MORDuMan yazdı:seni devletin başına koysalar Allahın hergünü konuşma yasağı getirirsin ha
ACI HABER ..!
Re: ACI HABER ..!
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Geçmiş oLsun 2012 de Görüşürüz
2 Sene Kaldı FazLa diiL x)
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos

- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
Arkadaşım türkiyede iki ad birbirinin aynı olunca sorun olmuyor ikvde bunaesinlenerek yapılı bir programdır iki ad aynı olursa fark etmiyor warning güzel bir ad ve herkes kullanmak ister başka birisi olabilirFabuLox yazdı:Dün akşam Warning açıktı Lodos sancakta birileriyle dövüşüyodu
EN BÜYÜK LODOSLAR GERİDE KALAN ARZINLAR 10 FIRIN EKMEK YESE ANCA YETİŞİr BİZE BE BUNLAR!
DURMAK YOK SAVAŞA DEVAM
DURMAK YOK SAVAŞA DEVAM
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
aziz banamı öle gelio yoksa sen temiz adam rolünemi çekilion lenByWaRNiNG yazdı:Azizz çarımın ardından Warning çarımda ban yemiştir ..! Neden ban yediğini bilmemekteyim.Çok dikkatli kullanıyordum çarımı küfür etmiyordum neyden ban yediğini bilmiyorum..! 26.09.2012 ye kdr ban yemiştir..! HİÇ BİR KUSUR YAPMADAN BAN YEMEKDE İNSANA FENA KOYUYOR ..! BEN BUNU HAK ETMEMİŞTİM ..!
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
bence sana öyle geliyodur aziz mi temzi adam rolüne çekilicek kulağa aşırı saçma geliyor:DTremexhaqan yazdı:aziz banamı öle gelio yoksa sen temiz adam rolünemi çekilion lenByWaRNiNG yazdı:Azizz çarımın ardından Warning çarımda ban yemiştir ..! Neden ban yediğini bilmemekteyim.Çok dikkatli kullanıyordum çarımı küfür etmiyordum neyden ban yediğini bilmiyorum..! 26.09.2012 ye kdr ban yemiştir..! HİÇ BİR KUSUR YAPMADAN BAN YEMEKDE İNSANA FENA KOYUYOR ..! BEN BUNU HAK ETMEMİŞTİM ..!
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
aZİZ SÜTTEN cıkmıs az kasık alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste valla bn olsam bir 2 yıl daha verırdım git yarım bıraktıgın anaokuluna
D 

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
bence herkese örnek olucak bir ceza bu öyle milletin hakkını yemek kolay değil sabahlara kadar uyumuyoz kasıyoz ediyoz sonra bi adam çıkıyo ve alıyo çarı bu yüzden cinayetler bile işlendi biliyorsunuz bence bunada dua et sen ben bilmiyorum çalıp çalmadığını ama boşuna verilmez ceza hele hele böyle ceza çarını çaldığın kişilerden biri seni yakalasa sana cezalardan ceza beğendirir o yüzden daha fazla etiket olma ve sus bari cezaya saygılı ol 
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARKADAŞLAR ..! İNANIN KURAL DIŞI HAREKET YAPMADIM
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz