Madalyalar ve GB'ler
Re: Madalyalar ve GB'ler
madalyalar şuan hiçbir işe yaramıyor olabilir ancak ilerde elbet bi işe yarayacaktır. şöyle düşünecek olursak 29 lvller zamanında akik sibiryalı menekşe elmas da bi işe yaramıyordu ancak şimdi onlarsız şahaser üretemiyoruz. ilerde madalyalar içinde güzel birşeyler olacağına eminim
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
maviakrepikv yazdı:her forumda var öyle bi kaç kişi genel ileşim burası tüm oyuncuları ilgilendiriyomarti37 yazdı:Bunu buraya yazmanın amacı ne??
İkv destek/öneri bölumune gönder gerekli bilgiyi alırsin
/alkış haklısın kardeş her forumda tatsızlık cıkaran oluyor malesef
<)
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
beyler lütfen biraz foruma bakın ya... boş boş konu açmayın... biraz araştırsaydın görürdün benzer konuları.... bu cevabıma boşuna cevap atma hiç kaide ye bile almam 
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Sagopakajmeran yazdı:beyler lütfen biraz foruma bakın ya... boş boş konu açmayın... biraz araştırsaydın görürdün benzer konuları.... bu cevabıma boşuna cevap atma hiç kaide ye bile almam
ozaman konuşmucan boş konuysa cevap yazma
<)
Yav reymord musun nesin ne boş beleş salak bi adamsın yav forum senin bu salakça konularınla doldu taştı yeter artık yav yeter ..!

Reymond yazdı:arkadaşlar biraz düşündümde bize okadar madalya veriyor bu madalyalar belki ilerde işe yarar ama şuanda sadece çöp benim önerim ne kadar çok madalya düşerse item düşme ihtimalı okadar artsın ve ayrıca bir kere düşen item tekrar düşmesin
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
bunu bir teamdan duymak beni gururlandırdı :lol: :lol: nedense siz daha sözünüzü tutamıyorsunuz burda bana postamı koymaya kalkıyorsun :lol: :lol: :lol:RoneY yazdı:Yav reymord musun nesin ne boş beleş salak bi adamsın yav forum senin bu salakça konularınla doldu taştı yeter artık yav yeter ..!
<)
Akıllı olup sözlerine dikkat etsen iyi edersin..Reymond yazdı:bunu bir teamdan duymak beni gururlandırdı :lol: :lol: nedense siz daha sözünüzü tutamıyorsunuz burda bana postamı koymaya kalkıyorsun :lol: :lol: :lol:RoneY yazdı:Yav reymord musun nesin ne boş beleş salak bi adamsın yav forum senin bu salakça konularınla doldu taştı yeter artık yav yeter ..!

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
ya ne yaparsınRoneY yazdı:Akıllı olup sözlerine dikkat etsen iyi edersin..Reymond yazdı:bunu bir teamdan duymak beni gururlandırdı :lol: :lol: nedense siz daha sözünüzü tutamıyorsunuz burda bana postamı koymaya kalkıyorsun :lol: :lol: :lol:RoneY yazdı:Yav reymord musun nesin ne boş beleş salak bi adamsın yav forum senin bu salakça konularınla doldu taştı yeter artık yav yeter ..!
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
RoneY yazdı:Akıllı olup sözlerine dikkat etsen iyi edersin..Reymond yazdı:bunu bir teamdan duymak beni gururlandırdı :lol: :lol: nedense siz daha sözünüzü tutamıyorsunuz burda bana postamı koymaya kalkıyorsun :lol: :lol: :lol:RoneY yazdı:Yav reymord musun nesin ne boş beleş salak bi adamsın yav forum senin bu salakça konularınla doldu taştı yeter artık yav yeter ..!
elinden geleni ardına koyma !
<)