Sana oyunda ulaşsak da cevap alabilmek ne mümkün.. Sordum sana yücelen şifa itemleri duruyomu diye, cevap alamadık..
Uçanpırasa sen değil misin ??
satılıklar
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: satılıklar
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş sen alıcı isen ben fiyatlarını öğrenir sana özel mesaj aratım sende alıcaklarına karşı teklif yaparsın eğer kabul ederse bizzat ben sana belirlenen fiyata satarım...Parthenious yazdı:Sana oyunda ulaşsak da cevap alabilmek ne mümkün.. Sordum sana yücelen şifa itemleri duruyomu diye, cevap alamadık..
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
SpeedRacer yazdı:kardeş sen alıcı isen ben fiyatlarını öğrenir sana özel mesaj aratım sende alıcaklarına karşı teklif yaparsın eğer kabul ederse bizzat ben sana belirlenen fiyata satarım...Parthenious yazdı:Sana oyunda ulaşsak da cevap alabilmek ne mümkün.. Sordum sana yücelen şifa itemleri duruyomu diye, cevap alamadık..
Arkadaşım fiyatları belli malların..üzerinde yazıyor.. Amam satan arkadaş oyunda cevap vermiyo.. Gayet açık yazdım zaten ilk mesajda..satılmadıysa belirtilen fiyatlardan alacaz..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
peki eğer satılmadıysa ben sna denilen fiyatlardan satıcam bu gece 12 de inş üyeliğimi açtırıyorum oyuna girer girmez konuyla ilgilenicem...Parthenious yazdı:SpeedRacer yazdı:kardeş sen alıcı isen ben fiyatlarını öğrenir sana özel mesaj aratım sende alıcaklarına karşı teklif yaparsın eğer kabul ederse bizzat ben sana belirlenen fiyata satarım...Parthenious yazdı:Sana oyunda ulaşsak da cevap alabilmek ne mümkün.. Sordum sana yücelen şifa itemleri duruyomu diye, cevap alamadık..
Arkadaşım fiyatları belli malların..üzerinde yazıyor.. Amam satan arkadaş oyunda cevap vermiyo.. Gayet açık yazdım zaten ilk mesajda..satılmadıysa belirtilen fiyatlardan alacaz..
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
SpeedRacer yazdı:kardeş sen alıcı isen ben fiyatlarını öğrenir sana özel mesaj aratım sende alıcaklarına karşı teklif yaparsın eğer kabul ederse bizzat ben sana belirlenen fiyata satarım...Parthenious yazdı:Sana oyunda ulaşsak da cevap alabilmek ne mümkün.. Sordum sana yücelen şifa itemleri duruyomu diye, cevap alamadık..
satılmış ulaştık
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Smyra ben Jonturkxdarkwain mesmer ayakkabı hala duruomu=)