Hayalqözlümx HIRSIZDIR.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Hayalqözlümx HIRSIZDIR.

Mesaj gönderen ycezik95 »

ARKADASLAR BUGUN İTEM YANSITMAK İCİN AKTARIM YAPICAKTIM. İTEMİ HAYALQÖZLÜMX ADLI SAHISA VERDİM. DİER CARA GECTİM PM ATINCA YASAKLIYA EKLEDİ. HEMEN İTEMİ VERDİGİM CARA GECTİM. VE BOLGEDEN YALANLAR SOYLEMEYE BASLADI. İTEMİ VERDİGİM AN FOTOYU ALAMADIM. AMA ALDIKTAN SONRA TEKRAR CARA GECTİGİMDE BU İTEM ARTIK BENİM OLDU DEDİ VE FOTOYU ALDIM. BUYRUN.
Resim
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hayalqözlümx HIRSIZDIR.

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Geçmiş olsun.Neden tanımadığınız adamlara item veriyorsunuz anlamış değilim :? Boşver bir oyun için hak yemesi doğru değildir.Sende bir item için sıkma canını böylece onun gerçek yüzünü tanımış olduk birde bu iyi tarafından bak :)
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

ycezik95 yazdı:ARKADASLAR BUGUN İTEM YANSITMAK İCİN AKTARIM YAPICAKTIM. İTEMİ HAYALQÖZLÜMX ADLI SAHISA VERDİM. DİER CARA GECTİM PM ATINCA YASAKLIYA EKLEDİ. HEMEN İTEMİ VERDİGİM CARA GECTİM. VE BOLGEDEN YALANLAR SOYLEMEYE BASLADI. İTEMİ VERDİGİM AN FOTOYU ALAMADIM. AMA ALDIKTAN SONRA TEKRAR CARA GECTİGİMDE BU İTEM ARTIK BENİM OLDU DEDİ VE FOTOYU ALDIM. BUYRUN.
Resim

sen carını siliyordun ne oldu ?
<)
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Kaptanmagaradami yazdı:Geçmiş olsun.Neden tanımadığınız adamlara item veriyorsunuz anlamış değilim :? Boşver bir oyun için hak yemesi doğru değildir.Sende bir item için sıkma canını böylece onun gerçek yüzünü tanımış olduk birde bu iyi tarafından bak :)

dogru soyluyorsun ama dun bronzunu yaptım savascımla. o zaman abi abi diye yalvarıyordu. bi item icin kendini ne hallere dusurdu yuzsuz.bir foto daha var.

Resim
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Reymond yazdı:
ycezik95 yazdı:ARKADASLAR BUGUN İTEM YANSITMAK İCİN AKTARIM YAPICAKTIM. İTEMİ HAYALQÖZLÜMX ADLI SAHISA VERDİM. DİER CARA GECTİM PM ATINCA YASAKLIYA EKLEDİ. HEMEN İTEMİ VERDİGİM CARA GECTİM. VE BOLGEDEN YALANLAR SOYLEMEYE BASLADI. İTEMİ VERDİGİM AN FOTOYU ALAMADIM. AMA ALDIKTAN SONRA TEKRAR CARA GECTİGİMDE BU İTEM ARTIK BENİM OLDU DEDİ VE FOTOYU ALDIM. BUYRUN.
Resim

sen carını siliyordun ne oldu ?

bunun konumuzla ne alakası var. ya sacma sacma konusup adamı delirtme ya. biz burda ne derdindeyiz sen ne derdindesin.
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Oyun içinde bir oyuncu ile eşyalarımı bir başka karaktere aktarmak için anlaştık. Eşyalarımı verdim ama geri almaya geldiğimde yoktu eşyalarımı geri istiyorum!

Oyunda sahip olmuş olduğunuz her öğenin güvenliğinden öncelikle oyuncularımız sorumludur. Alışveriş de dahil olmak üzere, özellikle bizler tarafından sağlanmayan ve oyuncularımızın kendi organizasyonları ile yapılan değerli eşya alış verişlerinde bizler taraf değiliz.

Lütfen, güvenmediğiniz kişilerle alışveriş yapmayınız!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön