Zalimfelek işte burada

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Zalimfelek işte burada

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

ibrahimking yazdı:
LASTDRAGON yazdı:Yaptıgınız veletlikler yetmedimi sizin batuhangs ?? Orda duran 12 kişinin görevini yapıpdaa senin yapmadım diye forma aglayıp duruyosun Sen kmsinki Seni adamdan sayayım Şurda bana karşı 1 kişinin mahsus şekilde görevine engel oldugumu söyle ? SALAK SALAK konuşup morel bozmaktan başka bişey yapmıyrosunuz Bu veletliklerine son vermedigin sürece Hep böyle görevlerin olmuyacak :)

YÖNETİCİ ŞU KONUYU SİLİYOMUSUN YOKSA FARKLI BOYUTLARAMI ÇIKSIN KONU onumu istiosunuz ?????

Zalimfelek Yalnızejder
kime kesersen kes,ona bısı mı dıyoruz.sen bızım sıramızı kac kez atladın.bilerek yada bılmeyerek.
bızde kendımız keselım deyınce kendı grbumuzu kurup gıttık kesmeye.sız gelıp kadımı kacırdınız ustune bız burda oldukca sıze kestırmıcez dedınız.sonrada tek bır gruba bıle kesmeden gıttınız.

gecmıste aranızdakı olaylar yuzunden ordakı 6 kısının gorevının ıcıne ettınız
adama velet dıyıp duruyosun ama;buyukluk affetmektır.
buyuksen o buyuklugu goster :!:

Not://asıl sen kımsın kı yonetıcılere tehdıt savuruyosun konu baska yerlere gıtcek dıye //
ıcınızdekı nefret o kadar buyumuskı orda rastgele batunun grubuna gırdık dıye yapmadıgınız itlik kalmadı.oyundakı tek tank sen deılsın bunu unutma.yarın sende bırılerıne muhtac kalırsan ogrenırsın dedıklerımı.

hıc bır kapıyı carparak cıkma gerı donmek ısteyebılırsın zalım kardesım

Bir oyun için kimseye muhtaç deyilim olmam siz orda 2 grub dunuz ben oraya 6 grubla geldim arkdaşlarımı toplayarak toplam 7 defa kestim O grubda Batuhangs var diye KESMEDİM BAK ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜM o gün8 gruba kadim kestim 7 grb arzlar 1 grub lodoslardı 1 grub sadece görevi olmayan vardı oda Batuhangs veletinin Yaptıgı artistlikler yüzündendi BU OIYUNDA KMSEYE MUHTAÇ DEYİLİM OLMAM SONUÇTA BİR OYUN... Benim dostum arkdaşım her zaman kazanmıştır.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

KIZILBEY ŞU FORMU KİLİTLE YETER 10 14 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR GELİP BURDA AGLIYOLAR BURASI AGLAMA YERİMİ ?????????? FORMUN İSMİNİ DEYİŞELİM İKV AGLAMA DUVARI GELEN GİDEN AGLASIN BELKİ DERMANINI BULUR
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Haaa Bide şu Batuhangs denen çocuk Lodoslar 30m karşılıgı kadim görev grubuna adam alıyorlardı O rda kadimi kestirmedim 3 4 saat Orda da yaptıgın itliklerden sonra ben kesmeye başladıgımda bana Görev var lütfen grub gibisi şeyleri diyen sen deyilmiydin

BANA ORDA KADİM KAÇIRDIGIMDA KÜFÜR EDENLER SABAHINA 8 DEFA KESTİGİMDE ABİ GÖREV VAR DİYOLARDI O DİYENLER KENDİLERİNİ İYİ BİLİYOR ADAM GİBİ GELİP DERLERSEKİ GÖREV VAR HAKKIMI YEDİN DÜZELNLERİM GRUBUMU GEÇER KESERİM 10 DKALIK İŞ
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

LASTDRAGON yazdı:Haaa Bide şu Batuhangs denen çocuk Lodoslar 30m karşılıgı kadim görev grubuna adam alıyorlardı O rda kadimi kestirmedim 3 4 saat Orda da yaptıgın itliklerden sonra ben kesmeye başladıgımda bana Görev var lütfen grub gibisi şeyleri diyen sen deyilmiydin

BANA ORDA KADİM KAÇIRDIGIMDA KÜFÜR EDENLER SABAHINA 8 DEFA KESTİGİMDE ABİ GÖREV VAR DİYOLARDI O DİYENLER KENDİLERİNİ İYİ BİLİYOR ADAM GİBİ GELİP DERLERSEKİ GÖREV VAR HAKKIMI YEDİN DÜZELNLERİM GRUBUMU GEÇER KESERİM 10 DKALIK İŞ
hakkım yendı.gel kes beklıyorum.kesersen bı daha mesaj yazmam bu konuya.ama en gec carsamba kesmıs olman lazım yoksa benım dersane okul fılan baslıyo.o gun ıkv yı 9 aylıgına bırakıyorum zaten
Sukimiye
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sukimiye »

