde başarılarının devamını diliyorum kardeşim allaha emanet ol
SAYGILARIMLA CRAZYYOUTH & DESİGN
Arkadaşım Oyunu bırakıyorsun Diye Biraz üzülüyorum birazda seviniyorum senin adına sevinmemin sebebi Artık öyle bilgisayar başında 8 saat veya daha fazla oturmayacaksın belki hayatını bi oyunla geçirmeyeceksin gitmene üzülüyorum çünki senin gibi bir dostumu daha kaybediyorum . Diyecek pek fazla bişey yok aslında bağımlı olmayacaksın ki keşke senin gibi bırakabilsem. Reelde başarılarının devamını diliyorum kardeşim allaha emanet ol
SAYGILARIMLA CRAZYYOUTH & DESİGN
!!... > Crazyyouth [ €minÖnü ] Design < ...!!
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Mert Abi ne yazıkki Gerçekten Bırakıyorum
Arada Selam Vermeye giriceğim 
Önder - Enes Gerçekten Öleyim Şaka Yapmıyorum. Umarım Keremden Paketini Almışsındır.
Bende Sizi Tanıdığıma Çok Memnunum Ne Yazıkki Diyorumki Sizi Daha Oyuna Başlayınca Tanısaydım. 
Tşkler kardeşim Crazyougt (İnnş. Doğru Yazmışımdır
) Bende Sizin Gibi Arkiler Kybwttiğime Üzülüyorum. İyi Forumlar..
Önder - Enes Gerçekten Öleyim Şaka Yapmıyorum. Umarım Keremden Paketini Almışsındır.
Tşkler kardeşim Crazyougt (İnnş. Doğru Yazmışımdır
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

- Rapbeqoo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Elweda..!! qardes