beyLeR faRkeden bıse oLmıcak.. bunu bıLın ben okanın en kadım dostuysam oo bu oyuınu bıRakmaz..! bıRakıRsa kadım dostunu da kaybedmıs oLacak..! buunu biLmesi gerekdiqini dusundum ..! ayRıca bız onLa sadece oRtak deıL ..Kanka deıL öz kaRdes qıbıydık kım ac kaLsa bıRlkte doyururduk ..! ısteRse yaLan desın..! ama bana soRmadan oyunda ayRıLması bayaqı qucume qıdıı kaRaR yıne onun Yıne onun oLcakk okan bıRakıRsa bende yokum dıyoRum sayqıLaR hüRmedLeR...!
Namı degeR SaRıLaRın seRd
namı değmeZZ xXKıLıCUsTaSıXx
Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)
Re: Kafa tutuyorm!(delikanlıyız)
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*
| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

Hiç Değmez Gercı Benım bıLdıqım en ıyı Buyucu CıLqınBıBeRoN dur..
carın baska bırnın elınde olması cok Kotu oLur delıkanlıyız.
carın baska bırnın elınde olması cok Kotu oLur delıkanlıyız.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
okan cıLqın bıberonu 5--O kestı kaRdes yınede kesemıcekleR bunu bıLsınLeR ama kaRsısına cıkacak buyucuLeR benı tanımasınLaR bana sLm dahı weRmesınleR...!

BAKIN TEKRAR SOYLUORUM OOO CARLA WS EDENI OYUNU BIRAKKTITTIRIRIM...!

- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
serd bırak etsinler bi boylarının ölçüsünü alsınlar okanı hayatımda bir kere kestim oda arkadan dalarak
imkansız gibi bişey bence onu kesmek yani ayıq olsun karşısına ws ye çıkıcaklar
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
CıLqın BıBeroN kendını zaten KanıtLamıs hatta oyunun en ıyı buyuculerınden dıyebıLırız ws de aLmıs normaLdır Pekı Kuklacıyı taskanatlardan Kurtaran esKı 8oo tas kanat derısı qorevını yapanlardan bırıdır CıLqın BıBeroN . adamın Adında ıtem cıkardılar sen haLe ne dıorsun anLamıorum TncyekoCıqnYksz buda bıLqıLendırma oLsun CunyıRı...cunyiri yazdı: okan cıLqın bıberonu 5--O kestı kaRdes yınede kesemıcekleR bunu bıLsınLeR ama kaRsısına cıkacak buyucuLeR benı tanımasınLaR bana sLm dahı weRmesınleR...!
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
o qoRewı okanLaRLa bızde yapdk ama ılk yapnlaR onLaR oLdu ..! HabeRın oLsn CıLqın nın da her sunucuda buyucusu waR bıLqım waR o konuda bn sadece 5 - 0 yenıLdı dedm..! ws kRaLı okan üstüne tanımam ama ..! onLa bu konuda ws yaPan bıRı benLe konusmasın..! tanıamm onu tanımaaaaaamm..!

Içmışmısın sen En ıyı buyucuyum dedı bende en ıyı buyucu CıLqın BıBeron dedım e zaten oyLe ws de delıkanlıyızı bıLmem sımdı haksızlıkta yapmıyım .cunyiri yazdı: o qoRewı okanLaRLa bızde yapdk ama ılk yapnlaR onLaR oLdu ..! HabeRın oLsn CıLqın nın da her sunucuda buyucusu waR bıLqım waR o konuda bn sadece 5 - 0 yenıLdı dedm..! ws kRaLı okan üstüne tanımam ama ..! onLa bu konuda ws yaPan bıRı benLe konusmasın..! tanıamm onu tanımaaaaaamm..!
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Kardeş ben gelirim senle vs ye vs konusunda kendıme güvenıyorum kadroyu kurmadyısan ekle benı saatı belırleyelım atalım vs mızı ama genellıkle ölen saatleri oyundayım..../f Mardinlixlord
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
bir türlü ws yapamadık yha D
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]