YEMİN EDİYOM ADAMLAR EVİ GİBİ OTURMUŞLAR qq ARTIK CLANDAN ÇIKIP METORDA BİDA GİRİYOM AÇINM KAPı qq
Emooookardeşi
(E~R~D~İ)
Arz lar için Haseki çıktı LODOS için metora 1 GİRİŞ
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Arz lar için Haseki çıktı LODOS için metora 1 GİRİŞ
erdi önce Türkçe yazmayı ögren sonra konu aç sen 1 ara düzelmiştin eski haline dönmüşsün yazık bize be yeter.eerrddii24 yazdı:YEMİN EDİYOM ADAMLAR EVİ GİBİ OTURMUŞLAR qq ARTIK CLANDAN ÇIKIP METORDA BİDA GİRİYOM AÇINM KAPı qq
Emooookardeşi
(E~R~D~İ)
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Dün gece Arzlar yine kaleyi bastılar.Mısırın yannda 2 kişi yiz ve ikmzde büyücüyz oradan 2 tane arz savaşçı geldi.Kesemeyecegimiz için ben kaleye doğru gittim öteki lods ta orada kaldı.Kesildi diye bana özelden.Sen bu klanı kirletiyorsun , çık git bu klandan gibisi laflar söyledi.Ben sesimi çıakrmadım.Bir kaç veletle uğraşacak degilim.Baktım adam dahada ilerledi ben sesimi çıkarmadıgm halde.Ana bacı karıştrmaya başaldı.Bende klan kanalı ndan olan biteni yazdım.Onun plusu omadıgı için herkesn özeline benim hakkımda Airbus arz dönmesidir dikkat edin . yazıyormuş.Bunu da nereden öğrendn derseniz yanlışlıkla banada yazdı.Keslimeyi hazmedemeyen girmesin klana.Eger klana giriyorsan kesmeyide , kesilmeyide beklemlisin.Kesilince suçu başkalarına atmayınız.Eğer bu şahsın kim oldugunu sorarsanız söylerim.Şu an gerek bulmuyorum.Sadece rezil olmasın diye yazmıyorum.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
-
- Salgın Koruyucusu
BİLİndiği Gibi YÖneTİCİLErin COğu HAtta HEPsi ARZ ONdan ARZLara HEP TOrbir GECİolar ADAmlar METeor Gİrisi ARz SAnCAğın ALtına KOyuyorlar O KAdar DEStek e MEsaj ATIoz Bİşi YAPmadılar 1 SEne FALan Öle Oldu SOnra YENİ BÖlgeler GELdi Mısır A Koydular DEDikk ESİtlik GELdi SOnra ARZLarın DESTek E MEsaj ATmasıyla 3 GÜn İÇinDe MIsır A HASEki KAPısı YAPtıLar .... BUnun ANLamı OYun SADACe ARZlara CALIsıo DEmek
,eerrddii24 yazdı:YEMİN EDİYOM ADAMLAR EVİ GİBİ OTURMUŞLAR qq ARTIK CLANDAN ÇIKIP METORDA BİDA GİRİYOM AÇINM KAPı qq
Emooookardeşi
(E~R~D~İ)
Lanett olsun bu çocuk geri dönmüş ve her zmanki gibi gereksiz şeyler yapma konusunda 1 numara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Meqan
- Cin Avcısı
- Lonca: Academy Of War
Buna gereksiz diyosanız haseki neden yapıldı o daha saçma.gitsin mısırdan girsin.

- Kanserojen
- İskele Babası
Katılıyorum Meteor'a birtane daha giriş çıkış birtanede yeraltına giriş çıkış hiç deyilse sinirlerin gerilmesini engeller. Birazdaha insanı şekilde oynarız ve Arz lardaki bu Kapıcı zihniyeti değişir. Acıyorum kapı beklemekten oyun oynayamıyolar 

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Yeraltına kolay girip çıkıyoruz ama meteora 2. kapı çok gerekli.Kanserojen yazdı:Katılıyorum Meteor'a birtane daha giriş çıkış birtanede yeraltına giriş çıkış hiç deyilse sinirlerin gerilmesini engeller. Birazdaha insanı şekilde oynarız ve Arz lardaki bu Kapıcı zihniyeti değişir. Acıyorum kapı beklemekten oyun oynayamıyolar
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Kanserojen
- İskele Babası
Meteor a ikinci bir Griş yapılırsa sence arzlar nerede bekler diğer tek girişli yerlerde
) bu nedenle tüm giriş çıkışlar 2 şerli olmalı

Bence haseki kapatılsın olsun bitsin ne gerek var!!
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal