arkadaşlar tanıdıklar mailden bazıları meran haritamdan bana ulaşarak imzamı soruorlar nasıl yaptın die en fazla 5 dk. almamışdır bu resimi yapmak trasparent yani resimin arkaplanı yok sadece çizimler var imzama bakarak görebilirsiniz basit bir şey bu
2. soru o resimleri nasıl ortaladığıma dair gelen sorulardır bazıları space tuşuna basarak boşluk yaratıp resmi ileri aldığımı sanıor fakat azda olsa kodlama dili bilen biri kullandığım kodun ['center'] ( center yazısının yanındaki tırnaklar yokdur kod olarak algılamaması için öyle yaptım ) olduğunu bilir.
inş. akılda kalan soru işaretlerini yok edebilmişimdir.
Transparent imza
Transparent imza

________________________________________________________________________________
Re: Transparent imza
çok basit oldu ama buda bi örnek olsun

yin aynı şekilde transparent ve center kodu ile ortaladım

yin aynı şekilde transparent ve center kodu ile ortaladım

________________________________________________________________________________
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
daha bnde ne çalışmalar varda açığa çıkartmıorum çoğu pcde yarım yarım duruor ama değmez işte ikvye yapmaya nese hikaye uzun teşekkürler

- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
1 Şifa 1 savaş 1 büyü Koy çar İsimlerimi yaz bana güzel bi imza yap bakim yapabiionmu
:D
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
kardeş çok basit olmuş az biraz bledige gir ordan efekt ver ayrıca texture kullan imzalarında bunlar basit şeyler... 

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
siz merak etmeyin bnde bu işlerden gayet ii anlarım ama bu bnm işim deil bu ortağımın işi uraşmıorum mesela sıfırdan yapılmış bir resim her şeyini kendisi çizdi bizim web sitemiz için

alın ve bu daha hiç bişi mouse ile çizilmiş bir resim touchpad ile çizdiğinde harikalar yaratır ama dediğim gibi yukarıdada bn bu imzamı basit bişi olarak yaptım uraşmadım uğraşırdım ama değmez

alın ve bu daha hiç bişi mouse ile çizilmiş bir resim touchpad ile çizdiğinde harikalar yaratır ama dediğim gibi yukarıdada bn bu imzamı basit bişi olarak yaptım uraşmadım uğraşırdım ama değmez

kardeş güzel olmuş bişe demiyoz kardeşikvm yazdı:siz merak etmeyin bnde bu işlerden gayet ii anlarım ama bu bnm işim deil bu ortağımın işi uraşmıorum mesela sıfırdan yapılmış bir resim her şeyini kendisi çizdi bizim web sitemiz için
benimde elimden gelir

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
eyw bnde bişi demedim sadece paylaşıorum
bak alttaki linkde bi video var stephanie valentin bn bu kadının hayranıyım bunun yaptıklarını yapabilmek istiyorum
http://www.youtube.com/watch?v=IQJs-Vlv4dw&feature=fvw
işte bu izle öneririm hoşuna gider müziğide ona ait
http://www.youtube.com/watch?v=IQJs-Vlv4dw&feature=fvw
işte bu izle öneririm hoşuna gider müziğide ona ait

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ona gerek yok imza arkaplan rengini kaydedip arkayı öyle yapıncada oluyor ben yapmıştım ama ortalama için gerekebilir teşekkürler bilgi için