Junon ve zırhlar . .
Re: Junon ve zırhlar . .
yav hadi düşmüyor diyelim beni sevmedi bu şahserler bari taransfer edilmesini açsalarda para ile alsak bu nasıl oyun anlamıyorumki parayla item alamıyoruz okadar para kastık bişe alamıyoruz onca junon kesiminde bulundum hala bi nane yok yönetim eğer adil bir şekilde düşüremiyorsanız şu itemleri şaheserleri transfer edilmesinin önünü açın yeter artık bıktım ben..........
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Yöneticiler bu kadar insanın sesine kulak verin artık . .
Büyümle 84 kez kenan kesdim olmadı, şifamla ilk girişimde motordan parcelus cevriye asa kenandan fundi yüzük düşürüdm..
Şans işi ..
Şans işi ..
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
tanıdıklarınla qit tek çözüm yolu bu. sıqınaqa 2 tank ile bile qirmişliqim war benim :mrgreen: :mrgreen:Rockergirl yazdı:Şans işide üstüm fuLL Defansif gruba almıyorlar
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
mitmet yazdı:tanıdıklarınla qit tek çözüm yolu bu. sıqınaqa 2 tank ile bile qirmişliqim war benim :mrgreen: :mrgreen:Rockergirl yazdı:Şans işide üstüm fuLL Defansif gruba almıyorlar
1 Tank 1 de Yarı Tank o da bi işe yaramıyor :mrgreen: sadece Junon zindanda yollarsa o zaman..
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
Merhabalar
İKV yönetimi bir bildiği olduğu için zırh düşürme oranını fazla etmiyorlar şuan.
Yeni gelecek olan bölgelere birçok kişi şaheser ve zırhlar ile giricektir.
Yeni gelicek olan bölgeler ve lwl ws. zamanı gelmediği için zırh dağıtımı suan nadide.
Ama Mutlaka herkeze birgün zırh düşücektir.Hiç şüpheniz olmasın.
Sadece Biraz Sabır ...
İyi forumlar
İKV yönetimi bir bildiği olduğu için zırh düşürme oranını fazla etmiyorlar şuan.
Yeni gelecek olan bölgelere birçok kişi şaheser ve zırhlar ile giricektir.
Yeni gelicek olan bölgeler ve lwl ws. zamanı gelmediği için zırh dağıtımı suan nadide.
Ama Mutlaka herkeze birgün zırh düşücektir.Hiç şüpheniz olmasın.
Sadece Biraz Sabır ...
İyi forumlar
aldatmaz2012 yazdı:98 junon= 1 nucleus yüzük 1 azat çevriye kolye 9 hydrgyrm ve hala zırh yok
son 30 defa daha junonu kesıcem artık zırh atmazsa ikv bir oyuncusunu kaybedıcek
98 kesim yapmışsın ve 30 daha keseceksin. O kadar paran varsa zırhada ihtiyacın yoktur senin

Unut onları sen düz olan zırh ve takılarla takıl sıkıldıysan gerekeni yaparsın bencede abartmışlar kaç kere daha girmem lazım bilmiyorum ve her seeferinde sıkıntı bunaltı ben bu oyunu bunun için oynamıyorum b
Crack yazdı:aldatmaz2012 yazdı:98 junon= 1 nucleus yüzük 1 azat çevriye kolye 9 hydrgyrm ve hala zırh yok
son 30 defa daha junonu kesıcem artık zırh atmazsa ikv bir oyuncusunu kaybedıcek
98 kesim yapmışsın ve 30 daha keseceksin. O kadar paran varsa zırhada ihtiyacın yoktur seninŞaka bi yana hepiniz gerginsiniz bu konuda Denemeye devam yapacak bişey yok
Adamda para var ama zırh yok bundan kötüsü olamaz..!! Yönetim bu işe bi çare bulsun biz Boss ları kesmekden bıktık ama Bosslar 2-3 tane zırh düşen adama tekrar zırh wermekden bıkmadı nasıl işsse artık..!!
RuhsuzŞair