Arkadaslar,
Bu sene okulun eve cok fazla uzaklasmasından dolayı yatılı kalacagım. O yuzden oyuna sadece hafta sonları girecegim. Hatta belki hafta sonları bile zor gozukuyor. Hakkım herkese helal olsun, herkesinde bana helal etmesini umuyorum. Nasip olursa hafta sonları gorusuruz.. Kendinize cok iyi bakın.
Chhammurr'dan Veda
Chhammurr'dan Veda
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
- xyenilmezmustix
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Chhammurr'dan Veda
Reelde başarılar Senden az yücelen ardenler pant almadım 
Crazyhorse (49)
Yenilmezxbüyücü (49)
Kristalkartal (49)

Yenilmezxbüyücü (49)
Kristalkartal (49)

SaBıR KaRa BiR dikeni YuTmaK, DiKen İçİnİ PaRçaLaYıp GeçeRken De Hiç Ses ÇıKaRMaMaktıR...
Selamlar,
Benim için değerli birini bu zor günlerimde kaybetmek beni tekrardan üzüyor. Seni ilk Kadim Hidra'da tanımıştım ve bundan memnunum. Bana karşı güvenin ve sevgin seni yansıtıyor, bu senin güzelliğindir.
Okul hayatında sana başarılar dilerim, kendini özletme arada sırada oyuna girersen sevinirim.
Benim için değerli birini bu zor günlerimde kaybetmek beni tekrardan üzüyor. Seni ilk Kadim Hidra'da tanımıştım ve bundan memnunum. Bana karşı güvenin ve sevgin seni yansıtıyor, bu senin güzelliğindir.
Okul hayatında sana başarılar dilerim, kendini özletme arada sırada oyuna girersen sevinirim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Esadullah yazdı:Selamlar,
inşallah hafta sonları fırsat buldukca oyunda olucam abi. hersey icin teşekkurler.
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Okulun varken oyuna girmemen doğru bir karar.Bence haftasonunuda oyunda değilde derslerine çalışarak geçir
3.5 Yıllık Tılsım Oyuncusu Okulunda ve Reelde Başarılar Dilerim Yolun Açık Olsun 
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Reelde başarılar kardeşim , geçtiyse hakkım helal olsun 
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
Reel De başarıLar Kalbimiz Yufi Yufi die atıyor unutMa ..................................
Seni Seviyoruz
İyi dilekleriniz icin saolun arkadaslar. Ama unutmayın hafta sonları girerim oyuna bazen 
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Her ne kadar yeni tanısmıs olsakta hakkım varsa helal olsun.Reelde başarılar...
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval