Arkadaşlar , 14.09.2010 Salı yani bugün yapmayı planladığımız toplantı ,
haftasonuna ertelenmitir.
Bütün Lonca sayfalarına yazmaktansa , bu konuya destek veren loncalar ,
duyuru ve çıkacak kararları buradan görebilirler.
Hun , Yeniçeri , Godfrey , Börteçine , Vip , Amisos ,Kurt , Styl , Kanuni , Kabus , Deniz
Bu Loncalar haricinde , toplantıya destek verecek başka loncalar var ise ,
burdan katılacaklarını bildirsinler.
Hepinize , hayırlı akşamlar
******&& TOPLANTI &&******
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: ******&& TOPLANTI &&******
Bir gün adam işinden yorgun olarak eve döner dönerkende televizyon karşısında uzanır koltukta iyi bir keyf çatar dinlenirim düşüncesi vardır ama oğluda babasının yolunu gözlemektedir babası onu parka götürüp onunla ilgiilenir diye düşünmektedir .
Adam eve geldiğinde çocuk koşarak babasına sarılır ve babacım beni parka götürücektin söz vermiştin şimdi gidelim olur mu der
Baba oğluna verdiği sözü unutmuştur ama bu yorgunluklada dışarı çıkmak istemez oğlunuda kırmak istemez ve masanın üstünde bulunan bir Dünya haritasını alır ve yırtar param parça eder parçaları oğluna uzatır ve bunları al oğlum haritayı eski haline getir sonra gidelim parka der parçaları alan çocuk sevinçle odasına koşar bi an önce parçaları birleştirip dışarı çıkabilmek için .
Adam pijamalarını giyip koltuğuna yayılıp televizyona dalar çünkü oğlu o haritayı birleştiremez diye düşünmektedir .
Bir süre sonra çocuk koşarak babasınıun yanına gelir ve elinde ki Dünya haritasını babasına uzatır birleştirdim baba der
Adam haritaya bakınca oğlunun haritayı gerçektende eski haline getirmiş olduğunu görür ve şaşkınlıkla sorar bunu nasıl yaptın oğlum .
Çocuk cevap verir. Haritanın arkasında bir insan resmi vardı baba bende insan resmini düzelttim sonra gördüm ki dünyada düzelmiş ...
Dünyada kötülük var insanın insana kini var insanlar birbirini öldürür bir birini soyar bir birinin ırzına geçer ve daha bir sürü kötü şey ...
Dünyayı güzelleştirelim desek ne yapabiliriz ?
Bnece hiç bir şey yapamayız çünkü öyle yada böyle dünyayı bu hale getiren biziz insanlar
Dünyaya kötülüğü biz yayıyorsak eğer bu kötülüğün bitmesi için önce kendimizi düzeltmemiz lazım kimsdeden çalmamamız kimseye kötü davranmamamız kimsenin ırzına namusuna yan gözle bakmamamız ve daha kötü olarak sayılabilicek bir çok şeyi yapmamamız dünyada ki kötülüğü bitirmez mi eminim ki burada bu yazıyı okuyanlardan bir çoğu bu örnekleri zaten yapmıyordur kimileride yapıyordur peki bunu yapanlar kendilerini düzeltmeden biz biz onları ne kadar düzeltebilirz ? pek fazla olduğunu sanmıyorum ...
Bu yazdıklarımın bu konuyla ne alakası var diye düşünenler olmuştur eminim ama biraz düşünülürse çok alakası var
Toplantının amacı nedir ?
Daha güzel bir Sunucu
Bu Sunucu Kötü mü ?
Kötüleşmiş ve dahada kötüye gidiyor
Peki neden böyle oluyor ?
işte bunun cevabı Tılsımdır. tılsımda kötüye giden bir şeyler varsa bunda en büyük suç buranın halkınındır konunun bir çok amacı var deil mi düşürülmeye çalışılan ekono mi küfre hırsızlığa karşı mücadele yardımlaşma vs. vs. peki bunları yapan kim şu an bu toplantıya katılanlardan bir çoğu zaten Tılsımı bu hale getirmiş olanlar deil mi sizce bu toplantıda alınan kararlarla güzel bir tılsım yapmak isteseler neden tılsımı bu hale getirsinler ki ?
Bu İnsanlar kendilerini düzeltmeden Tılsımı nasıl düzeltebilirler ki ?
Daha bu gün bu toplantıya katılan bir loncanın Başkanı 100 Milyondan Kadim Hidra Pençesi satmaya çalışıyordu ve yine bu toplantıya katılan bir çok loncanın üyeleri alınan kararlarla hiç alakasız ticaret yapıyor yada kurulmaya çalışılan düzene tamamen aykırı hareket ediyor e peki nerede o temiz amaç kendileri kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ederek başkalarını kendi amaçlarında kullanmaya çalıştıkları sürece sizce düzelir mi bu Tılsım
Adam eve geldiğinde çocuk koşarak babasına sarılır ve babacım beni parka götürücektin söz vermiştin şimdi gidelim olur mu der
Baba oğluna verdiği sözü unutmuştur ama bu yorgunluklada dışarı çıkmak istemez oğlunuda kırmak istemez ve masanın üstünde bulunan bir Dünya haritasını alır ve yırtar param parça eder parçaları oğluna uzatır ve bunları al oğlum haritayı eski haline getir sonra gidelim parka der parçaları alan çocuk sevinçle odasına koşar bi an önce parçaları birleştirip dışarı çıkabilmek için .
Adam pijamalarını giyip koltuğuna yayılıp televizyona dalar çünkü oğlu o haritayı birleştiremez diye düşünmektedir .
Bir süre sonra çocuk koşarak babasınıun yanına gelir ve elinde ki Dünya haritasını babasına uzatır birleştirdim baba der
Adam haritaya bakınca oğlunun haritayı gerçektende eski haline getirmiş olduğunu görür ve şaşkınlıkla sorar bunu nasıl yaptın oğlum .
Çocuk cevap verir. Haritanın arkasında bir insan resmi vardı baba bende insan resmini düzelttim sonra gördüm ki dünyada düzelmiş ...
Dünyada kötülük var insanın insana kini var insanlar birbirini öldürür bir birini soyar bir birinin ırzına geçer ve daha bir sürü kötü şey ...
Dünyayı güzelleştirelim desek ne yapabiliriz ?
Bnece hiç bir şey yapamayız çünkü öyle yada böyle dünyayı bu hale getiren biziz insanlar
Dünyaya kötülüğü biz yayıyorsak eğer bu kötülüğün bitmesi için önce kendimizi düzeltmemiz lazım kimsdeden çalmamamız kimseye kötü davranmamamız kimsenin ırzına namusuna yan gözle bakmamamız ve daha kötü olarak sayılabilicek bir çok şeyi yapmamamız dünyada ki kötülüğü bitirmez mi eminim ki burada bu yazıyı okuyanlardan bir çoğu bu örnekleri zaten yapmıyordur kimileride yapıyordur peki bunu yapanlar kendilerini düzeltmeden biz biz onları ne kadar düzeltebilirz ? pek fazla olduğunu sanmıyorum ...
Bu yazdıklarımın bu konuyla ne alakası var diye düşünenler olmuştur eminim ama biraz düşünülürse çok alakası var
Toplantının amacı nedir ?
Daha güzel bir Sunucu
Bu Sunucu Kötü mü ?
Kötüleşmiş ve dahada kötüye gidiyor
Peki neden böyle oluyor ?
işte bunun cevabı Tılsımdır. tılsımda kötüye giden bir şeyler varsa bunda en büyük suç buranın halkınındır konunun bir çok amacı var deil mi düşürülmeye çalışılan ekono mi küfre hırsızlığa karşı mücadele yardımlaşma vs. vs. peki bunları yapan kim şu an bu toplantıya katılanlardan bir çoğu zaten Tılsımı bu hale getirmiş olanlar deil mi sizce bu toplantıda alınan kararlarla güzel bir tılsım yapmak isteseler neden tılsımı bu hale getirsinler ki ?
Bu İnsanlar kendilerini düzeltmeden Tılsımı nasıl düzeltebilirler ki ?
Daha bu gün bu toplantıya katılan bir loncanın Başkanı 100 Milyondan Kadim Hidra Pençesi satmaya çalışıyordu ve yine bu toplantıya katılan bir çok loncanın üyeleri alınan kararlarla hiç alakasız ticaret yapıyor yada kurulmaya çalışılan düzene tamamen aykırı hareket ediyor e peki nerede o temiz amaç kendileri kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ederek başkalarını kendi amaçlarında kullanmaya çalıştıkları sürece sizce düzelir mi bu Tılsım
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Sandım ki bir şeyleri düzeltiriz.
El ele , bilek bileğe verip , bazı şeyleri düzeltebiliriz.
Sırasıyla en önemlilerden başlarsak düz<eltmeye , biz oyuncular için sıradan olan kötü şeyleri bile düzeltebiliriz.
Murat Reis ' e yazdığı hikaye ve anlatımı için teşekkürler.
Ben anlıyacağımı anladım.
Ben de oyunda olduğum sürece , klandan veya bölgeden Lonca üyelerinin ,
toplantı kurallarına uymadıklarını gördüm.
Uyardım , kimi peki abi bir daha omaz dedi ve saygı gösterdi.
Kimi beni tınlama dı bile.
Halbu ki benim amacım , önce Lonca ve lonca üyelerinin çıkan kararlara harfiyyen uymasıydı.
Bunu toplantı da ki arkadaşlarıma , bu konudan ve oyundan defalarca belirttim.
Şimdi ;
Murat kardeşimin yazdıklarını belki çoğunuz anlamıyacaksınız.
Belki banane deyip , yine aynı düzeninizde yola devam ediceksiniz.
Son olarak diyorum ki , eğer bu toplantı hakkında ciddi düşünenler var ise ;
haftasonu toplantı yapıcağımı belirttim.
Belki bu toplantı benim gerçekleştireceğim son toplantı olucak.
Belki de arkası gelicek.
Çıkan kararlara harfiyyen uyulursa.
Haftasonu toplantıya buradan tüm loncalara davet ediyorum.Gelin ve Murat kardeşimin yazdığı yazıyı iyice okuyun ve kararınızı o yönde verin.
Grşmek üzre...
El ele , bilek bileğe verip , bazı şeyleri düzeltebiliriz.
Sırasıyla en önemlilerden başlarsak düz<eltmeye , biz oyuncular için sıradan olan kötü şeyleri bile düzeltebiliriz.
Murat Reis ' e yazdığı hikaye ve anlatımı için teşekkürler.
Ben anlıyacağımı anladım.
Ben de oyunda olduğum sürece , klandan veya bölgeden Lonca üyelerinin ,
toplantı kurallarına uymadıklarını gördüm.
Uyardım , kimi peki abi bir daha omaz dedi ve saygı gösterdi.
Kimi beni tınlama dı bile.
Halbu ki benim amacım , önce Lonca ve lonca üyelerinin çıkan kararlara harfiyyen uymasıydı.
Bunu toplantı da ki arkadaşlarıma , bu konudan ve oyundan defalarca belirttim.
Şimdi ;
Murat kardeşimin yazdıklarını belki çoğunuz anlamıyacaksınız.
Belki banane deyip , yine aynı düzeninizde yola devam ediceksiniz.
Son olarak diyorum ki , eğer bu toplantı hakkında ciddi düşünenler var ise ;
haftasonu toplantı yapıcağımı belirttim.
Belki bu toplantı benim gerçekleştireceğim son toplantı olucak.
Belki de arkası gelicek.
Çıkan kararlara harfiyyen uyulursa.
Haftasonu toplantıya buradan tüm loncalara davet ediyorum.Gelin ve Murat kardeşimin yazdığı yazıyı iyice okuyun ve kararınızı o yönde verin.
Grşmek üzre...
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Alp abi, sana daha önce katılıp katılamama durmumuzun olduğunu söylemiştim.
Lonca yönetimi olarak yaptığımız oylamada toplantıya katılmama kararı aldık.Sebeplerini ben değil de Veli abiyle konuşsanız daha iyi olur.
Herşey gönlünüzce olsun.
Lonca yönetimi olarak yaptığımız oylamada toplantıya katılmama kararı aldık.Sebeplerini ben değil de Veli abiyle konuşsanız daha iyi olur.
Herşey gönlünüzce olsun.

Gocuman
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
RoA bu toplanıtıları ve sizi her zaman destekledi ve desteklemeye devam edecektir ...
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
Eltoro ile konuşayım kabul ederse destek veririz
Stabx loncası
Stabx loncası
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Ender kardeşim , benim bu durumdan zaten haberim vardı.Enderxangel yazdı:Alp abi, sana daha önce katılıp katılamama durmumuzun olduğunu söylemiştim.
Herşey gönlünüzce olsun.
Yinede katıldığınız toplantılar için müteşekkirim.
Toplantıya katılmama nedeninde haberim var.
Ben toplantıdan çıkan kararları bu sayfaya koyarım.Eğer Veli kararını hala değiştirmemişse ,
çıkan kararlara uyacaktı.Senden ricam , çıkan kararları burdan lonca sayfanıza aktarırsınız.
Teşekkürler...
İnanın , bundan hiç şüphem olmadı.memoagent47 yazdı:RoA bu toplanıtıları ve sizi her zaman destekledi ve desteklemeye devam edecektir ...
ROA ya ve siz değerli üyelerine müteşekkir olduğumu belirtmek isterim.
Yarın ki toplantı ya Hüso ' yu beklirum.Bilginize...
Teşekkürler , ilgi ve alakanız için...faysbok yazdı:Eltoro ile konuşayım kabul ederse destek veririz
Stabx loncası
Arkadaşlar , dostlar...
Bu gün , saat 20.00 da yine aynı yerde buluşalım.
Baştan beri , kırgınlıklar , darılmalar ne olduysa ;
Tılsım için hepisini arkamızda bırakalım ve neler yapabiliriz oturup görüşelim.
Saat sekizde hepiğnizi bekliyor olacağım.
Saygı ve sevgilerimle.
Bu gün , saat 20.00 da yine aynı yerde buluşalım.
Baştan beri , kırgınlıklar , darılmalar ne olduysa ;
Tılsım için hepisini arkamızda bırakalım ve neler yapabiliriz oturup görüşelim.
Saat sekizde hepiğnizi bekliyor olacağım.
Saygı ve sevgilerimle.