Keylock yetlikili birinin yardımı lazım ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SugarBoy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Keylock yetlikili birinin yardımı lazım ...

Mesaj gönderen SugarBoy »

faut123456 yazdı:bilgisayarımda keylock prgoramımı war programmı attılar çarlarımın soyulmasını engelliyemiyorumm sağolsun oyun içindede yönetici görmüyoruz sorcak soruşturcak lütfen yardımcı olunnn
Keylogger yüklü, sen bunu biliyorsun ama hala onu kaldırmıyorsun ve İKV yönetimini sucluyorsun :) ( Konuyla ne alakası varsa gelip PC ne antivirus kuracak halleri yok ) bence carlarının soyulması gayet normal ve tek suçlusuda sensin...
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

SugarBoy yazdı:
faut123456 yazdı:bilgisayarımda keylock prgoramımı war programmı attılar çarlarımın soyulmasını engelliyemiyorumm sağolsun oyun içindede yönetici görmüyoruz sorcak soruşturcak lütfen yardımcı olunnn
Keylogger yüklü, sen bunu biliyorsun ama hala onu kaldırmıyorsun ve İKV yönetimini sucluyorsun :) ( Konuyla ne alakası varsa gelip PC ne antivirus kuracak halleri yok ) bence carlarının soyulması gayet normal ve tek suçlusuda sensin...
adam pc ye vırus gırdı admınlere soramıyorum nası bı onlem alayım vırus programı bı ıse yaramıyo dıyo adamresmen yardım ıstıyo sen ıse aşagılıyosun.yanlıs yoldasın
Kullanıcı avatarı
SugarBoy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SugarBoy »

ibrahimking yazdı:
SugarBoy yazdı:
adam pc ye vırus gırdı admınlere soramıyorum nası bı onlem alayım vırus programı bı ıse yaramıyo dıyo adamresmen yardım ıstıyo sen ıse aşagılıyosun.yanlıs yoldasın
Peki senin bunu yazmakdaki amacın nedir konu benimle ilgili değil ama bana laf atmışsın. Yardımcı olacak herhangi bir cümlenide göremiyorum. Sanırım benim yazdıklarım senden daha çok yardımcı olmuştur. Oraya "tek suçlusu sensin" yerine "her koyun kendi bacağından asılır" yazsaydım ne anlayacaktın? O zaman aşağılamamış olacakdım değilmi. Aynı şey değilmi? Ve evet yardım istiyor ve istediği yardımı almış. Daha fazlası evine gidip kendim temizlemem olur sanırım. Son olarak sanırım henüz yol gösterecek yaştada değilsin.
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön