Öncelikle Erdoğan beye bir şey sormak istiyorum:Her cevap verdiğiniz konuyu kilitlemek zorunda mısınız, bizim size cevap verebilmemiz için tekrar konu açmamız mı gerekiyor?Erdogan yazdı:Merhaba,
Etkinlik saati değiştirilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Forum saat ayarları yüzünden etkinlik zamanlarını hatalı görebiliyor olabilirsiniz. (Bu durumun bundan sonraki etkinliklerde yaşanmaması için forum saatinden bağımsız olarak zaman belirtilecektir.)
Bu ay içerisindeki Mühimmatı Getir etkinlikleri saat 21:00'da başlamaktadır. Forum saati ayarlarınızı değiştirdiğinizde bu saatleri doğru olarak görebilirsiniz.
Bilginize.
Forum saatimin doğruluğundan eminim.Dünkü etkinlik takvimde önceden "Başlangıç:22:00 Bitiş:23:00"yazmasına rağmen etkinlik 21:00-22:00 arasında yapılmış ve daha sonra etkinlik takviminde de buna uygun olarak değiştirilmiştir.Şimdi etkinlik takviminden birkaç foto göstereceğim:

Erdoğan beyin alıntısında kırmızıyla belirttiğim yazıya dikkat:"Bu ay içerisindeki Mühimmatı Getir etkinlikleri saat 21:00'da başlamaktadır."3. ve 4. resime bakıyoruz:
Başlangıç:22:00
Bitiş:23:00
Yönetim bu hafta olacak mühimmatı getir etkinliklerinin saatlerini sonradan değiştirerek kendini temize çıkarmaya çalışmış ama 2 hafta sonra olacak etkinliklerin saatlerini değiştirmeyi unutmuş.Hatırlatayım dedim.Bundan sonraki etkinliklerin daha düzgün bir şekilde yapılması dileğiyle...