BaŞLıYoRuMMM
- scorpion062
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
BaŞLıYoRuMMM
evet arkadaşlar oyuna ilk başladığımda teşkilatta başlamıştım fakat tüm çarlarım soyulunca burda başlayabilirim ama başlamayadabilirim sadece başlarsam hangi klan seçimini yapayım diye sorcaktım??
Re: BaŞLıYoRuMMM
Seçmişsin zaten daha neye soruyonkiii
уα кαвυℓℓєηιя вυя∂α кαℓıяѕıη
уα∂α αякαηı ∂öηєя уσℓ αℓıяѕıη
кαя∂єşχσzαη[48] вιяℓιкχѕ¢σятιєℓ[44]

уα∂α αякαηı ∂öηєя уσℓ αℓıяѕıη
кαя∂єşχσzαη[48] вιяℓιкχѕ¢σятιєℓ[44]

%80 lik Bir Lodos Üstünlüğü Var Beyazköşkte Tercihini O yönde Kullanmışsın ZatenOzan21 yazdı:Seçmişsin zaten daha neye soruyonkiii

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Lodos ol senin yerin orası...
Arz'da çelişkiye yer yok Arz olunmaz Arz doğulur hesabı...
Arz'da çelişkiye yer yok Arz olunmaz Arz doğulur hesabı...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Çakır Keyif
Lodos Klan'ı zaten tüm serverlarda %60 lık bir ortalamaya sahip bu kadar dolu oluncada kendini bilmez kişiliksizlerin olmaması diye bir kuram olamaz.Sana tavsiyem şudur ki kafa dinlemek istiyorsan saygı görmek istiyorsan Arz'ın Çocukların'a katılmalısın 
Klandan küfür okumak istiyorsan lodos, klanı okuyup sıkıntıdan patlamak istiyorsan arz' ı seçmeni öneririm kp charında klana bakıyım diyorum sıkıntıdan patlıyorum

- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Çakır Keyif
Bende lodos klanına girdikçe keçileri kaçırıyorum nedenseCoLDxoNe yazdı:Klandan küfür okumak istiyorsan lodos, klanı okuyup sıkıntıdan patlamak istiyorsan arz' ı seçmeni öneririm kp charında klana bakıyım diyorum sıkıntıdan patlıyorum![]()
çok tartışma oluyor bende arada kapatıyorum klanıCerfiss yazdı:Bende lodos klanına girdikçe keçileri kaçırıyorum nedenseCoLDxoNe yazdı:Klandan küfür okumak istiyorsan lodos, klanı okuyup sıkıntıdan patlamak istiyorsan arz' ı seçmeni öneririm kp charında klana bakıyım diyorum sıkıntıdan patlıyorum![]()

- Pendiklixx
- İskele Babası
SEN EN İYİSİ LODOS OL ARZLAR ÇOK KP ACICoLDxoNe yazdı:çok tartışma oluyor bende arada kapatıyorum klanıCerfiss yazdı:Bende lodos klanına girdikçe keçileri kaçırıyorum nedenseCoLDxoNe yazdı:Klandan küfür okumak istiyorsan lodos, klanı okuyup sıkıntıdan patlamak istiyorsan arz' ı seçmeni öneririm kp charında klana bakıyım diyorum sıkıntıdan patlıyorum![]()
![]()
LODOS HER ZAMAN HER YERDE ÜSTÜNDÜR...
* * * EJDER HER YERDE KENDİNİ BELLİ EDER * * *

- Timeofdeath
- Sahaf Yardımcısı
Bizene :mrgreen: :lol: