Aşağıdaki Resim Nedir ? ve nasıl yapılmış olabilir ?
Resim Bazı İnternet Sitelerinde Hile Başlığı Altındaki yerini almış bile ..
Ben İstanbul Kıyamet Vakti Oyunununde Hile vb. olduğuna inanmamakla beraber bunun bir photoshop veya data ayarlarıyla oynanmış (Microsoft Excel'den) bir görüntü olduğunu zannediyorum. Sizlerinde Görüşlerini Bu Konu Altında Bekliyorum..
Nedir ?
Re: Nedir ?
İşte Resim ;Soner12 yazdı:Aşağıdaki Resim Nedir ? ve nasıl yapılmış olabilir ?
Resim Bazı İnternet Sitelerinde Hile Başlığı Altındaki yerini almış bile ..
Ben İstanbul Kıyamet Vakti Oyunununde Hile vb. olduğuna inanmamakla beraber bunun bir photoshop veya data ayarlarıyla oynanmış (Microsoft Excel'den) bir görüntü olduğunu zannediyorum. Sizlerinde Görüşlerini Bu Konu Altında Bekliyorum..

Güzel bir Photoshop ne olacak başka adam 39 level elinde ecel var 
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yetenek bir şey değil de datalarla oynansa bile ecel simgesinin kırmızı olması gerekiyordu.Üstelik 2 tane ecel var
Ceketin sarı pantolonun mavi enerji ve kudret çizgilerininse başka renkler olması ayrı bir merak konusu.Yapan kişi gerçekten profesyonelmiş bu konuda 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
beta adı altında geçiyor olmasın :?:
Hayır Photoshop değildir. Datalar üzerinde değişiklik yapılarak bu şekilde olması sağlanmıştır. Hatta piyasaya yapan kişi tarafından paket olarak sürülmüştür. Daha sonrasında bizimde nasıl yapacağımızı öğrenip bizimde kendi sitelerimizde değişik tasarımlarla paket olarak çıkardığımız bu yapının "DATA İLE OYNAMAK YASAKTIR." ibaresinin belirginleşmesi üzerine paylaşımdan kaldırılmıştır. Denemek , uygulamak , paylaşmak kesinlikle yasaktır. Cezası hesap kapatılması olarak belirlenmiştir.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Evet zaten resmin photoshop olup olmadığını öğrenmek için şunu yapın:xXeRsInXx yazdı:Hayır Photoshop değildir. Datalar üzerinde değişiklik yapılarak bu şekilde olması sağlanmıştır. Hatta piyasaya yapan kişi tarafından paket olarak sürülmüştür. Daha sonrasında bizimde nasıl yapacağımızı öğrenip bizimde kendi sitelerimizde değişik tasarımlarla paket olarak çıkardığımız bu yapının "DATA İLE OYNAMAK YASAKTIR." ibaresinin belirginleşmesi üzerine paylaşımdan kaldırılmıştır. Denemek , uygulamak , paylaşmak kesinlikle yasaktır. Cezası hesap kapatılması olarak belirlenmiştir.
Resmi bilgisayarınıza indirin.Not defteriyle açın ctrl+f yapıp adobe diye aratın eğer sonuç çıkarsa photoshoptur çıkmaz photoshop değildir.Bu resme bu işlemi uyguladığımızda sonuç çıkmıyor yani tamamen datalarla yapılmıştır.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Bu resimlerin bulunduğu siteden kesinlikle hiçbir şey indirmeyin.
Sorun değil çözüm yaratın.
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
Helper'a katılıyorum...O site bir virüs sitesidir paylaşılan her konu virüstür..O da photo shopla oynanarak yapılmış ama işte bu programı indirip data'ya ekleyin ve böyle gözüksün diyor..
Eğer indirirseniz Virüs bulaşırsa bilgisayarınız çöker..Çökmezsede çalışırsa Data ile oynamak yasak olduğu için ban yersiniz..
İyi Forumlar
Eğer indirirseniz Virüs bulaşırsa bilgisayarınız çöker..Çökmezsede çalışırsa Data ile oynamak yasak olduğu için ban yersiniz..
İyi Forumlar
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Resim tamamen data dosyasıyla oynamaktan başka birşey değildir.Bunu sizde yapabilirsiniz.Tabiiki de kötü amaçlarınıza alet etmezseniz. :mrgreen:
bRocKn-Rockn-Returnofwar