Kısacası sen 49 level olduğun zaman oradaki sayı 470/470 gibi ikiside aynı olan bir sayı olsaydı son level olurdu.
Dostum söylediğimin hala arkasındayım çünkü eminim bilgimden
Ben bu verdiğin bilginin yanlış olduğunu göstermek için resim koyma gereği duydum.
eğer sende benim dediğimi bilmeseydin bu fotoyu çekip koymadın
Alakası yok, resmi çekme sebebim sadece ve sadece tecrübe puanlarının bu şekilde denk gelmesi için çok uğraşmak gerektiğidir.
Sen benim anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsun.Tecrübe puanlarının öyle denk gelmesi tamamen şanstır Tartışma başlatmak istemediğim için daha fazla uzatmayalım konuyu.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Kısacası sen 49 level olduğun zaman oradaki sayı 470/470 gibi ikiside aynı olan bir sayı olsaydı son level olurdu.
Ben bu verdiğin bilginin yanlış olduğunu göstermek için resim koyma gereği duydum.
Alakası yok, resmi çekme sebebim sadece ve sadece tecrübe puanlarının bu şekilde denk gelmesi için çok uğraşmak gerektiğidir.
Sen benim anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsun.Tecrübe puanlarının öyle denk gelmesi tamamen şanstır Tartışma başlatmak istemediğim için daha fazla uzatmayalım konuyu.
Ben seni gayet iyi anlıyorum, bu gibi durumlarla çok karşılaştım. Doğrusunu söyleyince bozulmuş olabilirsin normaldir.
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Ben seni gayet iyi anlıyorum, bu gibi durumlarla çok karşılaştım. Doğrusunu söyleyince bozulmuş olabilirsin normaldir.
Tamam dostum.Doğurusunu söyleyince bozuldum "bu kadar mühim bir konuda nasıl böylesine büyük bir yanlıs yaptım " diye kendimden utandım hatta.
İyi geceler.İyi oyunlar.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
sentepeLi yazdı:Birinci 49 lwl gelelı daha ne kadar oldu da hemne 59 u getırcekler
İkincisi Sen GM lere ne bakıyorsun istediği zaman lwl lerini yükseltırler
Üçüncüsüde çok sacma bır konu geregı yapılsın
Game Master Dedınde Nocomment Nıhat Abı Sonradan Game Master Oldugu Icın Level'ı Gozukmuyor Fakat Elıt Kıyafetler Ve Savunması Super 49 Lvl Gorundugune Bakma
Biliyoruz bizde 49 olmadıgını sadece lwlı oyle gozukuor o kadar
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
Aeoroea yazdı:Game Masterların Level'ını Ogrenmek Istıyorsan ./Em Yap Savas 8 e Bak 1 199 Yazıyo Anlarsın Ok By.
ahahahahahahaha
oke bye ne lan ahahaha :D:DD:D
Allah ım ya:D kendini 28 yaşında die millete tanıtan aoer adam olmuş:D
ahahahaha:D lafda koyarmış:D ahahaha:D
ilkokul çocuklarını oyunda istemiyoruz:D
sonra item için birbirlerini vururlar tv de örneklerini gördük:D
Sheytanist yazdı:Karakter penceresini açtığın zaman (K),sol üstte tecrübe puanı yazar.Oraya bak.49 levle olunca mesela 350/470 gibi bir sayı yazar ve orası 470/470 olunca 50 level olursun.Ne zaman ki ordaki 2 sayıda aynı olur.İşte o zaman son level gelir.
SEyit ABi SAna KAtılıom YEni LWl leR GELck HAtta ÜStünde CALsııolar YENi Lwl lerle MİgRAt ve SIğınağın DEVamını YAPcaklar .... VE SAHAserler CÖp Olcak .... YÖneticiyle Bİre Bir Konustum Bu KOnu HAkkında ...