Lodos Kalesi'nin yerini değiştirilmesini isteyenler buraya..

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Awesome
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lodos Kalesi'nin yerini değiştirilmesini isteyenler buraya..

Mesaj gönderen Awesome »

angelona yazdı:Evet arkadaşlar IKV "Lodos Kalesi" projemiz başlanmış bulunmaktadır inşatta yıkım veya yapım işinde çalışacak gönüllü lodoslara ihtiyacımız vardır :D lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz... :D :D :D :D

Kayıtlar wep sitemizden yapılacaktır...

Www.Lodoskalenisenyarat.org

Lodos kaleni sen inşa et :D :D :D :D

Arkadaşım 4 yıla aşkın süredir orada duran lodos kaleden şikayetin ne bırak kalsın yerinde :!: :!: :!:

afuhahufhuaf :D :D :D :D :D yıkıldım :D :D
Resim

Resim

Beni işaretli sayma ayrılığa dair , seni yaşanmış tüm aşkların toplamı kadar seviyorum.
Sen nokta koy , ben üç nokta koyuyorum...
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROFx »

ben de buradan yönetime sesleniyorum. arkadaş belirtmiş zaten 3 numaraya karar verdim diye. kararın yerine getirilmesini rica ederim.

son olarak da buradan amcama dayıma fransadaki yeğenime selam göndermek istiyorum. sıradaki klip bütün ilk okul öğrencileri için gelsin.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

EsEsKiziLciKLi yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Sınır 39 da butun sunucu toplansa bıle kesılmezdı sımdı oyuncak oldu ismet
İsmetin enerjısını bı 50-60 mılyon yapmak lazım ama handanın 600 bın kalsın zaten ulaşamıyoruz :twisted:
sınır 39 da ismeti bütün sunucu kesemezdi he zuhahhhahah yenisin belli .d
Sen eskısın diye herkez yenı sanıyorsun dimi ? sınır 39 da klan liderleri oyuncular tarafından hıçbırşekılde kesılmıyordu ve kesılmedı [GM] ler tarafından kesıldı ama sıradan oyuncular tarafından hıçbır şekılde kesılmedı hemen atlama herkeze yenısın demeyı bılıyorsun anca 1 aylık oyuncu bıle senden daha tecrubelı be
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Starlodos »

Lodos Kalesinin yeri değiştirilmesi yada yeniden yapılandırılması zorunludur bence.

Arz kalesindeki ve lodos kalesindeki en büyük sorun örs ve alışveriştir.

1-Arzkalesinde ölünce karakter cantasını boşltmak ve örs yapmak için hacayacagı vakit 30 saniyedir.
2-Lodos kalesindeki bir karakterin ölümü halinde çantasını ve örs yapamk için harcayacagı vakit 2 dakikadır aradaki fark 1,30 dakikadır bu büyük bir adaletsizliktir.

Eminönünde ölen bir arz karakter uyandıgında örsün dibinde yeniden canlanmaktadır. Lodos karakterde yeniden dogdugunda bırak örs yapmagı çantayı boşaltam için en yakın örsün mısır çarsısı öününde olması ve ordaki seyyar satıcıyı kullanması demek.
Metorda arz karakter ölünce uyandıgında örsün dibinde ve tüccarın yanında canlanıyor. Avntajı büyük yeniden savaşa katılmak için eskilemlerini yenilerip savassıyor.
Meteor sancakta dogan bir karakter en yakın seyyar satıcıya ulaşması babialideki satıcıdır ardaki farkı gördüğünüz üzere Sancakların yakınına esit sekilde Tüccar yada seyar satıcı konulması sarttır.

Adalet için Mısır Çarşısına Bir arka kapı yapılıyorsa lodos karakterin çanta boşaltması ve örs yapabilmesi için bir seyar satıcı konulması gerekiyor Eminönündeki kaleye.
Lodos kalesinin içinde var diyen oyuncu var ise onlarada Allah akıl fikir versin diyem simdiden kim kullanıyorki.
Madaqaskar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Madaqaskar »

Ben yeni değilim.Bana yenisin diyenler var.1 senelik oyuncu benden nasıl tecrubeli olabilir ?
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Starlodos yazdı:Lodos Kalesinin yeri değiştirilmesi yada yeniden yapılandırılması zorunludur bence.

Arz kalesindeki ve lodos kalesindeki en büyük sorun örs ve alışveriştir.

1-Arzkalesinde ölünce karakter cantasını boşltmak ve örs yapmak için hacayacagı vakit 30 saniyedir.
2-Lodos kalesindeki bir karakterin ölümü halinde çantasını ve örs yapamk için harcayacagı vakit 2 dakikadır aradaki fark 1,30 dakikadır bu büyük bir adaletsizliktir.

Eminönünde ölen bir arz karakter uyandıgında örsün dibinde yeniden canlanmaktadır. Lodos karakterde yeniden dogdugunda bırak örs yapmagı çantayı boşaltam için en yakın örsün mısır çarsısı öününde olması ve ordaki seyyar satıcıyı kullanması demek.
Metorda arz karakter ölünce uyandıgında örsün dibinde ve tüccarın yanında canlanıyor. Avntajı büyük yeniden savaşa katılmak için eskilemlerini yenilerip savassıyor.
Meteor sancakta dogan bir karakter en yakın seyyar satıcıya ulaşması babialideki satıcıdır ardaki farkı gördüğünüz üzere Sancakların yakınına esit sekilde Tüccar yada seyar satıcı konulması sarttır.

Adalet için Mısır Çarşısına Bir arka kapı yapılıyorsa lodos karakterin çanta boşaltması ve örs yapabilmesi için bir seyar satıcı konulması gerekiyor Eminönündeki kaleye.
Lodos kalesinin içinde var diyen oyuncu var ise onlarada Allah akıl fikir versin diyem simdiden kim kullanıyorki.

Eğer snn qözünde tek sorun örs ise oraya yıkım yapım çalışmasına gerke yok :D direk ölenler ismetin yanından kalksın :P
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ

“Genel Sohbet” sayfasına dön