BatuhanxGS yazdı:Zalimfelek die bir karakter paragözün önde gideni. Kendi görevi olsun diye beni gruptan attı kendi çarnı gruba aldı bu kul hakkı yemek değilde nedir? Ramazan gününde mübarek ayda 3 saat uğraşıyorum hadi pençe gelicek derken grupsuz kalıyorum kendisi pençe alıyor biz mal gibi kalıyoruz. Sonra bu adam dürüst adamdır iyi adamdır diye ortada dolanıyorsunuz. Bumu iyi adam. Allah'tan korkusu olmayan bir şerefsizmi adam? Kul hakkı yiyip 2le diyenmi adam? Soruyorum size bumu adam? Onun yüzünden 3 aylık emeğim gitti Geceler boyunca madende bekledim son kadimim kalmışken gruptan atıyor.
Kul hakkı, geniş bir kavram. Kulun bedenine ve malına yapılan tecavüzler maddî hukuk, kalp ve ruhuna verilen zararlar ise mânevî hukuk olarak değerlendirilmelidir.
Maddi olarak saatlerce pc deyiz elektrik, kalp kırıyor,manevi olarakta emeğe saygısızlık yapıyor.

Mazlumun bedduasından sakınınız. Çünkü onun duasıyla Allah arasında perde yoktur.”

Diğer bir konu ise Zalimfelek lodos kardeşlerimiz düşmanımızda olsa onlara yaptığı kötülüktür. Kadim hidranın 5 canı kala kaçırdı.

Atatürkçüxbüyücü görev yapdırmıomus bu adam malmış ohhh ıyı olmu ıns gozlerın kor olana kadar ecel uretmeye çalışda geber ıyımı
Kafam Kadar Güzel Olsa bu Dünya Her Gün Gülerdim

GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!

Gölge Haramilerine çok selamlar :)
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Sukimiye yazdı:
BatuhanxGS yazdı:Zalimfelek die bir karakter paragözün önde gideni. Kendi görevi olsun diye beni gruptan attı kendi çarnı gruba aldı bu kul hakkı yemek değilde nedir? Ramazan gününde mübarek ayda 3 saat uğraşıyorum hadi pençe gelicek derken grupsuz kalıyorum kendisi pençe alıyor biz mal gibi kalıyoruz. Sonra bu adam dürüst adamdır iyi adamdır diye ortada dolanıyorsunuz. Bumu iyi adam. Allah'tan korkusu olmayan bir şerefsizmi adam? Kul hakkı yiyip 2le diyenmi adam? Soruyorum size bumu adam? Onun yüzünden 3 aylık emeğim gitti Geceler boyunca madende bekledim son kadimim kalmışken gruptan atıyor.
Kul hakkı, geniş bir kavram. Kulun bedenine ve malına yapılan tecavüzler maddî hukuk, kalp ve ruhuna verilen zararlar ise mânevî hukuk olarak değerlendirilmelidir.
Maddi olarak saatlerce pc deyiz elektrik, kalp kırıyor,manevi olarakta emeğe saygısızlık yapıyor.

Mazlumun bedduasından sakınınız. Çünkü onun duasıyla Allah arasında perde yoktur.”

Diğer bir konu ise Zalimfelek lodos kardeşlerimiz düşmanımızda olsa onlara yaptığı kötülüktür. Kadim hidranın 5 canı kala kaçırdı.

Atatürkçüxbüyücü görev yapdırmıomus bu adam malmış ohhh ıyı olmu ıns gozlerın kor olana kadar ecel uretmeye çalışda geber ıyımı

reelde görürsem seni çok pis kör edicem
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
KinqPLayeR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KinqPLayeR »

Ferhat asLında böyle bir insan değiL ama bu olayı duyunca şaşırdım . Eğer bu doğruysa ferhat ayıp etmişsin gerçekten onca kişinin emeğine, zamanına.

İstanbul kıyamet vakti ..

кยкlคςı รยภยςยรย ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ร๏ภ ภєŦє๓ รєภ๔є кคl๓ış ölє๓เא๏гย๓ ....
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Zalimfelek-Ejderinbüyüsü -Zalimkader-Bycan gibi çarların birzamanlar sahibi olan Ferhat

Şimdi bizim bildiğimiz asıl ferhat değil.Kendisi o olabilir ama içi değişmiş.

Bizde Herzaman Efendilik esastır.Saygı çerçevesi içinde her kişi benim kardesimdir.

Bu olayın daha fazla sürmemesini ve Zalimfelek diye bir insanın kim oldugunu görmeleri için Tum Kuklacıya Şikayetimi bildiriyorum.

Rastgele
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Size kimse kadim kesmek zorun değil. Yada sizin oraya gelmenizi istiyende yok. Ferhat batuhangs ye kesmemekde dogru yapmış zaten.
Kullanıcı avatarı
Ottopsylancet
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ottopsylancet »

Süpersin fero başarılarnın devamını dilerim ;) :)
Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön