Daha iyi kesebilirim diyen varsa konu altına yorum atsın
Yorumlarınızı bekliyorum iyi oyunlar..
malama35 yazdı:
Daha iyi kesebilirim diyen varsa konu altına yorum atsın
Yorumlarınızı bekliyorum iyi oyunlar..
Demek istediği sanırım; Resmi kesmek marifet değil Tüm görsel resim yapanlar bir şekilde resmi kesebilir fakat herkez hangi karakter'i nereye ve nasıl koyacağını fazla düşünmez,Hayal Gücü denir buna . . .malama35 yazdı:Dizaynda ne sorun var ? Bu konuda biraz yardımcı olursanız sevinirim..
Çünkü kendime bir rakip arıyorum kesme konusunda beni yanlış anlamayın sakın kesmek nedir ki.. Herkes yapabilir. Sizde benden eksik olan bişey yok arkadaşlar ben onu sadece rakip bulmak için yazıyorum rahatsız olan varsa özür diliyorum sonralarda yazmam. İyi kesimin sırrını öğrenmek isteyenler bu konu altına yorum yapsınlar. Herkes öğrensin öğrenebildiği kadar..Swider yazdı:neden her konunun altına kesimde daha iyi olan varsa yorum atsın diye yazıosn ? iyiki bişide başarılı olmussun bravo sence biz napabiliriz bunu belirtmen cok yanlıs
Ben öğrenmek istiyorum özel mesaj da attım cevap gelmedi nedir sırrımalama35 yazdı:Çünkü kendime bir rakip arıyorum kesme konusunda beni yanlış anlamayın sakın kesmek nedir ki.. Herkes yapabilir. Sizde benden eksik olan bişey yok arkadaşlar ben onu sadece rakip bulmak için yazıyorum rahatsız olan varsa özür diliyorum sonralarda yazmam. İyi kesimin sırrını öğrenmek isteyenler bu konu altına yorum yapsınlar. Herkes öğrensin öğrenebildiği kadar..Swider yazdı:neden her konunun altına kesimde daha iyi olan varsa yorum atsın diye yazıosn ? iyiki bişide başarılı olmussun bravo sence biz napabiliriz bunu belirtmen cok yanlıs
Aynen öyle.Sağol Sanalkorkun.Sanalkorkun yazdı:Demek istediği sanırım; Resmi kesmek marifet değil Tüm görsel resim yapanlar bir şekilde resmi kesebilir fakat herkes hangi karakter'i nereye ve nasıl koyacağını fazla düşünmez,Hayal Gücü denir buna . . .malama35 yazdı:Dizaynda ne sorun var ? Bu konuda biraz yardımcı olursanız sevinirim..![]()