Emeğime Yazık....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Emeğime Yazık....

Mesaj gönderen ByBLooD »

Arkadaşlar geçenlerden oturup şçyle düşündüm.Baktım Ben Bu Oyunu Yaklaşık 4 yıldır oynuyorum yani beta dönemin den beri oynuyorum.Sadece oynuyor muyum yok.Ben Bu oyuna birden fazla kişi dail attim.Elime geçen ne oldu Koca Bir Hiç.Sobeye sesleniyorum arkadaşlar neden bu emeğim karşısında en ufak bir teşekür almadım.Araştıra bilirsiniz.Ben Bu oyunu ilk oynadığım gün 4 kişi bu oyuna dail ettim.Bende Bu Emeğime Karşılık Vermediler diye bu konuyu açmak zorunda kaldım.Şimdi Diyorsunuz Eee Benden Yaklaşık 4 yıldır Oynuyorum Bana Vermeleri Lazım.Arkadaşlar Ben Bu Oyunu Sadece Oynamadım Ben Bu Oyun İçin Reklamlar Yaptım.Söylemiyim Söylemiyim Diyorum Yetti Benle Dalga Geçiyorlar Ya Alın Size Bu Oyuna Dail Ettiğim Kişiler;

1.Göktürklerbaran
2.Göktürklersavaşçı
3.Göktürklerburak
4.Davutxxx
5.Büyücüxahmet
6.Kutsal
7.Alta
9.Derdoşifa
10.Büyücüxgandalf
11.Ladyxgizim

Arkadaşlar Ben Oyuna Kişileri mi getirdim yok.Ben Bu Kadar Oynayışım Sürece 8. Soyulmam Oldu Hala Pes Etmedim.Bu Dediğim Kişilerin Çocuğu Oyunu Bıraktı.Ben Hala Pes Etmedim.Oyunda Soyuldum Nalet Etmedim Tek Bir Keresinde Soyulduğum Arkadaşlardan Rica Ettim Bölgeden Yazdırdım Okadar.Ben Oyunda Asla Küfür Etmedim Herkeze Sorabilirsiniz.Bir Kaç kez Öyle Bir Olay Olmuştur Başkası Çarıma Girip Küfür Etmiştir Ben Etmedim Sicilime Bakabilirsiniz.Bu güne Kadar Ceza Almadım.Benim Bu Şey Yapmama Rahmen En Ufak Bir Teşekür Almadım.Bakıyorum Adamlara Epe'lermiş Elbiselermiş Muhabbetmiş Ne Deseler Yapıyorlar.Bende Bunda Dolayı İKV Yönetimini Kınıyorum..

Saygılarımla

Teşkilat;

Afilsizxhamer

Bir Saygısızlık Ettiysem Affola Sadece En Ufak Bir Teşekür İstemiştim. :(
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Emeğime Yazık....

Mesaj gönderen Alicavus »

Bence boş yere kendini strese sokuyorsun kardeşim. Şimdi bu yaptıklarından dolayı Sobee den hediye vb. gibi şeyler istiyorsan yaptığın bütün çabalar boşuna olacaktır. Bende, bir çok arkadaşı oyuna dahil ettim, bir çok kişiye oyun hakkında bilgi verdim ve veriyorum. Ama bunlara karşılık Sobee den bir istek, hediye vb. bir şey de bulunmak bence mantıksızdır. Biz burada kendi oyunumuz olan İKV yi tanıtmazsak ve bir çok arkadaşımıza detaylı bilgi vermezsek bu oyunun gelişmesinde katkımız olmaz. Benim sana söyleyeceklerim bu kadar kardeşim. Kendini boş nedenlerden dolayı strese sokma yeter.

Daha güzel bir İKV için el ele...

Beyazköşk
Aliçavuş
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Yeni oyuncular bulunca sana ödül verileceğini kim vaadetti?
Yaptığın iyi davranış ve güzel yönlerini bırak da başkaları söylesin,takdir etsin.
Önemli olan yardım sever olmak ,iyi olmak değil yaptıklarını gizlice yapmaktır.Bağıra bağıra değil.

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByBLooD »

Arkadaşlar Beni Suçluya bilirsiniz Benim Bu Kadar Şey Yapmama Rağmen Oyunun Bana En Ufak Bir Teşekürde Bulunmasına Sinirleniyorum.Ona bakılırsa 'zembekoğlu' normal bir oyuncu değilmiydi adam 2 toplantıya gitti diye adamı [gm] yapmışlar.
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Hala aynı sıkıntı içerisindesin kardeşim.. Benim yaptıklarımın yanında seninkiler bir hiç diyebilirim.
Beyazköşk e gel beni sor ama eski oyunculara sor. Yeni oyuncular tanımayabilir çünkü oyuna baya ara verdim.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ceviz »

1) Oyuna birilerini dahil edince şunu şunu kazanıcaksın diye bir vaadi olmadı kimsenin
2) Bu oyunun geliştiricileri sana bu oyunu ücretsiz oynayabilme lüksünü sunmuş
3) Epe vs. yi yarışmada kazananların hepsi hakettiği için aldı , 3-4 yıl oyundalar diye hiçkimseye hediye verilmedi.
4) GM olmak için belirli kriterler vardır muhakkak, sanırım başvurularda vardı hatırlamıyorum. Zembekoğlu aa senin nick'in süper seni GM yapalım diyende olmadı değilmi?
5) Plus aldım ama ben bu oyuna para yatırdım nerde karşılığı dersen ; Plus'u aldıktan sonra diğer oyunculardan farklı olduğunu hissetmediysen bu senin sorunun.

Beta döneminden beri oynadığımıda düşünürsek , ben bunları söylüyorsam bu oyuna başlarken bilinçli birşekilde başlamışımdır. Sanırım sen bunları düşünmedin?
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HellBlazer »

herşeyi bir kenara bıraktım 8 defa nasıl soyuldun kardeş. 1 değil 2 değil :shock:
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByBLooD »

Wanker yazdı:herşeyi bir kenara bıraktım 8 defa nasıl soyuldun kardeş. 1 değil 2 değil :shock:

Teşkilata Gel En 8 Soyuldum Her keze Sorabilirsin..Araştırabilirsiniz Ben Soyulduğumda Neler Yaptım.. ;)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

İyi güzel şeyler yapmışsın ama bunlardan neden karşılık bekliyorsunki bende oyunculara okadar yardım yaptım bende hiç bir şekilde kötü söz vb şeylere kalkışmadım her zaman ihtiyacı olanın yardımına koştum ama bunlardan hiç bir karşılık beklemedim.tabi hep ben ben demeninde bir sınırı var senin konun bence bencillikten yani hep benim payım nerde okadar kişiye yardım ettim hade beni gm yapın hade hade tabe yapacaksın görevin bu sen birine yardım etmessen başlakarı sanan asıl yardım etsin lütfen bunları biraz düşünün ve hep bencil olmayın

İYİ OYUNLAR
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen WalTRaN »

evet bizim iyi adam gibi oyunxcuya ihtiyacımız yok o yüzden oyunu tanıymayalım.kngiht online da barınamayan serserilerde ikv yi batırsın yeterki plus satılsın
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön