SORUN:Maden cekerken gelen topla yazısını bekleterek diğer maden cıkar cıkmaz topla yazısına tıkladığımız an madeni cekiyor . Ve böylece hızlı cekim oluyor. Bu açığa bir çözüm. 2 de bir onlar cekiyor . Maden cekemiyoruz. Çözüm Çözüm.Ayrıcen 2 kişi oturuyorlar bu kez hiç kimse alamıyor.
ÖNERİ: MADENE tıkladığımızda kenara gelen topla yazısınının ve maden tükenmiştir yazısının 15 sn aralıklarla kaybolmasından yanayım.
CEVAP: DESTEĞE YOLLANDI . HATTAKİ HER GÜN YOLLLAMAMA RAĞMEN CEVAP ALAMAMAMIN NEDENİYLE FORUMA KOYARIM KİLİT ATSINLAR DİYE.
Fearles yazdı:SORUN:Maden cekerken gelen topla yazısını bekleterek diğer maden cıkar cıkmaz topla yazısına tıkladığımız an madeni cekiyor . Ve böylece hızlı cekim oluyor. Bu açığa bir çözüm. 2 de bir onlar cekiyor . Maden cekemiyoruz. Çözüm Çözüm.Ayrıcen 2 kişi oturuyorlar bu kez hiç kimse alamıyor.
ÖNERİ: MADENE tıkladığımızda kenara gelen topla yazısınının ve maden tükenmiştir yazısının 15 sn aralıklarla kaybolmasından yanayım.
CEVAP: DESTEĞE YOLLANDI . HATTAKİ HER GÜN YOLLLAMAMA RAĞMEN CEVAP ALAMAMAMIN NEDENİYLE FORUMA KOYARIM KİLİT ATSINLAR DİYE.
Katılıyorum . Çünkü Hızlı maden cekenler var. 2 kişi oturduğunda bir maden bile cekemiyor.
qerek yok...bende çok hızlı maden çekenlerdenim...madenin üzerinde topla yazısını kimse beklemez...saten topla yazısını görünce anında basıyor ve topla yazısı daha kalmıyor..
Adam eğer hızlıysa önceden çok çekip elini alıştırmıştır emek var yani ortada
Ben fazla çekemiyorum o ayrı konu net yavaş olduğundan geç geliyo
Hızlı pc de hiç kaçırmadım