Yeterse yeter

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hestia
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Yeterse yeter

Mesaj gönderen Hestia »

arkadaşlar artık yeterse yeter denecek duruma geldi bu konu aştı artık.. Adada Taşkanatların orada bir arkadaş taşakanat kesiyordu klandaydı kestim arkadaşı sonra geçti başka çara bölgeden Hestia hırsızdır die iftira atmaya başladı ve bunuda oyunda bana yapan çok kişi var eğer zorunuza gidiyorsa kesilmek klana girmeyin arkadaşlar plusumuz yok die kendmizi savunamıyoruz die bunu yapmayın lütfen rica ediyorum .. oyunda kimin nesini çalmışım allah aşkına getirinde fotoların koyun ya fotolarınız varsa itemizi paranızı çaldığıma dair foto getirin koyun şuraya oyunu bırakmassam en adi ş... olayım iyi oyunlar iyi forumlar dilerim ..
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yeterse yeter

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Hestia yazdı:arkadaşlar artık yeterse yeter denecek duruma geldi bu konu aştı artık.. Adada Taşkanatların orada bir arkadaş taşakanat kesiyordu klandaydı kestim arkadaşı sonra geçti başka çara bölgeden Hestia hırsızdır die iftira atmaya başladı ve bunuda oyunda bana yapan çok kişi var eğer zorunuza gidiyorsa kesilmek klana girmeyin arkadaşlar plusumuz yok die kendmizi savunamıyoruz die bunu yapmayın lütfen rica ediyorum .. oyunda kimin nesini çalmışım allah aşkına getirinde fotoların koyun ya fotolarınız varsa itemizi paranızı çaldığıma dair foto getirin koyun şuraya oyunu bırakmassam en adi ş... olayım iyi oyunlar iyi forumlar dilerim ..

çok haklısın geçen gün adamı kestim küfür edip oyundan çıktı. Artık kimseyi takmıcaksın kardeşim
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Evet cok haklısın kesılmek ıstemıyorsan klana gırmeyeceksın fakat orada bır seyler yapan ınsanada kı bu arkadas yuksek ıhtımal lvl kasıyordur kestıysen ılk ayıbı sen yapmıssın demektır her ne kadar oyunda olsa klanda olsa bıraz saygı duymak zorundasınız.
O arkadasında yaptıgı dogru degıl tabıkı kımseyı hırsızlıkla sucluyamazsın aynı seyle bende karsılastım ama hıc takmadım cunku benı bılen bılıyor :))))

Bu bır oyun klanda kesmekte var kesılmekte ama unutmayın o ekranın karsısında bır ınsan var ona saygınız olsun en azından...
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
Hestia
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hestia »

günde 15 saat online ım 7 kere karizmam sıfırlanıyor 1 kerede kimseye hırsızsın demedim 44 lwl adamda taşkanatta kasması imkansız bir olay bence
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

benı kesılmek cıleden cıkarmıyoda.

adam gelıp ezık herıf fılan yazıyo mesela. sonra gıdıp tam kescem sarsılmaz acıyo. ordan bırılerı gelıp kesıyo.sonra ordan nası koyduk fılan yazıyo o zaman delı oluyorum.yada vurup vurup hasekıye deparlamalara
Kullanıcı avatarı
Hestia
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hestia »

evet çok doğrusun buna bende katılıyorum ..
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Kullanıcı avatarı
Rockergirl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Rockergirl »

Hehe serKan taKma oLum kafana :) sen Alışıksındır.
Klan işini bu kadarda büyütmeyelim arkadaşlar.
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Kullanıcı avatarı
Hestia
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hestia »

hacı millet iyice salakladı emde sancak kesiyom gelmiş ana avrat sövüyo gruptan çıktım em satıcısı die bağırıyo:D
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

bide benim anlamadığım şu var hadi adamlar küfür etti alt f4 yaptı foto aldık ben oyunu son ayarlarda oynayan insanım arkadaş kıymadım paraya sırf ikv oynuyorum onuda sağlam oynuyum diye süper sistem pc aldım 1920x1080 boyutunda resim gönderilemezmiş efendim siz afedersinizde koskoca sobee fukaramıki bu resimleri açıcak ekranı yok ! ya tüm çözünürlükleri kabul edicek destek ve forum açın yada bu yerlerde destekliyebildiğiniz çözünürlüğü oyunda maksimum yapın !
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Rockergirl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Rockergirl »