<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Kurtlarxkadriye yazdı:
Kurtx yazdı:Beyler Bayanlar ::

Arkadaşlar lonca içerisindeki arkdaslarımızdan surekli oyunda olanalr varsa kendimize guzel bir grup kurup surekli (Junon = Kenan ) keselim suan loncamızda kimsede yeni eşya siseteminen dusen zırh ve benzeri yuksek standartda item yok onun için biraz cabalamamız lazım bazı arkadslar ulasırsa sevinirim..!

(Kurtlarxalemci...!)

merhaba
bugun junon icin bir grup olusturuyorduk ancak telefonda ablamın kayınvalidesinin vefat ettigini ögrendim şuanda mugladayiz muğtemelen yarın izmire donucem toparlamırken ğabersiz cıktıgım için özür dilerim mesajı cepten gprsle yazıyorum gitti konturlar =)

Genelde girmeye çalışıyoruz ama iksir sıkıntısı oluyor herkez kendisinin kullanacagı iksirleri tedarik etmesi lazım arkadaşlar bu dedigimi atlamayın iksir üretemeyen arkadaslarımız var iksirlik charlarımız var ulaşırlarsa yardımcı oluruz
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

sen söyle ibo hanginiz yapıyor şu taktipi :)

40m ama alıcıysan yaparız bir şeyler :) :)

ticaret budur abiiiiiii

ibrahimekim yazdı:
kasaphasan06 yazdı:h.o olsun olum emeğinin karşılığı o kadar madenlerde sabahladın ...

dostlar ben genelde whsper ve muntazamdayken ticarete pek girmiyorum fiyatımı belirliiyorum atıyorum sibirin değeri 5m se ben 6 m veriyorum zaten adam satıyor arsızlık yapıyorsada kendisi bilir almam ...

fakat tanınmayan charlarımda iyi ticaret yaparım:) sadece insanlar ticaretimin iyi olduğunu bilmesin :p

Kardeşim senin ecel için bir kadımım feda olsun 2 kadımımı en başta arkadasa hibe ettım yoksa coktan uretecektım saheserı ama olsun gec olsun güc olmasın

Beni bilen bilir PAZARLIKTA Sünnettir o yüzden fiyat düşse de düşmese de pazarlıga girerim (bu arada iyi pazarlık yaparım) :) Ticaret de biraz şans işi
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Sariyerli yazdı:Sa millet :D Bugün öğlen sularında dersaneye kayıt olmaya gittik ve resmi işlemleri tamamlayıp 2000TL parayı bayıldık l@vuklara :D
Her neyse mevzuya geliyim zaten sizde tahmin ediyorsunuzdur :D
Malum bu yıl üniversite sınavım var hazırlanma işlerine başlıyorum artık 8 ay kadar sürecek olan bu hazırlık evresinde aklımı derslerden uzaklaştıran başta İkv oyunu olmak üzere çoğu şeyle bağımı kesmem gerekiyor.
Eee malum güzel şeylerin olması için bazen bazı şeylerden fedakarlık gerekir şimdi o durumdayım.
Uzun lafın kısası üniversite sınavını atlatıp hayırlısıyla eğitimimi sürdürebileceğim güzel bir yer kazanana kadar ben kaçar :D

8 ay sonra yine oyunda olacağım inşallah.Önümüzdeki 1 hafta boyunca eskisi kadar uzun süreli olmasada oyuna bakabilirim belki. Ondan sonra oyunla tamamen bağımı koparıp arada foruma bakmaya devam edeceğim.

Zaten telefon felanda var ararım şişirim kafanızı sınav stresini sizin kafanızı şişirerek atacağım :mrgreen: :mrgreen:

Ayrıca Murat abi compex fuarı 11 ve 14 kasım 2010 tarihleri arasında yapılcak inşallah fuardada görüşürüz :D
Herşey gönlünüzde olsun. Başarılarınızın devamını dilerim :)

Döndüğümde hepinizi burda görmek istiyorum eğer göremezsem ben gelmeden oyunu felan bırakan olursa söylerim Elvan ablaya(Kurtlarxredsonya) ve Gökçen ablaya(kurtlarxkadriye) terliği atarlar kafanıza ona göre haaaaa :D :D
Kurtlarxjunior yazdı:Vay hasanım gitmişken birlikte gidelim aga kul başladımı bende bağımı kopartıyorum ee hayat söz konusu oyun kaçmıyo burda biz kaçıp gelcez :D İlk hafta dediği gibi bırakmaya hazırlık aşaması sonra biraz derslere bakma zamanı geldi o kadar kaynattık şimdi eşşek gibi çalışıcaz :D
hasan kanka giderken benide götür bekliyom :D

ARkadaşlar herbirimiz kendi hayatlarımızı kurmak ve kurtarmak için mücadele ediyoruz oyun ise günün yorgunluğu ve sıkıntılarını atlatmak için var ama hepimizde biliyoruz ki günü gelince herkez ayrı yerlerde olacak o yüzden birbirimizi unutmadan ve su güzel günleri iyi hatırlayarak dillendirelim.
Gerekli açıklama ve söylenecek sözleri Murat Reis ve Gökçen abla süper söylediler okulunuzdaki başarılar bizim ovünç kaynagımız olacak (aynı oyundaki gibi sürekli başarı peşinizi bırakmasın). ÖNCE HAYAT
Kurtlarxkadriye yazdı:Merhaba arkadaşlar.

