Öncelikler Herkeze Selam Olsun.. Hayırlı Günler İyi Forumlar Dilerim..
Oyunda Adı Çıkan Milyonlarca Mahlukat Bulunmakta..
Ve Sizden Oyuncu Olarak Bunlarla İlgilenmenizi İstiyoruz.. Etkinlikler Harici Sizleri Oyunda Görmek Çok Zor..
Madem Bi Oyun Çıkardınız Bu Başarınızı Biraz Sağlama Alın Afedersiniz O kadar Çok .... Var ki Oyunun İçine
Ediyolar.Siz Bunlarla İlgilenmediqiniz Sürece Bu Oyunun Bi Zevki Kalmaz..
Biraz Önce Kadim Kesme Gibi Bi Niyetimiz Vardı O Kadar Hazırlığın Üstüne bi (lütfen yorumlarımızı yaparken daha dikkatli olalım) Gelmesi
Bütün bi Planı Alt Üst Etti O kadar Emeqi Olan Arkadaşların Hakkını Kim Ödiycek.Size İllede Her Saniye Oyunda
Olun Diyen Yok Arasırada Olsa Girin Bakın Kimler var Ne Yapıyolar Adamlar Size Küfür Ediyo Ana Bacı Bırakmıyolar
ve Sonuç 1 Hafta Susturulup Geçiyo Hadi bu 2 veya 3 Vazgeçtim 1 ay Olsun Sonrasında Nolcak Tekrar Aynı..
Tılsım Sunucusu Olarak Sizden Ricamız Azcıkda Olsa Biraz Sorumluluklarınıza Sahip Çıkın...
Gm'ler İçeri Lütfen 5dk..
-
- Salgın Koruyucusu
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
Re: Gm'ler İçeri Lütfen 5dk..
wusty o ..... senın dun mıgrata gırdığın adam
ben sana onla gırme dedım bak öğrendın adamın kımlığını umaram bıda grplara lamzsınız
ben sana onla gırme dedım bak öğrendın adamın kımlığını umaram bıda grplara lamzsınız
kanunixxbaşkan
-
- Salgın Koruyucusu
Merak Etme Gerekenleri Duyduk ve Gördük Bidaha Öyle Bişey Yapmıycaqımdan Emin Olabilirsin..
-
- Salgın Koruyucusu
Gm Arkadaş Yazılarımızı Düzeltmişsin Eywallah ta Aynı İlgisi Bide Onlara Göstermeni Rica Ediyorum Senden.
Çok Bişey Deqil Bu Sizin İçin Öyle Düşünüyorum.
Çok Bişey Deqil Bu Sizin İçin Öyle Düşünüyorum.
Merhabalar,
Bahsettiğiniz hususlar ve hassasiyetleriniz için sizlere sunulmuş iki adet destek hizmeti mevcuttur. Bunlardan ilki oyun içi "Şikayet Et" sistemi, diğeri ise İKV Destek Adresi (www.istanbuloyun.com/support.aspx)'dir. Tüm bu destek servislerini kullanmak yerine defalarca hatırlatma gereği duyduğumuz; "Forum dahilinde yapılan bildirimler dikkate alınmayacaktır!" beyanatını hiçe sayıyor olmanız tasvip edilir bir davranış değil.
Aynı zamanda,
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Konuyu kilitliyorum.
Bahsettiğiniz hususlar ve hassasiyetleriniz için sizlere sunulmuş iki adet destek hizmeti mevcuttur. Bunlardan ilki oyun içi "Şikayet Et" sistemi, diğeri ise İKV Destek Adresi (www.istanbuloyun.com/support.aspx)'dir. Tüm bu destek servislerini kullanmak yerine defalarca hatırlatma gereği duyduğumuz; "Forum dahilinde yapılan bildirimler dikkate alınmayacaktır!" beyanatını hiçe sayıyor olmanız tasvip edilir bir davranış değil.
Aynı zamanda,
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Konuyu kilitliyorum.