Junon ve zırhlar . .
Re: Junon ve zırhlar . .
Arkadaşlar her seferinde farklı bir grupla girerseniz daha zorlaşır ard arda 3-4 defa aynı grupla girince sanki sırayla çıkmış gibi herkeze çıkıyo valla.
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ya ben oyunda zırhı olan herkeze soruyorum kaç kesımde duşurdun aldıgım cevap her zaman 1-10 arası oluyor arası oluyor çok nadır 1-20 arası cıkıyor çok çok çok çok nadır 50 kesımde cıkardım dıyen var su ana kdr 50 den fazla kesımde zırh dusmeyen gormedım kendı sunucumda oyunda sordugum kısılerın %50 si 1 le 10 arasında duşurmus benım tam 110 OLdu tam 110 yazıklar olsun başka bırşey demıyorum harcadıgım o saatlere ıksırlere aldıgım plus paraları hepsı haram zıkkım olsun başka bırşey demıyorum hadi devam edın 2 gunluk oyuncuya zırh duşurmeye devam daha geçen gun 2 zırh attı yıne benı görmedi ve daha dun gruba aldıgım adam ılk kesışınde altnertor zırh duşurdu ben hiçbirşey demıyorum yazıklar olsun haram zıkkım olsun o verdıgım emekler bu kdr dıyorum hadı devam edın şans faktorumudur ne haltsa sız daha ne oyuncular kaybedıceksınız
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
bu gün plussuz arka arkaya tane düştüaldatmaz2012 yazdı:Ya ben oyunda zırhı olan herkeze soruyorum kaç kesımde duşurdun aldıgım cevap her zaman 1-10 arası oluyor arası oluyor çok nadır 1-20 arası cıkıyor çok çok çok çok nadır 50 kesımde cıkardım dıyen var su ana kdr 50 den fazla kesımde zırh dusmeyen gormedım kendı sunucumda oyunda sordugum kısılerın %50 si 1 le 10 arasında duşurmus benım tam 110 OLdu tam 110 yazıklar olsun başka bırşey demıyorum harcadıgım o saatlere ıksırlere aldıgım plus paraları hepsı haram zıkkım olsun başka bırşey demıyorum hadi devam edın 2 gunluk oyuncuya zırh duşurmeye devam daha geçen gun 2 zırh attı yıne benı görmedi ve daha dun gruba aldıgım adam ılk kesışınde altnertor zırh duşurdu ben hiçbirşey demıyorum yazıklar olsun haram zıkkım olsun o verdıgım emekler bu kdr dıyorum hadı devam edın şans faktorumudur ne haltsa sız daha ne oyuncular kaybedıceksınız
Büyücümustafa
21ine kadar hesap kapanmıştır
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Plusızda denıcezveym5 yazdı:bu gün plussuz arka arkaya tane düştüaldatmaz2012 yazdı:Ya ben oyunda zırhı olan herkeze soruyorum kaç kesımde duşurdun aldıgım cevap her zaman 1-10 arası oluyor arası oluyor çok nadır 1-20 arası cıkıyor çok çok çok çok nadır 50 kesımde cıkardım dıyen var su ana kdr 50 den fazla kesımde zırh dusmeyen gormedım kendı sunucumda oyunda sordugum kısılerın %50 si 1 le 10 arasında duşurmus benım tam 110 OLdu tam 110 yazıklar olsun başka bırşey demıyorum harcadıgım o saatlere ıksırlere aldıgım plus paraları hepsı haram zıkkım olsun başka bırşey demıyorum hadi devam edın 2 gunluk oyuncuya zırh duşurmeye devam daha geçen gun 2 zırh attı yıne benı görmedi ve daha dun gruba aldıgım adam ılk kesışınde altnertor zırh duşurdu ben hiçbirşey demıyorum yazıklar olsun haram zıkkım olsun o verdıgım emekler bu kdr dıyorum hadı devam edın şans faktorumudur ne haltsa sız daha ne oyuncular kaybedıceksınız
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