Az evvel İzmir'e sağ salim döndük.. Eğitim ve Öğretim dönemine giren arkadaşlar için bikaç şey söylemek istiyorum.. Bu oyunu 7 yaşında da oynayanı gördüm 40 yaşında da.. yanlız şu bi gerçek 40 yaşındaki insan geleceği için yapması gerekenlerin bir çoğunu yapmış yada yapmak için geç kalmıştır ancak Öğrenimine devam eden siz arkadaşlarım için geleceğini yönlendirmek geç değildir. Sizler Anneniz Babanız yada herhangi biri için değil Kendi geleceğinizi ve Yaşam Standartlarınızı yükseltmek için okuyun.. oyun filan değil... kendinizden daha daha birçok şeyi ödün verin.. eylencenizden bir süre de olsa fedakarlık edin ve yapabileceğim bu kadar demeyin... yapmam gerekenin en iyisini yaptım deyin. Hangi Mesleği seçerseniz seçin.. Yada hangi Bölümü kazanırsanız kazanın eğitiminizde ve eğitiminizden sonraki iş hayatınızda en iyiyi kendinize hedef edinin... Bir meslekte görev yapan herkez aynı yaşam şartlarına kavuşamaz... ancak işinde EN iyi olan çalıştığının meyvelerini en güzel toplayandır.... Hepinize Sağlıklı ve Mutlu bir Eğitim Dönemi dilerim. Hepinizi çok seviyorum.. sizi özleyeceğiz...
kurtreis yazdı:S.a Arkadaşlar görüyorum ki Okul sizleri bizden birer birer koparıcak ama tamamen deil elbette araya aylarca yada yıllarcada ayrılık girse biz yine sizin burada ki aileniziz buradayız ve burada olacağız sizlerde ne zaman dönerseniz geri aileniz burada sizi bekliyor olucak. Hiç birinizin burada ki ortam için gerçek hayatında geleceğini etkiliycek durumlardan fedakarlık etmesini istemiyorum buradansa geleceğiniz için çabalamaya devam edin kardeşlerim bizler her zaman buradayız sizde döndüğünüzde bizler her zamankinden daha dik ayakta yıllara meydan okur olarak bulmanız için çabalıycaz her birinizim o göğsünün altında altın gibi bir yüreği var hepiniz gözümüzde değerli dostlar kardeşler oldunuz ve öyle kalıcaksınız ne zaman geri dönseniz Kurt Loncası burada sizi bağrına basıcak Reisiniz olarak her birinizin bana güvenerek inanarak aylarca yıllarca taşıdığınız bu kutlu ismin anlamını her seferinde her dudakta tekrar ettiricem bu locna Kurtreisin loncası deil bu loncayı bu gün ki düzeyine Kurtreis tek getirmedi bu gün Tılsımda bu denli sistemli ve köklü olmuşsak bunda her birinizin en az benim kadar emeği vardır Sizlere söz veriyorum hiç birinizin emeğinin heba olmasına izin vermiycez bir gün Kurtlar Tılsım tarihinni sahnesinden çekilicekse bile size söz veriyorum en tepede olarak son vericek ...
Resim

Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

kasaphasan06 yazdı:sen söyle ibo hanginiz yapıyor şu taktipi :)

40m ama alıcıysan yaparız bir şeyler :) :)

ticaret budur abiiiiiii

ibrahimekim yazdı:
kasaphasan06 yazdı:h.o olsun olum emeğinin karşılığı o kadar madenlerde sabahladın ...

dostlar ben genelde whsper ve muntazamdayken ticarete pek girmiyorum fiyatımı belirliiyorum atıyorum sibirin değeri 5m se ben 6 m veriyorum zaten adam satıyor arsızlık yapıyorsada kendisi bilir almam ...

fakat tanınmayan charlarımda iyi ticaret yaparım:) sadece insanlar ticaretimin iyi olduğunu bilmesin :p

Kardeşim senin ecel için bir kadımım feda olsun 2 kadımımı en başta arkadasa hibe ettım yoksa coktan uretecektım saheserı ama olsun gec olsun güc olmasın

Beni bilen bilir PAZARLIKTA Sünnettir o yüzden fiyat düşse de düşmese de pazarlıga girerim (bu arada iyi pazarlık yaparım) :) Ticaret de biraz şans işi

Yanlış biliyorsun kardeşim Ticaret aslında

eger tok satıcı değil ise elındekı malı en degerli şekilde satmak veya alıcı isen keseye göre en degerli fıyattan almaktır
Resim

Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi