Hata Yardım Ne olur... K.b diger konuya ulaşamıyorum

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Hata Yardım Ne olur... K.b diger konuya ulaşamıyorum

Mesaj gönderen Glatyator »

Glatyator yazdı:Arkadaşlar 1 aydır bu hatayı alıyorum yardım edin lütfen oyundan sogudum valla
Resim
Lütfen Diger Konuya ulaşamıyorum ondan tekrar açtım anlayışınız ve yardımlarınız için tşkkürler şimdiden
Kullanıcı avatarı
Anheztezhi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: Hata Yardım Ne olur... K.b diger konuya ulaşamıyorum

Mesaj gönderen Anheztezhi »

Arkadaşım senn makinanda virüs var.Büyük bi ihtimal le de trojan.Bazı arkdaşlar virüs programı yada format atarkk çözmeyi düşünrler.Hemen Hemn trojn virüslerini %98 virüs programları görmez adı üstünde casus yazılımdır.Bunun için Trojan temizleyci programlar var onları kur.Veya Format atmak istersende Fdisk yapman lazımdır.Aksi taktrde Virüs sistemine Çoktan yerleşmiştir ve her sanye kendini kopyalamaktadır.Sana programsız da ufak bi taktik verym inş işine yarar fakat bazn bu da işe yaramıor onun içn cmd(komut sistemine)bazı komutlar girerek temizlersin.

1.ilk önce başlat/çalıştır/msconfig bunu yazın ordan başlangıca gelin ve bütün işlemleri devre dışı bırak de sonra pc nizi yeniden başlatın

2.bilgisayarım/c/windows/system e gelin ordaki services.exe i silin

3.sonra yine calıştır/msconfig a girin tekrar başlangıc bütün işlemleri uygulaya tıklayın ve pc nizi yeniden başlatın.
**Cümleler de Doğruluk Bulunur Sen Doğru İsen**
**Cümleler de Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen**
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Soru: Microsoft Visual C++ Runtime library hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Cevap: Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.

Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Anheztezhi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bu konu 3 gndür burda:Dd daha yeni cvp yazdınız ..Sadece gülüyorum:))
Kullanıcı avatarı
Anheztezhi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Gülmemin sebebi de bi sn yazıosn birde dier gm adam hala yapmadıysa yuh yaniD:D alttada var konusu :DD ama yapamıor sanırm bas formatı hacı abi sen:)
Kullanıcı avatarı
Glatyator
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Glatyator »

valla kardeş dediklerini harfıen yaptım ama öyle bi dosya yok aradım yok gizli dosyadır dedim yok yok yokprogram ismi önerebilirmisin
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aKeSinTi »

Sen Bi ForMatını At aqa Sonra Da ESet Nod32 Yİ kur Bak Nası oLcak :D
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
Anheztezhi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sakıncalı içerik silindi. Lütfen güvenliğinden emin olmadığınız programları forum üzerinden paylaşmayınız.

TWTY

bu arada belirtmek isterm bazı şahsiyetler fotoları yüklemeyip link veriorlar.Kesinklikle linklere girmeynz çünkü linke trojan atabilirler.[/color]

“Genel Sohbet” sayfasına dön