hikmet okangıLın eve gıdıp haftalık yoklamada yok yazılmassan loncadan ıhraç ederım senı*** İçerik silinmiş, uyarı seviyeniz yükseltilmiştir.
İyi Forumlar,
Tahirbey
MevLana Loncası [ BiLDirim aLanı ]
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: MevLana Loncası [ BiLDirim aLanı ]

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
öncelikler selamlar güzel loncam ;
Ahmet kardeşim bildiğiniz gibi ben oyuna üniversite hazırlığından dolayı haber verdim ve evdeki bilgisayarın kasasını kaldırdım ; bu yüzden oyunla bağlantım koptu ; foruma hiç girme şansım olmayacak şimdiden maazeretimi bildireyeyim de sonradan sorun olmasın
Ahmet kardeşim bildiğiniz gibi ben oyuna üniversite hazırlığından dolayı haber verdim ve evdeki bilgisayarın kasasını kaldırdım ; bu yüzden oyunla bağlantım koptu ; foruma hiç girme şansım olmayacak şimdiden maazeretimi bildireyeyim de sonradan sorun olmasın
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
yok kardeşım sınavına bak senöncelikler selamlar güzel loncam ;
Ahmet kardeşim bildiğiniz gibi ben oyuna üniversite hazırlığından dolayı haber verdim ve evdeki bilgisayarın kasasını kaldırdım ; bu yüzden oyunla bağlantım koptu ; foruma hiç girme şansım olmayacak şimdiden maazeretimi bildireyeyim de sonradan sorun olmasın![]()

LeoNaR
Benimde İnternet kesik açılması için biraz beklemem lazım onun için yoklama,etkinlik vb. konulara katılamıcam ( kısa bir süreliğine )...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
oLm ben qıRıorum bızm sıteye ısteRsen bak xD okan ı qoZ ardı edın olm devamsızlıqı 19.5 qun D atıLcak waLLLa okuLdnn DD:P
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*
| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
devamSızlıktan senı bırakırım hıkmet 

LeoNaR
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Selamın aleykum, bugunden ıtıraberen IKV le alakam kalmamıstır yanı ben ahmet bıraz zamanlar Leonar Leonarxxsıfacı sonradan Ensonxleonar Ensonbaşkentlıxx.... onceLıkle Loncalardan başlayım. bıR zamanlar ıcınde buLundum Türkx Serkan abının ekıbı... Ahix hakan abının kurdu... Mirx serkan abının ve yucelın loncası.... The Lodos of ottoMan zamanında kurdumuz cok sağlam bır loncaydı kurumca emekı gecen arkadaşlara... YaKoMoz sabRımın Loncası.. onlarada tesekkurler cok ıyı kısıler var Radıers of AnatoLa oktayımın Loncası ıcınde cok sevdım saydım kardeslerım ve abılerım var... ve son olarak benım kurdum MEVLANA LONCASI hepınız hakkınızı helal edın... bugunden ıtırabaren IKV le bır alakam kalmamıs. carlarımı ıse kardesım burak ve kuzenlerıme dagıttım yanı bırı gırerse ben deyılım kuzenlerım veya kardesımdır. ayrıca sızı burdan uyarıyım Ensonxleonar ve Ensonxleonarr hesaplarından bırı sızden sıfre ıtem para ısterse vermeyın verırsenız benım sucum deyıl Sobee yonetımın sucu ve sıstemın hatasıdır hattım kapandı ve açtıramadım ıcın hesap sıfremı degıstremedım ıcın bırılerı gırıor hesapa ben yıgenlerım ve kardesımden harıc...... pekı oyuna tekrar donermıyım LONCA SISTEMI gelırse Loncamız ıcın oyuna donebıLırım neyse fazla uzatmayım benı seven sevmeyen herkes hakkını helal etsın

LeoNaR
Şahsım Olarak 3/5 Denqesiz Yüzünden Oyunu Bırakma Takma Kafana
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Evet İkv den bi yıldızımız daha kaydı. Tabiki reeL hayat daha önemli. Ahmete oyunu nelerin bıraktırdığını Gayet iyi biliorm
Oda biliyor .. Eminönü sunucusunda Faaliyetler kaldığı yerden devam edicek. Lonca olarak ise kökten Bir değişikliğe gideceğiz. Herkeze duyurulur.. Kuklacı sunucusu kadrosu çok fazla ve bu sayı mümkün olduğunca aşağılara indirilcek. Tabi yönetimdede bazı kişilerin söz sahibi olması sağlanacak.. Yönetim olarak Bir araya Gelip Mevlana loncasını Yapılandırmaya sokucaz. Şimdiden belirtmek isterim ki Göndericeğimiz Arkadaşlar olucak .. Yönetim adına onlardan " özür diliyoruz " ve bizi seçtikleri için bir teşekkürü de borç biliriz.
İyi forumlar..
İyi forumlar..

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
woLkanım o dedın sebebler geçtı onu atlattık alalha sukuR
)) Lonca sıze yanı yonetıme emanet... haLım abı ıslerı dolasıyla gıRemıoR oyuna.. yakında o gıRecek..... ınsalalh bende arada bı uramaya caLısırım Forumda Lonca panelınde veya msn de gorusuruz ırtıbatta oLuruz
veya TeLımı verırım farketmez yanı 

LeoNaR