merahabalar
ben sunucuda tek başıma yapamıyorum dedim bi loncam olsun bari beni aLıcak lonca varmı lonca başkanları bilgilerim şöyle:=
doğum tarihim 18 i bitirdim 19 yaşına girdim 1 haftadır
ad soyadım aLİ deniz
şanlıurfalıyım merkez
oyun içindeki karekterim Aytoldıxşifaa (sadece bu çardır başka çar değildir Aytoldii die bi çar var oyunda o benim değildir çaldılar onu aLLaha havale ettim )
karekterim şifacıdır 46 lwl dir 47 olucak itemler sağlam puls alınacaktır
beni loncaya almak isteyenler lütfen buraya yazsın iYi FoRuM Lar....
LONCA ARIYORUM LÜTFEN İÇERİ.......
Re: LONCA ARIYORUM LÜTFEN İÇERİ.......
www.youngtalentslonca.tr.gg Girip BakabiliRsin siteye geLmek istiyoRsan başvuRu foRmunu doLduRmaLısın...
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş acayıp ezosun alınmada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rostock yazdı:merahabalar
ben sunucuda tek başıma yapamıyorum dedim bi loncam olsun bari beni aLıcak lonca varmı lonca başkanları bilgilerim şöyle:=
doğum tarihim 18 i bitirdim 19 yaşına girdim 1 haftadır
ad soyadım aLİ deniz
şanlıurfalıyım merkez
oyun içindeki karekterim Aytoldıxşifaa (sadece bu çardır başka çar değildir Aytoldii die bi çar var oyunda o benim değildir çaldılar onu aLLaha havale ettim )
karekterim şifacıdır 46 lwl dir 47 olucak itemler sağlam puls alınacaktır
beni loncaya almak isteyenler lütfen buraya yazsın iYi FoRuM Lar....
bide ad soyad yazman ıyı olmamıs.forumda bunları bılgılerını vermen senı rahatsız etmeye calısan ınsan sayısını artıracaktır.
ben bu hataya bı kez dustum baska bı onlıne oyunda kandırdılardı carlar ucmustu
ne alak o senin salaklığın kardeşim benim sorunum değiL sen oyunda kimseye üye adı şifre verme kandırılmasın lan : maaL
Seni İlk Başvurunda Alırlar Loncaya Meraklanma...rostock yazdı:ne alak o senin salaklığın kardeşim benim sorunum değiL sen oyunda kimseye üye adı şifre verme kandırılmasın lan : maaL
Mecid