öyle bir şifacım olmadı hesap yapasaan olr amagirayankara yazdı:foto koyar mısın savaşçıyla ws 5000 veya 6000 vuran şifacının fotusunuŞİFA MAX SETLE 3000 VURUR
YÜZÜK
KOLYE
CEKET
PANTALON
AYAKKABI
ELDİVEN
SİLAH
7 EŞYA 7.373.000=3000'LERDE BİŞİ VURUR
373.00 YÜCELEEN Bİ DE KRİTİK VURURSA 5000-6000 MUHAHAHA :mrgreen: :mrgreen:![]()
en güçlü karakter:şifacı nedenleriyle birlikte...
Re: en güçlü karakter:şifacı nedenleriyle birlikte...
avakado=eminönü
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Kod: Tümünü seç
öyle bir şifacım olmadı hesap yapasaan olr ama
teoride bulduğunu gerçekleştir sonra diğer oyuncularla paylaş....
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
şifacımı full yücelen yaptım en fazla 2 bin vuruor
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
39 ken şfiacımla 10 küsür vurdum şimdi bilmiyorum ama şifacı iyi vurur diyebiliyorum
şifacı güçlü diyonuz ama bi şeyi unutuyonuz .....
savasşcı fulll max yüclen giyersen üst üste vur şifacı şifa basmaya zaman bile bulamaz ve yhada şöle bi teori var.
sadece sert vur 2 bin vursan bide savunma aç şifacı vururusa adım yurtseven degil
savasşcı fulll max yüclen giyersen üst üste vur şifacı şifa basmaya zaman bile bulamaz ve yhada şöle bi teori var.
sadece sert vur 2 bin vursan bide savunma aç şifacı vururusa adım yurtseven degil

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
şıfacınla 39 lwl da 10 bın vurdum dıyorsun sılahın neydı cok merak edıyorum ? kutukle vurulması ımkansıza yakın vuruşu sen hangı sılahla vurdun ınat kıranlamı vurdun guldurme benı gurzle vurucagın krtık 5000 ı geçmez gerçı ben 5000 vuranı bıle gormedım buyuk konuşmak ıstemıyorum sıfacı ıle en fazla 3000 vurursun bana gorexYuRtSeVeNx yazdı:39 ken şfiacımla 10 küsür vurdum şimdi bilmiyorum ama şifacı iyi vurur diyebiliyorum
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
yok ya 10 derken yüzde 10 dur yani2000 se 20 diraldatmaz2012 yazdı:şıfacınla 39 lwl da 10 bın vurdum dıyorsun sılahın neydı cok merak edıyorum ? kutukle vurulması ımkansıza yakın vuruşu sen hangı sılahla vurdun ınat kıranlamı vurdun guldurme benı gurzle vurucagın krtık 5000 ı geçmez gerçı ben 5000 vuranı bıle gormedım buyuk konuşmak ıstemıyorum sıfacı ıle en fazla 3000 vurursun bana gorexYuRtSeVeNx yazdı:39 ken şfiacımla 10 küsür vurdum şimdi bilmiyorum ama şifacı iyi vurur diyebiliyorum
avakado=eminönü
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
sen bu oyunda yenisin heralde önceden kütükle savaşçı 15 bin vuruyordu alman ok ful kemiğe şifacıda kiritkle vura bilyordu gürzle artik kritkler düştü öncede çifteyle 8 bin vuran adam gördüm büyücüye tek atıyodubarkido yazdı:yok ya 10 derken yüzde 10 dur yani2000 se 20 diraldatmaz2012 yazdı:şıfacınla 39 lwl da 10 bın vurdum dıyorsun sılahın neydı cok merak edıyorum ? kutukle vurulması ımkansıza yakın vuruşu sen hangı sılahla vurdun ınat kıranlamı vurdun guldurme benı gurzle vurucagın krtık 5000 ı geçmez gerçı ben 5000 vuranı bıle gormedım buyuk konuşmak ıstemıyorum sıfacı ıle en fazla 3000 vurursun bana gorexYuRtSeVeNx yazdı:39 ken şfiacımla 10 küsür vurdum şimdi bilmiyorum ama şifacı iyi vurur diyebiliyorum
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bn bu oyunu beta dan beri oynuorum karekterlerim belli
bnm arkdaşım alman okucu set le kemik kıran 11 bin gürz 'le vurdu vuranda çok 39 ke siz hiç full alman şifacı la yaratık kestiniz mi ? kütükle de 17 bn vuran oldu beyazköşk de hepsi dogrudur !.
bnm arkdaşım alman okucu set le kemik kıran 11 bin gürz 'le vurdu vuranda çok 39 ke siz hiç full alman şifacı la yaratık kestiniz mi ? kütükle de 17 bn vuran oldu beyazköşk de hepsi dogrudur !.

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
şifa zirh gelcek bide can kurtaranlari var sonra keesene hll olsn derim
evet arkadaşlar ben ilk başta 49 lwl ilk geldiğinde önce savaşçıma girdim sonra baktım hep kolay ölüyom (acemiydin arkadaşlar şimdi sert vuruş falan bilmiyoduk ilk glediğinde 49 lwl
)şifacımı kastım 41 lwl yaptım fakat 1 savaşçıyla ws attım yere yapışmıştım
sonra şifacıma sinir oldum sildim onu. şimdi bakıyorumda milletin 46 lwl şifacısı var 49 lwl savaşçıyı rahat kesiyo element dizerek üstelik büyücüleri hiç zorlanmadan kesiyo helede yücelense zaten şifacıyı imkan varsa yücelen diz tmm işte savaşçının can basan halisin.
Hırs