2 tane pardon hemde alternatör arka arkayaaldatmaz2012 yazdı:Plusızda denıcezveym5 yazdı:bu gün plussuz arka arkaya tane düştüaldatmaz2012 yazdı:Ya ben oyunda zırhı olan herkeze soruyorum kaç kesımde duşurdun aldıgım cevap her zaman 1-10 arası oluyor arası oluyor çok nadır 1-20 arası cıkıyor çok çok çok çok nadır 50 kesımde cıkardım dıyen var su ana kdr 50 den fazla kesımde zırh dusmeyen gormedım kendı sunucumda oyunda sordugum kısılerın %50 si 1 le 10 arasında duşurmus benım tam 110 OLdu tam 110 yazıklar olsun başka bırşey demıyorum harcadıgım o saatlere ıksırlere aldıgım plus paraları hepsı haram zıkkım olsun başka bırşey demıyorum hadi devam edın 2 gunluk oyuncuya zırh duşurmeye devam daha geçen gun 2 zırh attı yıne benı görmedi ve daha dun gruba aldıgım adam ılk kesışınde altnertor zırh duşurdu ben hiçbirşey demıyorum yazıklar olsun haram zıkkım olsun o verdıgım emekler bu kdr dıyorum hadı devam edın şans faktorumudur ne haltsa sız daha ne oyuncular kaybedıceksınız
Büyücümustafa
- XXKURSADKHANXX
- İskele Babası
O kadar junon kestim ki artık junonu görünce midem bulanıyor zırh falan düşmedi plus olduğum halde düşüremedim sinir hastası etti beni bu zırh x)
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
<!!BLACKMASK!!>
<!!BLACKMASK!!>
Merhabalar,
Ben de zırh düşüremeyenlerdenim ama bunun bir çözümü yok. Zırhın da diğer tüm efsunlu eşyalar gibi şan işi olduğu ve yöneticiler tarafından değiştirilmeyeceği aşikar. Bu yüzden bence zırh düşürmek amacıyla değil de eğlenmek amacıyla girmek lazım. Yoksa burda isyan eden arkadaşlar gibi üzülüyor insan sürekli. Elbet bir gün istediğimiz zırhın düşeceğini bilmeli ve sabretmeliyiz sanırım:)
İyi forumlar...
Ben de zırh düşüremeyenlerdenim ama bunun bir çözümü yok. Zırhın da diğer tüm efsunlu eşyalar gibi şan işi olduğu ve yöneticiler tarafından değiştirilmeyeceği aşikar. Bu yüzden bence zırh düşürmek amacıyla değil de eğlenmek amacıyla girmek lazım. Yoksa burda isyan eden arkadaşlar gibi üzülüyor insan sürekli. Elbet bir gün istediğimiz zırhın düşeceğini bilmeli ve sabretmeliyiz sanırım:)
İyi forumlar...
eski zırhlar var
ama şifa ve büyünün yok acırım 
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Burada söylenecek tek şey zırh değil ,
İstanbuk Kıyamet Vakti oyunu neden tamami ile şans üzerine kurulu ???
Yaratıktan şans eseri item düşer.
Maden 100 tane çekersin çıkmaz adam tekte çeker.
Sığınak ve grup bölgelerinde item düşme şansı tamamen şans.
Su oyunda sans olmayan tek şey birbirimizi kesip kazandığımız kp ler. Bu bize çok fazla bence bir lodos ölünce kesene değil şans eser herhangi birine kp gitsin. Çünkü olmaz biz böyle kp kazanmayı kabullenemeyiz, bununda şans olması lazım
Eğer emekle birşeyler kazanırsan kıymetini bilirsin. Bu yüzden bu oyunda zaman , emek gibi faktörlerin ön plana çıkmasını istiyoruz. ŞANS DEĞİL
Meran
Süveyda,
İstanbuk Kıyamet Vakti oyunu neden tamami ile şans üzerine kurulu ???
Yaratıktan şans eseri item düşer.
Maden 100 tane çekersin çıkmaz adam tekte çeker.
Sığınak ve grup bölgelerinde item düşme şansı tamamen şans.
Su oyunda sans olmayan tek şey birbirimizi kesip kazandığımız kp ler. Bu bize çok fazla bence bir lodos ölünce kesene değil şans eser herhangi birine kp gitsin. Çünkü olmaz biz böyle kp kazanmayı kabullenemeyiz, bununda şans olması lazım
Eğer emekle birşeyler kazanırsan kıymetini bilirsin. Bu yüzden bu oyunda zaman , emek gibi faktörlerin ön plana çıkmasını istiyoruz. ŞANS DEĞİL
Meran
Süveyda,

siz giriyosunuz hiç deilse ben grup bölgeleri geldiğinden beri daha 1 kere girebildim motorin kestik gruptaki herkese bişeyler düştü bana hiç bişey düşmedi belki banada 1kerede düşcek zırh ama kimse grubuna layik görüpte almıyo gruba beni