CARIZMA yazdı:Adamın konusunun başlıgında hayır yok arkadaş yalancı sülo diyo.2 İtem bulan adamım diye geçiniyor . tamam şimdi yenilmezlik ünvanı sana mı geçti yani en iyi savaşçı sen mi oldun sen bütün kuklacıyı kessen belki en iyi savaşçı olursun ama adam olamazsın....Belki ilerde adam olursun ama onuda ben göremem.
lan sülo foruma foto koyunca iyi oluyo biz koyunca laf ediyonuz adam diyoki beni bu zamana kadar ws de yenen olmadı ama bn yendim
ve Önce sen adam ol sonra konuş lan
Ya tamam adamı yenmişsin eyw ama her yendiğinide böyle söylememk lazım süloyu bende yenmiştim ama ben sabahlara kadar; ''süloyu yendim süloyu yendim'' diye herkeze söylemedim. Sülo güçlü olabilir sende onu yenebilirsin ws de güç olduğu kadar şansta önemlidir. full ardennelerde olsan bazen ıskalıyosun bu rakibin savunmasına ve birazda senin şansına bağlı
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Evet o vs 10-9 beni yendi devamını da anlat istersen 25-17 kim yendi? Bunlarıda anlat üstüne 1milyonuna yaptığımız vsde seni 5-1 yendim sende bi güzel paranı verdin hatırlarsan fotolarıda koydum foruma.Hem o vs yaptığımda sakınmamım 10 olduğunu sende biliyorsun yani zırhım 6a olmuyor 51de kalıyordu benden 200 sayı fazla vuruyordun bunuda söyle makinaya girdikten sonra beni 25-17 yendi de bunuda söyle ondan sonra gel buraya konu aç
Lan geri tmm en çok sen yendin ama sen beni buzamanakadar yenen hiç çıkmadı demişsin aha bn yendim hatta kendi ağızınla sölüyorsun ozaman beni Asterixx haic yenen çıkmadı diyeceksin :mrgreen:
Timurlenk yazdı:Ya tamam adamı yenmişsin eyw ama her yendiğinide böyle söylememk lazım süloyu bende yenmiştim ama ben sabahlara kadar; ''süloyu yendim süloyu yendim'' diye herkeze söylemedim. Sülo güçlü olabilir sende onu yenebilirsin ws de güç olduğu kadar şansta önemlidir. full ardennelerde olsan bazen ıskalıyosun bu rakibin savunmasına ve birazda senin şansına bağlı