Allah'a emanetsin, inşallah herşeyin hayırlısıyla karşılaşırsın, inşallah sağlıklı ve huzurlu geçirirsin günlerini.
Kendine belirlediğin bu yolda ve bundan sonra takip edeceğin yollarda inşallah karşına hayırlı kişiler çıkar, görüşmek üzere...
[Roneyy] Veda..
Re: [Roneyy] Veda..

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Herşeyin Hayırlısı Olsun Doğru Seçim Yapmışın Bence,Oyun Gelip Geçici Bizlerde Öyleyiz Ailemiz Bizden birşeyleri başarmamızı bekliyor.Ve Hangi Yaş'a Kadar Babamızın Eline Bakacağız Bilmiyorum.Artık Hayatta Kalmak İçin Birşeyler yapmak gerekiyor keza Ahmet Seninde Öss ye Hazırlık İçin de olsa Kendi Yaşantına ve Çevrendeki İnsanlar İçin artık bir seçim vermek zorunda kalmış olup,doğru seçimin bu olduğunu anlamışın,Ben 2 yıllık Meslek Yüksekokulu bu oyundan ötürü 3 senede bitirdim.(Çok Şükür)
Herşeyin Önce Hayırlısı Olsun
Hakkımız Geçtiyse Veya Senin Benim Üzerimde Hakkın Geçtiyse Benden Yöne Helal Olsun
Reel Hayatında Başarılar...
Herşeyin Önce Hayırlısı Olsun
Hakkımız Geçtiyse Veya Senin Benim Üzerimde Hakkın Geçtiyse Benden Yöne Helal Olsun
Reel Hayatında Başarılar...

- memoagent47
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
real de başarılar
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
selametle ALLAH yolun açik etsin inşallah istediğin bölümü kazanirsin.

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Yolun açık olsun oyun gelip geçici sen hayatını kurtarmana bak.ztty yazdı:selametle ALLAH yolun açik etsin inşallah istediğin bölümü kazanirsin.
Okulu kazan cık gel yine bekliyoruz ha...

sendemı aga aynı gun bıraktık bakalım
nese hayata basarılar

Can Veren Eller Canda Alır...!!
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
reel hayatınızda ıkınızede basarılar dılerım arkadasalar gıtmenıze uzulsemde reel hayatınızdabasarılı ola bılmek ıcın yaptıgınızı bılmek guzel ıkınızde dogru bı secım yapmısınız ınanın 2yıl sonra bızler olmasakta bu oyun hala burda olacaktır ıkınıze hakkımvarsahelal olsun kıbwalker85 yazdı:sendemı aga aynı gun bıraktık bakalımnese hayata basarılar
GÖKHAN DEMİRCAN
teamxtolgacan yazdı:reel hayatınızda ıkınızede basarılar dılerım arkadasalar gıtmenıze uzulsemde reel hayatınızdabasarılı ola bılmek ıcın yaptıgınızı bılmek guzel ıkınızde dogru bı secım yapmısınız ınanın 2yıl sonra bızler olmasakta bu oyun hala burda olacaktır ıkınıze hakkımvarsahelal olsun kıbwalker85 yazdı:sendemı aga aynı gun bıraktık bakalımnese hayata basarılar
gerı geldıgımde bende unutmucam gokan abı hersey ıcın sagol

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- cCcmuratcCc
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Pek fazla tanımam seni ama gelecek için bazı şeylerden feragat etmek çok ii ben etmemiştim çok zorluk çektim umarım yaptığım hataları yapmazsın ve hayatta çok ii yerlere gelirsin ....

Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar