Fark yok olm lodos olursanda Kurt çarlarımla keserim çokmu zorMykonS yazdı:kardeş katilimi olucan lan :lol: bende lodosum sen nere ben ora (desem) :lol:Sariyerli yazdı:Kanka arzlardan sorun çıkaranları bide sadece seni kesicem dikkat et kendineMykonS yazdı:Sevgili Murat abi iyi hoş bir şey yapıyorsun da bu psikopatı neden alıyorsun (Sarıyerli) at şunu loncadan Allah aşkına baksana kedi köpek kesiyor mazAllah gün gelir bizide keser![]()
Fedaix Loncası Projesi ( Kurt Loncası )
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: Fedaix Loncası Projesi ( Kurt Loncası )
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Sarıyerli Şahıs olarak bahsediyorsan karşımda duramazsın Rakibim değilsin neyse benım amacım tartışmak değil lakin Sipan adlı carımı kasarken Fedaixcicişim ve Yanında 2 büyücü vardı Fedaix ti fotoyu almıştım adları kalsın diye ama gecen gün bilgisayarım çöktüğü için hepsi gitti.Herneyse ben olaya geleyim carımın buz büyücüsü görevi vardı orda kesiyordum yanımda ise Ciwan vardı yardım amaçlı yanımdaydı ufak bi tartışma sonucu onun sizin keseceğiniz buz büyücüsünü kitlemesi üzerine sizde nerden baksan 10-15 dk boyunca bir buz büyücüsünü kestirmediniz ki benımde ordaki Fedai bilmem neylerin görevine herhangibir engelim olmamıştı yaptıkları yetmiyormuş gibi birde sırıtıp saçma sapan konuşmaları yokmu..
Fedaixcicişim Kurtlarxderya ymış herhalde tanımam etmem lakin yolda görsem bile ellemem çoğu zaman sessiz sakin biri olarak tanırdım ki Kurtların başlarının alayını öyle bilirdim neyseki artık herkesi biliyorum bildiğim benimle kalsın istemiştim Sarıyerli..Burda Sayfanızı Karalamak İstememiştim Olayı BUraya Yansıtarak,Ben Beklerdimki Biri Oyundan Pm Atsın Derdin Nedir Kardeşim Neden Sayfamızda O Denli Yorum Yapıyorsun Diye Bir Sorun mu? var Diye Ama Kimse Oralı Bile Olmak İstemiyor...
Fedaixcicişim Kurtlarxderya ymış herhalde tanımam etmem lakin yolda görsem bile ellemem çoğu zaman sessiz sakin biri olarak tanırdım ki Kurtların başlarının alayını öyle bilirdim neyseki artık herkesi biliyorum bildiğim benimle kalsın istemiştim Sarıyerli..Burda Sayfanızı Karalamak İstememiştim Olayı BUraya Yansıtarak,Ben Beklerdimki Biri Oyundan Pm Atsın Derdin Nedir Kardeşim Neden Sayfamızda O Denli Yorum Yapıyorsun Diye Bir Sorun mu? var Diye Ama Kimse Oralı Bile Olmak İstemiyor...

xXFENOMENXx
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
fenomen dostum ne türlü bir sorun olmuş bilmiyorum bunu konuşup halletmek gerek burası tartışma yeri değil tartışmaya girecek bir konuda değil çocukça şeyler o onu kitlemiş sen ona darılmışsın konuşuruz tatlıya bağlarız can sıkmaya değmez ...

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Kendin yazmışsın tartışma sonucu ilk olarak ciwan bizim kesceğimiz buzcuya zihin atmıştı ilk adım sizden geldi bizde karşılık verdik devamını getirdik ve kesmenize mani olduk yapmadım diyecek değilim bugüne kadar yaptığım ve dediğim herşeyin arkasında durdum kıvırmadım yaptıysam yaptım dedim fotoğrafın yok diye üzülme yani evet yaptım 10-15 dk boyunca bir buzcu dahi kestirmedim.hilalxxfenomen yazdı:Herneyse ben olaya geleyim carımın buz büyücüsü görevi vardı orda kesiyordum yanımda ise Ciwan vardı yardım amaçlı yanımdaydı ufak bi tartışma sonucu onun sizin keseceğiniz buz büyücüsünü kitlemesi üzerine sizde nerden baksan 10-15 dk boyunca bir buz büyücüsünü kestirmediniz ki benımde ordaki Fedai bilmem neylerin görevine herhangibir engelim olmamıştı yaptıkları yetmiyormuş gibi birde sırıtıp saçma sapan konuşmaları yokmu..
Ogün o olayın olmasında asıl sebep ordaki tartışma değildi.Benim daha önceden ciwan adlı büyücüyle hesabım vardı
mısır çarşısında eski bi lonca üyemizin çarında artık o gün kim vardı bilmiyoruz çardaki kişi deryaya küfür ettikçe ciwan gülüyordu ogün tartışmıştık zaten bayağı ordan ciwana kılım ve ogün bugündür onla aramız hiç olmadı olamazda.
yani o buzcu olayındada sana karşı bi kinim yoktu sırf ciwan'ın işi olmasın diye orda buzcuyu size kestirmedik
sinirim tutunca kolay kolay durmam kızdığım adama oyunu zehir ederim ama ogün ciwan'a olan sinirimden dolayı olan senin görevine olmuş k. bakma senden özür dilerim
TILSIM - KURT LONCASI
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
S.a Arkadaşlar Tebrik ve testekleriniz için çok teşekkür ederim böyle bir projedede dostları yanımızda görmek sevindirici .
Hilalxxfenomen ilk yorumuna hitaben bunu keşke gizleseydiniz isminiz açıklamasaydınız demişsin kimin ne olduğunu gördük demişsin sadece bizi raskip bilirmişsiniz artık bilmezmişsiniz gibi yorumlarda bulunmuşsun
Kimin ne olduğunu anladık diyorsun neyi anladın çok merak ediyorum konuyu açarken ilk yazdığım yorumun tamamını okudun mu merak ediyorum biz Kurtlar olarak ilk kurulduğumuz günden beri hiç deişmeyen ideallerin doğrultusunda yürürüdük bunun için harcadığımız emeği Allah bilir kimse bilmesede bu kadar zaman harcayıp kurmuş olduğumuz böyle bir projede emeğe saygı duyup tebrik etmen gerekirken yazmış oldukların çok yanlış bunu kınıyorum Fedaix loncası üyelerinden bir kaç tanesi ile sorun mu yaşadın bak işte buradayız derdini anlatabilrdin bize sen şimdiye kadar gördün mü birinini bana haklı bir sebepten baş vurduğunu şikayetini dile getirdiğini ve benim buna kayıtsız kaldığımı ? yeri geldi en nefret ettiğim insan bile gelip şikayetini adabınca dile getirdi onu bile gönlü hoş gönderdik hal böyle iken senin burada böyle bir yorum yazman yakışı kalmadı bu projenin bir ard niyeti olsa zaten ismini açıklamaz istediğimiz gibi hareket ederdik deil mi ? Diyorsun ki bu yorum üstüne beklerdim ki biri gelsinde özelden pm atıp derdin ne diye sorsun iyide güzel kardeşim senin bir derdin var ise biz olduğumuzu öğrendikten sonra pm atıp durumu anlatman gerekmezmiydi sen burada böyle bir yorum yazdıktan sonra daha bizden böyle bir yaklaşımı nasıl bekleyebilirsin ki ? Yani haksızmıyım arkadaşlar .
İsmimizi neden gizleme gereği duymamız lazım onu anlamadım bireysel kendimiz için deilde bütün için Tılsım için güzel şeyler yapmaya çalışmak utanılıcak bir şeymi yada korkulucak bir şeymi ki gizliycektik kaldı ki kimden korkumuz olabilir sence ?
Biz her zaman Arz'ın Kurtlarıyız deişen hiç bir şey olmadı olmuyacakta biraz mantık yürüterek düşünecek olursan bu proje bile en başta arz klanına yararlı olunabilcek bir projedir.
Sevgili Ender kardeşim iyi niyetli dileklerin için canı gönülden TeŞekkür Ederim.
Bazı noktalara değinmişsin haklısında dediğin gibi biz arz iken bir operasyon için Fedaix lerdeyken Arz klanında istemedende olsa başka lonca yada arkadaşlarla çakışma olması kötü sonuçlar doğurabilir. Dikkat ettinse Fedaix Projesini yürüten arkadaşların tamamı yaşını almış bilinçli arkadaşlar bu tür durumlara maruz kalmamak için gerekli tedbirleri alıcaklardır kişisel olarak karşı taraftan bilmedende olsa bir yanlış olsa bunu hoş görüyle karşılıycak kadar olgun insanlar hepsi bende sürekli Projenin başında olucağım için pek fazla sorun çıkmasına izin vermeyeceğim .
Aynı zamanda şunu dile getirmek istiyorum gözden kaçan bir nokta var Kurt Loncasının Sürekli yürüttüğü bir çok Organizasyon ve Faaliyette klanımızın Arz'ın çocukları klanı olduğu için karşı klana pek bir faydamız dokunmuyordu bu Proje bu durumuda ortadan kaldırıyor ...
Hilalxxfenomen ilk yorumuna hitaben bunu keşke gizleseydiniz isminiz açıklamasaydınız demişsin kimin ne olduğunu gördük demişsin sadece bizi raskip bilirmişsiniz artık bilmezmişsiniz gibi yorumlarda bulunmuşsun
Kimin ne olduğunu anladık diyorsun neyi anladın çok merak ediyorum konuyu açarken ilk yazdığım yorumun tamamını okudun mu merak ediyorum biz Kurtlar olarak ilk kurulduğumuz günden beri hiç deişmeyen ideallerin doğrultusunda yürürüdük bunun için harcadığımız emeği Allah bilir kimse bilmesede bu kadar zaman harcayıp kurmuş olduğumuz böyle bir projede emeğe saygı duyup tebrik etmen gerekirken yazmış oldukların çok yanlış bunu kınıyorum Fedaix loncası üyelerinden bir kaç tanesi ile sorun mu yaşadın bak işte buradayız derdini anlatabilrdin bize sen şimdiye kadar gördün mü birinini bana haklı bir sebepten baş vurduğunu şikayetini dile getirdiğini ve benim buna kayıtsız kaldığımı ? yeri geldi en nefret ettiğim insan bile gelip şikayetini adabınca dile getirdi onu bile gönlü hoş gönderdik hal böyle iken senin burada böyle bir yorum yazman yakışı kalmadı bu projenin bir ard niyeti olsa zaten ismini açıklamaz istediğimiz gibi hareket ederdik deil mi ? Diyorsun ki bu yorum üstüne beklerdim ki biri gelsinde özelden pm atıp derdin ne diye sorsun iyide güzel kardeşim senin bir derdin var ise biz olduğumuzu öğrendikten sonra pm atıp durumu anlatman gerekmezmiydi sen burada böyle bir yorum yazdıktan sonra daha bizden böyle bir yaklaşımı nasıl bekleyebilirsin ki ? Yani haksızmıyım arkadaşlar .
İsmimizi neden gizleme gereği duymamız lazım onu anlamadım bireysel kendimiz için deilde bütün için Tılsım için güzel şeyler yapmaya çalışmak utanılıcak bir şeymi yada korkulucak bir şeymi ki gizliycektik kaldı ki kimden korkumuz olabilir sence ?
Biz her zaman Arz'ın Kurtlarıyız deişen hiç bir şey olmadı olmuyacakta biraz mantık yürüterek düşünecek olursan bu proje bile en başta arz klanına yararlı olunabilcek bir projedir.
Sevgili Ender kardeşim iyi niyetli dileklerin için canı gönülden TeŞekkür Ederim.
Bazı noktalara değinmişsin haklısında dediğin gibi biz arz iken bir operasyon için Fedaix lerdeyken Arz klanında istemedende olsa başka lonca yada arkadaşlarla çakışma olması kötü sonuçlar doğurabilir. Dikkat ettinse Fedaix Projesini yürüten arkadaşların tamamı yaşını almış bilinçli arkadaşlar bu tür durumlara maruz kalmamak için gerekli tedbirleri alıcaklardır kişisel olarak karşı taraftan bilmedende olsa bir yanlış olsa bunu hoş görüyle karşılıycak kadar olgun insanlar hepsi bende sürekli Projenin başında olucağım için pek fazla sorun çıkmasına izin vermeyeceğim .
Aynı zamanda şunu dile getirmek istiyorum gözden kaçan bir nokta var Kurt Loncasının Sürekli yürüttüğü bir çok Organizasyon ve Faaliyette klanımızın Arz'ın çocukları klanı olduğu için karşı klana pek bir faydamız dokunmuyordu bu Proje bu durumuda ortadan kaldırıyor ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
Valla siz oyunu aşmışsınız hadi hayırlısı...
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Selamun Aleyküm İyi Geceler,,
Herşey Geride Kaldı,Şuan Sahip Olduklarımızla Övünelim Kendimi Abartmak İstemem Ama Ben Biraz Duygusal Bir İnsanım Pek Uzun Yazıları Okumaktan Üşenirim Ama Bana Dair Yazılmış Birşey Varsa Virgülünden Noktasına Kadar Dikkat Ederim.
Sarıyerli Arkadaşım Sana Biraz Sert Çıktım Kabul Ediyorum ki Sende Efendiliğini Göstermişsin Kimseyle Sorunum Olsun İstemem..
Yukardada Bahsettiğim Gibi Biraz Duygusalımdır,Bazı Olaylar Hafızama Kazınır Kin Tutmak İçin Değil Yalnış Anlaşılmasın,
Sadece Gönlüm Razı Olmadığı İçin Kalbim Kırıldığı İçin İnsan Önceden Yazdığı Konuştuğu Yaptığı Şeylere Bakınca Biraz İleriye Kaçtığını Anlıyor Neyse Lafı Fazla Gevelemeyeyim Ben O gün Ordakilerin Sizler Olmasını İstemiyordum Yalnızca..
Ciwan Karakterinin Sahibide Benim Öz Kuzenimdir Eğer Bir Terbiyesizliği Olursaki Eğer Bana İletebilirsiniz ki Ben Onunla Konuşacağım Zaten Arada Benımde Karakterime Girip Zaman Geçiriyor Oyunda Öğle Vakitleri..
Buarada Kurtreiis Sunucu İçin Klanın Tılsım Oyuncuları İçin Herne Yapıyorsan Allah Kolaylık Versin Yardımcıda Olabiliriz Elimizden Geldiğince Lakin Benim Sizin İdeallerinize Lafım Yoktu ....
İyi Geceler.
Herşey Geride Kaldı,Şuan Sahip Olduklarımızla Övünelim Kendimi Abartmak İstemem Ama Ben Biraz Duygusal Bir İnsanım Pek Uzun Yazıları Okumaktan Üşenirim Ama Bana Dair Yazılmış Birşey Varsa Virgülünden Noktasına Kadar Dikkat Ederim.
Sarıyerli Arkadaşım Sana Biraz Sert Çıktım Kabul Ediyorum ki Sende Efendiliğini Göstermişsin Kimseyle Sorunum Olsun İstemem..
Yukardada Bahsettiğim Gibi Biraz Duygusalımdır,Bazı Olaylar Hafızama Kazınır Kin Tutmak İçin Değil Yalnış Anlaşılmasın,
Sadece Gönlüm Razı Olmadığı İçin Kalbim Kırıldığı İçin İnsan Önceden Yazdığı Konuştuğu Yaptığı Şeylere Bakınca Biraz İleriye Kaçtığını Anlıyor Neyse Lafı Fazla Gevelemeyeyim Ben O gün Ordakilerin Sizler Olmasını İstemiyordum Yalnızca..
Ciwan Karakterinin Sahibide Benim Öz Kuzenimdir Eğer Bir Terbiyesizliği Olursaki Eğer Bana İletebilirsiniz ki Ben Onunla Konuşacağım Zaten Arada Benımde Karakterime Girip Zaman Geçiriyor Oyunda Öğle Vakitleri..
Buarada Kurtreiis Sunucu İçin Klanın Tılsım Oyuncuları İçin Herne Yapıyorsan Allah Kolaylık Versin Yardımcıda Olabiliriz Elimizden Geldiğince Lakin Benim Sizin İdeallerinize Lafım Yoktu ....
İyi Geceler.

xXFENOMENXx
Sa kg. Murat Abi ben Caglar ,Bence boşverin böle kişilerle Biz niye ugraşalım Bu iş (gm) lerin işi hırsızı onlar Ban'lamıyorsa biz niye ugraşakki? Bence biz Kendi Loncamıza bakalım onlarlada (Gm)arkadaşlarımız ilgilensin.
GaLaTaSaRaY
GaLaTaSaRaY
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
-
- Çınaraltı Müdavimi
Kurtx yazdı:Sa kg. Murat Abi ben Caglar ,Bence boşverin böle kişilerle Biz niye ugraşalım Bu iş (gm) lerin işi hırsızı onlar Ban'lamıyorsa biz niye ugraşakki? Bence biz Kendi Loncamıza bakalım onlarlada (Gm)arkadaşlarımız ilgilensin.
GaLaTaSaRaY
Çağlar.. bu Server GMlerin deil bizim... Arzların, Lodosların ve Klansızların... Temizliğe kendi evinden başlamazsan hiçbiryer temizlenemez....

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)