LODOS KLANI Bir baktım karşıma çıkmış zırhlı ayı
Dedim bak benle uğraşma kaba dayı
Tabi Arz bu sözüme bakmadı
Mal gibi geldi beni kesmeye çalıştı
Arkasınıda yapmış yardım dedi geldiler
2 dk sonra toplu katliam olduğunu bilirler
Lodos klanı bu Azı dişli canavar
Tuttuğunu koparır arzlar kaçacak delik arar
Arz dediğin lodos gördüğünde kaçmasınıda bilmeli
Kaçmayınca yeri öpüceği her halinden belli
Lodos klanı bu Kükredimi yer gök inler
Bu sesi duyan arzlar Sancağında birikirler Umarım beyenmişsinizdir BAna ayittir...
:twisted:
LODOS KLANI Bir baktım karşıma çıkmış zırhlı ayı
Dedim bak benle uğraşma kaba dayı
Tabi Arz bu sözüme bakmadı
Mal gibi geldi beni kesmeye çalıştı
Arkasınıda yapmış yardım dedi geldiler
2 dk sonra toplu katliam olduğunu bilirler
Lodos klanı bu Azı dişli canavar
Tuttuğunu koparır arzlar kaçacak delik arar
Arz dediğin lodos gördüğünde kaçmasınıda bilmeli
Kaçmayınca yeri öpüceği her halinden belli
Lodos klanı bu Kükredimi yer gök inler
Bu sesi duyan arzlar Sancağında birikirler Umarım beyenmişsinizdir BAna ayittir...
:twisted:
Emeğe Saygı Ama kardeşim kafiyeler bile oturmamış.Berbat ...!
seagle yazdı:KAFİYE ve uyak demek sondaki en küük bile herf dizisi demek o na bakarsak gayet güzel
örnek veriorum
____kader
____neder
____çöpden
____yer
besela burada bir er er er uyumu var bunu sinirden görmmemniz normal sonde ı ı ı bile olsa oluo
Öncelikle Ortada sinirlenebileceğim bir konu yok.Emeğe Saygım var zaten belirttim.Sen ki daha Türkçe'mizi düzgün kullanmazken bana kalkıp uyak,kafiye öğretmeye çalışıyorsun.Bırak Bu ayakları , Ben dönerken sen gidiyordun.
seagle yazdı:KAFİYE ve uyak demek sondaki en küük bile herf dizisi demek o na bakarsak gayet güzel
örnek veriorum
____kader
____neder
____çöpden
____yer
besela burada bir er er er uyumu var bunu sinirden görmmemniz normal sonde ı ı ı bile olsa oluo
Öncelikle Ortada sinirlenebileceğim bir konu yok.Emeğe Saygım var zaten belirttim.Sen ki daha Türkçe'mizi düzgün kullanmazken bana kalkıp uyak,kafiye öğretmeye çalışıyorsun.Bırak Bu ayakları , Ben dönerken sen gidiyordun.
Övmekden ziyade,sana Türkçe'mizi güzel kullanmanı öneriyorum.Şiir yazmak fazla tarzım değil.Çok birşeyler yazdığımı görmek istiyorsan biraz aşağı in ve yazdığım hikayeyi oku.