bazen sorun olabiliyor.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Ayazkalpli
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

bazen sorun olabiliyor.

Mesaj gönderen Ayazkalpli »

biliyorum yazıcağım şey belki bazılarına çok saçma gelicek büyük ihtimal arkadaşlık duygusu gelişmemiş olanlara.ama okumakta fayda var.

dün akşam kadimi kesiyorduk biraz uğraş sonucunda canını indirdik ve son olarak 3 canı kaldı daha sonra 1 arkadaşımın hata yapması sonucu mükemmel bir şekilde canını yükseltince herkes birbirine girdi ve gerçekte tanışmamış olsakta tanışmış kadar olduğum arkadaşlarımla aram bozuldu sırf şu kadim yüzünden ya bu lanet canavarın canını defansını hızı herhangi bir etkenini düşürün yada oyuncular arasında böyle durumlar olmasına göz kırpın.benden başka bir çok kişi eminim bu duruma uğramıştır bencede büyük bir morel bozukluğu ! ayrıca anlamadığım şey örümcek gözüyle eşit payda olan bir itemin canavarı neden bu kadar zor. ?

Anlamadığım şu bu kadim dakikada 1 deprem yapıyor sarsılmaz 60 sn de doluyor nasıl oluyorda bu tank sarsılmaz açmadan ölüyor ne gibi bir komplo şaşırdım açıkçası. !

Ben arkadaşlarımdanda özür dilerim ister barışsınlar ister barışmasınlar ama ben doğruları söyledim kimse darılmasın.
İnanmak başarmanın yarısıdır.

Resim
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: bazen sorun olabiliyor.

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Ayazkalpli yazdı:biliyorum yazıcağım şey belki bazılarına çok saçma gelicek büyük ihtimal arkadaşlık duygusu gelişmemiş olanlara.ama okumakta fayda var.

dün akşam kadimi kesiyorduk biraz uğraş sonucunda canını indirdik ve son olarak 3 canı kaldı daha sonra 1 arkadaşımın hata yapması sonucu mükemmel bir şekilde canını yükseltince herkes birbirine girdi ve gerçekte tanışmamış olsakta tanışmış kadar olduğum arkadaşlarımla aram bozuldu sırf şu kadim yüzünden ya bu lanet canavarın canını defansını hızı herhangi bir etkenini düşürün yada oyuncular arasında böyle durumlar olmasına göz kırpın.benden başka bir çok kişi eminim bu duruma uğramıştır bencede büyük bir morel bozukluğu ! ayrıca anlamadığım şey örümcek gözüyle eşit payda olan bir itemin canavarı neden bu kadar zor. ?

Anlamadığım şu bu kadim dakikada 1 deprem yapıyor sarsılmaz 60 sn de doluyor nasıl oluyorda bu tank sarsılmaz açmadan ölüyor ne gibi bir komplo şaşırdım açıkçası. !

Ben arkadaşlarımdanda özür dilerim ister barışsınlar ister barışmasınlar ama ben doğruları söyledim kimse darılmasın.
Arkadaşlarınla aranın bozulmasına diyecek bir şeyim yok fakat sarsılmaz konusuna gelirsek seni aydınlatabilceğime inanıyorum .

Haftalarca kadimde tanklık yaptım,birçok arkadaşımın görevini yapmasına yardımcı oldum,en sonunda kendi kadimimde oldu . Sarsılmazın 15 olması elbette ki şart kadimde ve diyorsun ki deprem 60 sn.de bir sarsılmaz 60 sn.de bir,bu nasıl iş ?

Öncelikle 2 tank olduğu sürece bu konu hiç problem yaratmaz ama tek tank varsa nasıl olacak,ben 2. kadim kesiminde tek tanktım ve yapılması gereken şu , canı 10/9 ' a yaklaştığında (deprem olmadan) savaşçı sarsılmazını açar ve büyücüler sarsılmaz bitmeden depremi yaratıcak cana indirmeye çalışır kadimi , bu iş sakat mı diyosun . Bunun 2 . bir yolu var bir büyücü tankla beraber dolanır ve deprem esnasında kutup açar tankıda kurtarır , sonrasına gelirsek tankın sayması gerek , 55 saniye dolduğunda veya 50 sarsılmaz açar ve hem zaman kazanır hemde depremden etkilenmez,neden 10 saniye önce açıyor derseniz onu da açıklayayım bir daha ki deprem için zaman kazanıyor .

Umarım aydınlatıcı olmuştur ve umarım arkadaşlarınla aran düzelir .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM

“Genel Sohbet” sayfasına dön