Evet önemli olan bizim dostluğumuz. Oyun Elbet bitecek yada biz bitireceğiz. amaç ondan sonrası.. çok şükür bu dostluklarımız hiç ama hiç bitmesin..
*tLoo*
OsmanLı Loncası [TLOO]
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
GoodfatheR yazdı:bıRak ya düşmesse düşmesin zıRhını yemişim muhabbet ediyoRuz ne güzeL oyun içeRisinde en önemLisi baki kaLan dostLuğumuz![]()
Aynen Öyle Kardeşim Hepimiz Elbet Bigün Bırakıcağız Oyunu Önemli Olan İtemi Düşürdüğümüz Zrıhı Hatırlamak Değil Sizleri Hatırlamak..
Ali Bu Gece Migrat Yapalım

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Zırh ßahane Muhabet, Şamata, GırGır, Şahane xD saoL Kardesim Plus Lar Lodoslara Yan etki ArzLara Etki Yapıyor.. :lol: :lol:

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
ulen bana nıye yaratmadı o etkıyı bu namıssız o kadar kenan kestık artık akraba cıkıcıydık bı sey vermedı motorın ona keza ınkar etmeyım ama yuzuk kolye verdı sahaser degıl ama genede guzel
)))))))))
Efos resmını gordumde sen ne canlar yakarsın len ole he urfanın gulu ısotu pul biberi
))))))
Efos resmını gordumde sen ne canlar yakarsın len ole he urfanın gulu ısotu pul biberi
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Senin Kdr Olmask da idare edyorz xD

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Bugün üst üste giRiLen migRatta sonunda Loncamızın MasteR'ı Şahcihan'a Işık zıRh düşüRdük Cihan biRdaha adaya adım atmayacakmış
Kendisi uzun uğRaşLaR sonucu düşRdü hayRLı oLmasını diLeRük 
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
GoodfatheR yazdı:Bugün üst üste giRiLen migRatta sonunda Loncamızın MasteR'ı Şahcihan'a Işık zıRh düşüRdük Cihan biRdaha adaya adım atmayacakmışKendisi uzun uğRaşLaR sonucu düşRdü hayRLı oLmasını diLeRük
Hayırlı olsun..yakışır.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
GoodfatheR yazdı:Bugün üst üste giRiLen migRatta sonunda Loncamızın MasteR'ı Şahcihan'a Işık zıRh düşüRdük Cihan biRdaha adaya adım atmayacakmışKendisi uzun uğRaşLaR sonucu düşRdü hayRLı oLmasını diLeRük
Hayırlı Olsun Sonunda Düşürdü.

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT