Son günlerde Güvenlik sorunları çözüLmesi gerektiğini düşündüm
Hırsızlık & Küfür
: Bence Bankacının Deposunu açarken Şifre İstensin ve O Şifreyi sadece siz BiLin yani Charın AsıL Kullanıcıları. Şifreyi 3 Kez yanLış Girilirşe Hesabın, Kullanıcı Adı ve Şifre böLümüne Girerken Sorulan Şifre Asıl Kullanıcının E-Postasına Sıfırlanmış şekilde gelsin Ve Charda Kasa Şifresini Yanlış Giren kuLLanıcınıda Oyundan atılsın ve Şifre Sıfırlandığı için tekrar giremesin .. ( Oyundan Çıkarken Tüm İtemleri Bankacıya Teslim ederseniz Bu Kesinlikle Çok Güvenli oLur ) .
Şifre değiştirme ise Sadece E-posta Onayı veya Cep. Telefonu Onayı İLe yapılsın Böylece daha güvenli oLur.
Küfürbazlara geLince Küfür Edenlerden Kurtulmak Aslında pek Zor değiL Size Küfür eden kuLLanıcıyı Yasakladığınızda O Kullanıcının IP. Adresi Bulunsun Ve O Ip Adresi Üzerinden Oyuna Girebilen hiç bir kullanıcı Size Pm atamasın BunLarı Söylemek Kolay ama Yapmak Zor biLiyorum Ama Ben genede Bu Yazdıklarım yapıLırsa Oyunda Kesinlikle kmsenin hesabına zarar geLmiyeceğine İnanıyorum ..
Son ZamanLarda Yapılan Şikayetlere Çözüm Yöntemleri
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Son ZamanLarda Yapılan Şikayetlere Çözüm Yöntemleri
Misal;DisiSilahsor yazdı:Son günlerde Güvenlik sorunları çözüLmesi gerektiğini düşündüm
Hırsızlık & Küfür
: Bence Bankacının Deposunu açarken Şifre İstensin ve O Şifreyi sadece siz BiLin yani Charın AsıL Kullanıcıları. Şifreyi 3 Kez yanLış Girilirşe Hesabın, Kullanıcı Adı ve Şifre böLümüne Girerken Sorulan Şifre Asıl Kullanıcının E-Postasına Sıfırlanmış şekilde gelsin Ve Charda Kasa Şifresini Yanlış Giren kuLLanıcınıda Oyundan atılsın ve Şifre Sıfırlandığı için tekrar giremesin .. ( Oyundan Çıkarken Tüm İtemleri Bankacıya Teslim ederseniz Bu Kesinlikle Çok Güvenli oLur ) .
Şifre değiştirme ise Sadece E-posta Onayı veya Cep. Telefonu Onayı İLe yapılsın Böylece daha güvenli oLur.
Küfürbazlara geLince Küfür Edenlerden Kurtulmak Aslında pek Zor değiL Size Küfür eden kuLLanıcıyı Yasakladığınızda O Kullanıcının IP. Adresi Bulunsun Ve O Ip Adresi Üzerinden Oyuna Girebilen hiç bir kullanıcı Size Pm atamasın BunLarı Söylemek Kolay ama Yapmak Zor biLiyorum Ama Ben genede Bu Yazdıklarım yapıLırsa Oyunda Kesinlikle kmsenin hesabına zarar geLmiyeceğine İnanıyorum ..
İnternet kafeden oyuna giren birkaç kişi var ve bunların arasından bir dengesiz küfür ediyor ve senin önerdiğin sisteme göre IP adresi yasaklanıyor.Malum kafelerde tek IP adresi bulunur.Peki küfür etmeyenlerin ne suçu var?
IP ban söyle olabilir
İnternet cafeler bilindiği gibi 00:00 a kadar açık..
Bu saatten sonra 01:00 dan 07:00 a kadar yapılan ağır küfür,siyaset v.b cezai işlemi gerekterecek zamanlarda IP ban atılabilir...
Bu saatten sonra 01:00 dan 07:00 a kadar yapılan ağır küfür,siyaset v.b cezai işlemi gerekterecek zamanlarda IP ban atılabilir...
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
bence en mantıklısı oto ban sistemi bu sistem söyle birisi size yada bölgeden söyleden herhangi bir kanaldan küfür etği anda susturulur böylede birisi sırf kfr etmek için 3-5 car acıcak kdr aciz diilse urasmaz (0 - 10yas arası cocuklar yeni car acııp urasabilir belki) ama oto ban işe yarıyabilir benm bide su banka konusunda bi fikrim olucak bence bir bankayı cardaki tüm karakterler kullansın cnkü aktarım yapmak cok zor oluyor en azından bu sekilde aktarım yapmak baya kolay olabilirrsadece bir fikir 

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Öncelıkle Selamlar,Dedıgın Bır Bakıma Guvenlıyken Bır Bakıma Baska Oyunlardan Alıntı Yaptıgın Apacık Ortada Banka Sıfresınden Dahada Onemlısı Karakter Sılme Islemı .. Sobee Uyelıklerınde Karakter Sıl Dedıgınde Sıfre Degıstırırken Istedıgı Kod Gıbı Bırsey Yapsalar Cok Guvenlı Olur .. Efsunsuz Olan Bır Karakterı Tekrardan Onarabılırsın Olmayan Karakterı Tekrardan Onarmak Daha Çok Uğraş Gerektırır ..
Son Bır Şey Olarak IP'adresını Degıstırmek Bılenler Icın Cocuk Oyuncagı
Son Bır Şey Olarak IP'adresını Degıstırmek Bılenler Icın Cocuk Oyuncagı

Eminönü
FelicitaNascosta '
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
LaStSiN yazdı:IP ban söyle olabilir
00:00 veya 01:00 dan sonra açık kafe olamazmı
- adresbu
- Tılsım Tanığı
goksenin yazdı:bence en mantıklısı oto ban sistemi bu sistem söyle birisi size yada bölgeden söyleden herhangi bir kanaldan küfür etği anda susturulur böylede birisi sırf kfr etmek için 3-5 car acıcak kdr aciz diilse urasmaz (0 - 10yas arası cocuklar yeni car acııp urasabilir belki) ama oto ban işe yarıyabilir benm bide su banka konusunda bi fikrim olucak bence bir bankayı cardaki tüm karakterler kullansın cnkü aktarım yapmak cok zor oluyor en azından bu sekilde aktarım yapmak baya kolay olabilirrsadece bir fikir
Kendı Arasında Arkadaşlarıyla küfürlü argo konusan bir çok kişi var.
pekı dedıgım gibi kendı aralarında şikayetçi adam yok böyle oldugu znm küfürsuz konusmak imkansız. buda saçma
- adresbu
- Tılsım Tanığı
OzaN yazdı:Misal;DisiSilahsor yazdı:Son günlerde Güvenlik sorunları çözüLmesi gerektiğini düşündüm
Hırsızlık & Küfür
İnternet kafeden oyuna giren birkaç kişi var ve bunların arasından bir dengesiz küfür ediyor ve senin önerdiğin sisteme göre IP adresi yasaklanıyor.Malum kafelerde tek IP adresi bulunur.Peki küfür etmeyenlerin ne suçu var?
/katıl