İKV HİLE HAKKINDA...!
İKV HİLE HAKKINDA...!
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Kıyamet Vakti oyununu ilk çıktığından beri oynuyordum ancak bırakalı 10 gun falan olmuştur.Gezdiğim bazı sitelerde "İstanbul Kıyamet Vakti Hilesi" konu bulunuyor...
"İstanbul Kıyamet Vakti" oyunu uzantısına bağlı olduğu için hiç bir "para vs" hilesi yoktur...
Dikkat:İkv para hilesi diye keylogger falan yemeyin
Söylediğim gibi İstanbul Kıyamet Vakti xml uzantılarına bağlı olduğu için hiçbir değişiklik olmaz.Hadi değiştirdiniz diyelim ben yapmıştım.Oyunu açarken güncelleme ister.Oyuna mynet sitesinden girerken değiştirirseniz yaptığınız değişiklikler olur fakat sadece siz görürsünüz.Oyuna aç kapa yaptığınız zaman güncelleme yapar.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV HİLE HAKKINDA...!
malesef her forumda böyle bir mal var sen milleti kendinle karıştırdın herhalde insanlar salak değil burdaki oyuncular baya eski bir çok kişide bilir hilesi olmadığını sen gelmiş forumu kirletiyorsun Gm konuyu silin lütfenmarti37 yazdı:
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Kıyamet Vakti oyununu ilk çıktığından beri oynuyordum ancak bırakalı 10 gun falan olmuştur.Gezdiğim bazı sitelerde "İstanbul Kıyamet Vakti Hilesi" konu bulunuyor...
"İstanbul Kıyamet Vakti" oyunu uzantısına bağlı olduğu için hiç bir "para vs" hilesi yoktur...
Dikkat:İkv para hilesi diye keylogger falan yemeyin
Söylediğim gibi İstanbul Kıyamet Vakti xml uzantılarına bağlı olduğu için hiçbir değişiklik olmaz.Hadi değiştirdiniz diyelim ben yapmıştım.Oyunu açarken güncelleme ister.Oyuna mynet sitesinden girerken değiştirirseniz yaptığınız değişiklikler olur fakat sadece siz görürsünüz.Oyuna aç kapa yaptığınız zaman güncelleme yapar.
<)
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: İKV HİLE HAKKINDA...!
konuda tartışılacak bir durum olmadığından dolayı kilitlenmiştir.İleti [GM]Erdogan
Merhaba,
İstanbul: Kıyamet Vakti'nin hilesi yoktur, bu yapılanlar hesaplarınızı çalmak için hazırlanmış şeylerden yalnızca bir tanesi. Sahte giriş sayfalarına, hile denilen fakat aslı olmayan programlara, videolara kanmamanız konusunda uyarıyoruz. Konuyu kilitliyorum.
İyi eğlenceler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!